Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
Ahojte baby mam taku otazku..MS mi skoncila 10.10. Tento tyzden vo stvrtok som bola u gyn, ze sa pozrieme ako je na tom ovu..ako tak pozerala vravi,ze uz som po vraj musela byt minuly tyzden a zrejme z praveho vajecnika...takze ona to tam vie podla nieco zistit ze urcite prebehla?keby som mala anovulačny mesiac bez ovulacie videla.by to?
@tanietqaa vie pozriet folikul na vajecniku, povedat jeho velkost, a tym padom zistit aj anovulacny cyklus, ak tam ziaden nie je. Napriklad mne minuly mesiac povedal, ked som bola 9DC na kontrole, ze mam krasny folikul na pravom vajecniku velky 16mm, a ze o 4-5 dni by mal prasknut. Nuz, nevystihli sme to vtedy, tak snad tento cyklus. Drzme si päste 😉🙏👶🏼
@crazy_girl1 moja ale vies ako.to je u mna folikuly.boli.dokonca dva rovnake na oboch vajecnikoch a nedorastaju neverim ze mi vie povedat zo.sona se bola ovu ked proste praskli.skvor ako mali a vajicka neboli schopne oplodnenia asi ☹
@babymaminka si myslim, ze v tom momente by ti vedel povedat na sone, potom uz nie.. ale neboj, vo stvrtok tam bude krasny folikul ukaaaazkovy 😉😘
@crazy_girl1 moja tuzim a dufam 🙂 ty si moja opora drahusik 🙂
@babymaminka moja, do konca roka budeme tehulky!!! O tom nepochybujme ani na sekundu. 😘😉
Joj dievcata,zas je rano a zas spinene mam.Co robit ist na gyndu,ci nechat tak.idem do mesta tak kupim ascorutin,snad pomoze
No žienky poslušne hlásim že mi na teste vyšla beloba. Mrchy ešte stále niet tak nič iné mi neostáva len ju čakať 😒
Ahojte dievcata..vcera sme mali s muzom sexik a po utreti som si nasla na papiery ruzovy vytok..do ms mam este cca 8 dni..neviete co by to mohlo byt??

@map0007 ja mam za sebou bohuzial dva SP,prvy den som spinila,ale na dalsi uz silno krvacala. Drzim palce,nech spinenie prestane a prajem vam stastne tehulkovanie az do konca 🙂