Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@lenka_vi1 skús znovu o 2 dni
@lenka_vi1 ach jaj to je mi ozaj luto moja no ty to do Vianoc urcite ds moc drzim prsty
@lenussska85 vanda12345 gratulujem , krasne // 😊
@3nikus30 kujem dakujem moja
@slniecko26 no ak nepride, vyskusam este....zatial ani naznak
@3nikus30 no nieco tam vidiet ktory dc si???verin ze zosilnie
@3nikus30 ja tam tiez vidiiim // , nech to len silnie 🍀
@vanda12345 36 DC, dnes ma neprist, ja mavam taketo dlhe cykly. Ale neviem kedy bola ovu, moze to byt 11-12-13 DPO asi
@lenussska85 dakujem dufam vyskusam o 2 dni
@vanda12345 verim ze zosilnie 🙂
@vanda12345
no krasa pekne silnie
@nina4 dikes som moc moc stastna 🙂
Ahojte kocky,no ten moj testik z duchom neviem som v rozpakoch,zacala som troska spinit.Dnes som neskusala novy test.Stale bolest podbruska a krizou ako na m.Tak uz neviem,zmiešane pociti,Idem zachvilku do teska,tak si kpim test a skusim ak sa mi nerozbehne cyklus.☹
@daisylucky hlavne ze tam je 😉 a teraz uz len pohodove tehuľkovanie
@vanda12345 to ti verim je to krasny pocit a nas cakajuce zas nakopnete z nadejou
@nina4 tak uz som tu posielala tehu bacile tak snad zabrali 🙂
@gerry22 neboj neboj ja stale vas tu pridem kuk lebo vas mam tu rada a drzim vam prsty tak skore uzdravenie a potom sup sup snazilkovat a dakujem eeste raz za prianie a apodporu 🙂
Jeeeej, tak super kocky. Stastna nedela, tolko tehuliek 🙏😘❤️ Mam radost a vela zdravicka prajem.
@map0007 skus si dat Ascorutin .ja som spinila v 3 a 4 tehu vzdy v obdobi MS dali Ascorutin a raz som zacala riadne krvacat a to som uz ani nedufala ze male tam bude to bolo uz tak silne krvacanie a cuduj sa svete maly tam bol nasadili mi Kanavit a dobojovali sme do konca.
Ak sa ti da oddychuj co najviac a drzim psetky prsty nech je malinke V poriadku
@vanda12345 bude to tak 😉 Verim ! 🍀
@lenussska85 aj ja aj ja vsetko som to vlazila do Bozich ruk a verim a modlim sa za to 🙂 aj pri tych 2 som stale len za zdravie prosila a teraz taky tak 😀 nic nie je podstatnejsie ako bolo vsetko ok a hlavne zdravie
Zienky krasne testiky radost pozerat veru plodny mesiac 🙂
@lenussska85 sky to je test prosím ? Gratulujem

@lenussska85 tak uz ken nech nam to silnie a vsetko ako ma byt verit dufat modlit aby to tak bolo 🙂