icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

vanda12345
24. okt 2016

@zuzanka6992 jej si zlata dakujem moc moc moc 🙂

slniecko26
24. okt 2016

@3nikus30 gratulujem 😊

ejuska2586
24. okt 2016
babymaminka
24. okt 2016

Baby mozno.otazka mimo temy ale vsetky ste uz prekonali kiahne ako deti?

adria88
24. okt 2016

@babymaminka ahoj, ja nie... dokonca rok a pol dozadu mala dcéra kiahne, no ja som ich ani vtedy nedostala...

babymaminka
24. okt 2016

@adria88 ja sa velmi.bojim.kedze sa snazime tiez som.ich neprekonala a siri sa to.aj vzduchom.a keby som.bola tehu nahodou v buducnosti musi sa ísť na potrat ako sa da s takym strachom zit ☹

zabinkalenka
24. okt 2016

@babymaminka nemusi sa ist automaticky na potrat, ale hrozi, ze dietatko bude nejak poskodene :(
Ja som trpla cele prve tehu, na jar som sa pre istotu bola dat zaockovat, kedze sa snazime o druhe 🙂
Takze ak da bojis, chod za obvodnou DR., spravi ti krvne testy, ci si nahodou neprekonala (len o tom nevies). A dohodnete sa na ockovani. Moja doktorka ma sice min 50 rokov, ale bola som prva, kto ju o to ziadal 😂

adria88
24. okt 2016

@babymaminka presne aj mne to už párkrát chodilo po rozume, že čo ak... strach z toho trošku mám, ale treba veriť, že nič sa nestane a všetko bude ok 😉 že nás to aj vtedy obíjde a narodia sa nám klásne a zdravé bábenka 🙂

babymaminka
24. okt 2016

@zabinkalenka rozmyslam uz aj nad tym lebo.mala maju aj v skolke v triede teraz kiahne co ak som uz infikovana a neviem o tom len ja som citala ze sa to dava v 2 davkach cize prva a dalsia o pol roka cca dovtedy to neposobi a po dalsie aj ked sa das zaockovat vzdy mozes dostat no v lahsej forme kamoska tak dostala po zaockovani a dostal aj jej muz lebo v detsve mal slabe a skončil zo zapalom mozgovych blan az v nemocnici ☹ kolko.si platila za ockovanie?

lily1983
24. okt 2016

Ahojte..ja uz tiez neviem co mam do seba dať,nechcem vela tabletiek ale kys.listovu si davam aj aloe berry nectar. Zevraj kava s mliekom by sa nemala ked sa nedari tak uz aj kavu sa ucim pit bez mlieka ale da sa to. Mužika som uz donutila aby sa sprchoval v studenej vode ze to zrychli spermie.mame ich trochu pomalsie ale inak sme zdravi.dali sme sa aj testnut.jedine co mam trochu obavy a nerozumiem je to ze spinim pocas ovulky tak sa snazim o tom nieco sa docitat?nemavate to aj vy baby?

luciskooo
24. okt 2016

@butterfly333 stale verim ze to raz pride..dakujem za povzbudenie...mozno som ani prvotne nemyslela pri twj ruzovek farbe na tehu..len som sa trochu zlakla ze 18dc a prichadzaju kramy..a uz sa mi posleny rok skratil cyklus o 6 dni

butterfly333
24. okt 2016

@lily1983 špinenie v čase ovu je normálne my sa snažíme uz vyše 2roky a mám to každy mesiac je to len silnejšia ovu. Aj sa nám zadarilo no v juni som potratila. Tak skušame dalej no to ovu špinenie je v poriadku.

butterfly333
24. okt 2016

@babymaminka ja chvala bohu ano aj deti ich už mali.

lily1983
24. okt 2016

@butterfly333 vazne? Dakujem.. Citala som uz aj to ze ked sa špini tak sa vtedy nevylucuje hormon potrebny na oplodnenie..ja mavam bolesti pri ovulke az ma stehna bolia tak ak je to tak ako pises je to super..naordinovala som muzovi aj macu ale kupila som tu v prasku je hnusna jak šlak.ho lutujem normalne.

