icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

lalyla
23. okt 2016

@map0007 ja mam za sebou bohuzial dva SP,prvy den som spinila,ale na dalsi uz silno krvacala. Drzim palce,nech spinenie prestane a prajem vam stastne tehulkovanie az do konca 🙂

map0007
23. okt 2016

@lalyla juj to je mi luto.ďakujem,ja mam tiez obavy z potratu,ja som tak prisla o dvojcatka v 12tt.preto sa teraz bojim,ako to cele dopadne.☹ hlavne mam zly zazitok z kyretu preto☹ Drzim Vam palce aby ste sa znova tesili // a dočkali vytuzeneho konca s baby v naruči😉

martinaj
23. okt 2016

@map0007 ja v 11tt pred týždňom 😢

map0007
23. okt 2016

@martinaj fu,tak toho mate za sebou viac,je to tak smutne ked toto musia zeny prezyvat,ale najdu sa aj take co im to ani nevadi.Neviem co to za doba,ze tolko zien prichadza o miminka na ktore sa tesia a su vytuzene.Ako to zvladate? A hlavne pri tych starsich dedickoch.Držte sa.

tanietqaa
23. okt 2016

Ahojte baby mam taku otazku..MS mi skoncila 10.10. Tento tyzden vo stvrtok som bola u gyn, ze sa pozrieme ako je na tom ovu..ako tak pozerala vravi,ze uz som po vraj musela byt minuly tyzden a zrejme z praveho vajecnika...takze ona to tam vie podla nieco zistit ze urcite prebehla?keby som mala anovulačny mesiac bez ovulacie videla.by to?

crazy_girl1
23. okt 2016

@tanietqaa vie pozriet folikul na vajecniku, povedat jeho velkost, a tym padom zistit aj anovulacny cyklus, ak tam ziaden nie je. Napriklad mne minuly mesiac povedal, ked som bola 9DC na kontrole, ze mam krasny folikul na pravom vajecniku velky 16mm, a ze o 4-5 dni by mal prasknut. Nuz, nevystihli sme to vtedy, tak snad tento cyklus. Drzme si päste 😉🙏👶🏼

babymaminka
23. okt 2016

@crazy_girl1 moja ale vies ako.to je u mna folikuly.boli.dokonca dva rovnake na oboch vajecnikoch a nedorastaju neverim ze mi vie povedat zo.sona se bola ovu ked proste praskli.skvor ako mali a vajicka neboli schopne oplodnenia asi ☹

crazy_girl1
23. okt 2016

@babymaminka si myslim, ze v tom momente by ti vedel povedat na sone, potom uz nie.. ale neboj, vo stvrtok tam bude krasny folikul ukaaaazkovy 😉😘

babymaminka
23. okt 2016

@crazy_girl1 moja tuzim a dufam 🙂 ty si moja opora drahusik 🙂

crazy_girl1
23. okt 2016

@babymaminka moja, do konca roka budeme tehulky!!! O tom nepochybujme ani na sekundu. 😘😉

lalyla
23. okt 2016

@map0007 Ja som bola v siedmom a pistom,kyretaz nastastie nebolo treba...moc drzim palce,nech to tento raz vyjde,dajte vediet,budem rada ked sa budemoct tesit s vami a pre mna to bude znamenat nadej,ze to snad co najskor vyjde 😉

martinaj
23. okt 2016

@map0007 zle 😢 ale musíme ísť ďalej .... držím ti palce, nech sa Vám čo najskôr zadarí do šťastného konca 😍

map0007
23. okt 2016

@martinaj
@lalyla ďakujem dievčata😉všetkym nam prajem aby sme sa už len tešili😉

lenka_vi1
23. okt 2016

@zuzikboc tak to je uplne moj pripad s tymi dnami aj testom. Dodala si mi nadej, ze si mala az neskor po vynechani pozitivny. Dakujem. V kazdom pripade aj do stredy nepride mozeme testnut spolu 🙂

map0007
24. okt 2016

Joj dievcata,zas je rano a zas spinene mam.Co robit ist na gyndu,ci nechat tak.idem do mesta tak kupim ascorutin,snad pomoze

matka295
24. okt 2016

@map0007 chod na gyndu podľa mňa

tinka881
autor
24. okt 2016

@map0007 a teraz mas mat mrchu alebo ovulku?

lalyla
24. okt 2016

@map0007 ja by som urcite na gyndu aspon zavolala a spytala sa 😉

matka295
24. okt 2016

No žienky poslušne hlásim že mi na teste vyšla beloba. Mrchy ešte stále niet tak nič iné mi neostáva len ju čakať 😒

nina4
24. okt 2016

@matka295 to ma mrzi 😯 ale zas aspon ked dojde mrcha da sa zacať odznova

lenka_vi1
24. okt 2016

@matka295 tak ako u mna, test beloba biela a ms zatial nikde, uz len cakat kedy sa jej uraci...

lenka_vi1
24. okt 2016

@matka295 kolko DPO si?

luciskooo
24. okt 2016

Ahojte dievcata..vcera sme mali s muzom sexik a po utreti som si nasla na papiery ruzovy vytok..do ms mam este cca 8 dni..neviete co by to mohlo byt??

tinka881
autor
24. okt 2016

@luciskooo no u mna to bolo tehu, cize drzim palceky 🙂

matka295
24. okt 2016

@nina4 nevadí ideme ďalej 😘
@lenka_vi1 čo ja viem moja ja som si to tak nesledovala až tu na MK pozerám že je to asi potrebné. A bola som aj na sluzobke týždeň tak možno sme ani nestihli. Nevadí ideme ďalej s chuťou 😘

lenka_vi1
24. okt 2016

@matka295 tak veru.... som na nu pripravena a vlastne som ju aj cakala tak asi preto teraz strajkuje a pride necakane...

matka295
24. okt 2016

@lenka_vi1 veru vidno to na mne že sa ešte len učím tu od žien 😊 asi aj u mňa si strajkuje. Robí si zo mňa dobrý deň doslova už dlho sa nestalo žeby takto meškala ako naschvál 😒

zuzikboc
24. okt 2016

@matka295
@lenka_vi1
Baby, ak poslušne hlásim, že dnes s veľkým haló prišla mrcha 😔 No čo už, možno sa podarí prekvapko pod stromček 😋

lenka_vi1
24. okt 2016

@matka295 @zuzikboc drzime si teda palce nech mame pekny vianocny darcek...

matka295
24. okt 2016

@zuzikboc škoda no držím palce nech máš to najkrajšie prekvapko pod vianočný stromček 😘