Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@lenka_vi1 dikes moja a co ty a test ja cakam 🙂
@modrykoniar no pekne pekne ja miestami pocitujem podbrusko aj teraz tak snad je to v poho no super ved ked si nedoprajes teraz tak kedy 🙂
@vanda12345 no to ani neni o tom že by som sa dajak rozjedla, práveže jem aj menej, dajak mi nejde, ale bruško mám nafuknuté jak v 5 mesiaci 😀
@modrykoniar joj aj ja miestami taky pocit tazoby a jem5x ako predtym no to pride ze sa budem gulat 🙂 ako pri tych 2
@vanda12345 potom nezabudni nakukunuť k junovkám, už sa to tam rozbehlo, je nás tam kopa, ved vieš preberať tie naše boliestky 😀 akurát sem stále nakukujem a vytešujem sa z každej dobrej správičky 😀
@vanda12345 krásne silnie gratulujem 🙂
@modrykoniarmoja mozes mi poslat link a ano rada sa k vam kuk a pridam a pozdielame 😉 aj ja som tu rada mam rada tie baby tu a moc im drzim prsty
@slniecko26 jej dakujem moja moc sa tesim 🙂 a ty sa ako citis?
@vanda12345 ďakujem zatiaľ dobre. V piatok som volala lekárke tak v stredu ma objednala dúfam, že bude všetko v poriadku a už niečo aj uvidí 🙂
@vanda12345 juj to je tema termin pôrodu jun 2017, je to medzi spoločné termíny a miesta, fakt neviem ako sa posiela link 😀
@slniecko26 urcite bude drzim prsty nech sa nam pekne tehulkuje a je vsetko ako ma a v zdravy 🙂
@lenussska85 ja tam ticho gratulujem 🙂
@lenussska85 gratulujeeeeeem 😀 to su krasne // 😀
@slniecko26 ešteže ťa máme, ja som na takéto veci blbá 😀
@slniecko26 dikes
@vanda12345 dakujem, snad to dobre dopadne ✊
@modrykoniar vdaka 😊
@lenussska85 treba verit aj ja uplne na zaciatku ktory dc si?
@vanda12345 nech pekne silnie 👍
@lenussska85 tak tak moja od stvrtka zosilnela tak verim ze vsetko ok 🙂
@vanda12345 Ďakujem 🙂 tiež tu držím všetkým babám palčeky aby do Vianoc našli svoje vytúžené //. A aby sme si tehotenstvo užili do úplného konca v zdraví 🙂
@lenussska85 krásne // držím palčeky 🙂
@slniecko26 mudro pises presne aj ja im aj nam to prajem aby tie co cakaju nasli//a my co uz nase lasocky nosime pod srdcom to dotiahli do konca v zdravi 🙂
@vanda12345 ani mi nevrav, beloba riadna, nechapem
@lenka_vi1 ooo to fakt moja??tak som verila dufala priala tak ale do Vianoc to das
@lenussska85 ktory dc si moja???ja 29
@vanda12345 ja 31
@vanda12345 fakt! Ms zatial niekde tak cakam kedy pride...

@vanda12345 no ja dobre 😀 nič mi nie je len nezapnem dajak nohavice 😀 ku dr sa chystam až o týžden nech je už všetko pekne vidieť 😀