zabinkalenka
24. okt 2016

@babymaminka U dospelakov je ina ockovacia schema ako u deti.. Po prvej davke sa druha dava v rozmedzi 4-8 tyzdnov (u deti do 12 r sa druha davka dava po 12tyzdnoch).
Ja som sa dala 4,5tyzdna po prvej davke preockovat. Potom by si vsak 3m nemala otehotniet..
Kuk tu https://www.adc.sk/databazy/produkty/pil/variva...

babymaminka
24. okt 2016

@zabinkalenka tak to.si ma vobec nepotesila teda ☹ Takze sa davaju dokopy 2 davky ano?a co stoji ta jedna davka?

butterfly333
24. okt 2016

@lily1983 aj ja som kupila tu macu v prašku jedli sme to obaja a mali sme aj v tabletkach. Muž berie floandrol ja inofolic vit E vit D,C občas magne B6

zabinkalenka
24. okt 2016

@babymaminka Nepamatam presne, ale cca 45-50€ za jednu davku, poistovna nepreplaca

babymaminka
24. okt 2016

@zabinkalenka teraz rozmyslam ci je lepsie dat zaockovat seba alebo malu kedze chodi do skolky medzi deti a nosi domov vsetko mozne

zabinkalenka
24. okt 2016

@babymaminka tazko povedat.. Nemusis to chytit len od dcerky- jej kamosky, deti na ihrisku ci v kutiku, deti z rodiny..
Skus tie krvne testy, su zadarmo a mozno zistis, ze ani nepotrebujes ockovanie

babymaminka
24. okt 2016

@zabinkalenka u nas niesu zadarmo stoja 20 eur no uvidim rozmýšľam

boba245
24. okt 2016

@lalyla ahoj. ja som ti pisala uz vcera z mobilu ale zlyhal mi internet a tak sa sprava neodoslala. ja som mala brat fraxiparin uz mesiac pred ivf ale kedze sa nam podarilo prirodzene hned ako som sa to dozvedela riesila som to na hematologii a uz si picham Fraxiparin a beriem Prednison a Duphaston.

luciskooo
24. okt 2016

@miriamn76 hmmm..ja moc ovu testom neverim..mala som rozne vysledky u gyndosky a ovu testov...taaaakze myslim ze to mohla byt aj v tvojom pripade ovu a aj nie..aaa mozno prave to vytuzene tehu 😉

miriamn76
24. okt 2016

@luciskooo no tehu asi nie vo stvrtok ako to zacalo som bola 6 dni po mrche ktora dosla po tyzdni meskania😕cele mi to nejak blbne momentalne

ria294
24. okt 2016

@babymaminka
@zabinkalenka zo skúseností chcem prispieť 😔 Ovčie kiahne som prekonala 19r, druhy krát v živote by ste ich už dostať nemali, len na malé výnimky . Teraz pred dvoma týždňami som dostala pásový opar-herpes zoster, je to predchodca ovčích kiahni... všetko by bolo ok, lebo som prišla na to skoro, hneď som začala užívať antivirotika ...len v mojom prípade bol problém zistila som to 5deň stimulácie pri vysokých dávkach hormónov prípravy ivf. Tak stimulku som síce dokončila a 9DC som išla na odber, mala som síce 2foliky, ale vklad by sa aj tak nekonal , nakoľko boli že vraj prázdne a tým, že som mala v tele vírus by mi ich aj tak vložiť nemohli . Tak to tak malo byť. Netreba myslieť na to, že dostanete nejakú chorobu, človek musí veriť, že všetko bude ok 😉 V mojom prípade to všetko bolo vyvolané stresom 😜Teraz som sa dala doporiadku a idem ďalej 😉

babymaminka
25. okt 2016

@luciskooo ani ja velmi ovu testom neverim kedze minuly cyklus som mala ovu test pozitivny 3 dni a ovu neprebehla chodila som.aj na folikumetriu

@miriamn76

modrykoniar
25. okt 2016

@babymaminka moja stale ta sledujem a myslím na teba, verím že ti to čím skôr víde. určite. 😀

babymaminka
25. okt 2016

@modrykoniar dakujem 🙂 vo stvrtok idem zasa merať foliky budem 12dc tak uvidime co sa z toho vyvinie 🙂 potom podam.info samozrejme 🙂 a ty ako sa drzis 🙂?

modrykoniar
25. okt 2016

@babymaminka a manželík kedy príde domov? stihate aj tento mesiac? budeš asi mudrejšia po folikulometrii však. no ja v pohode, ani neviem že sa niečo deje 😀

babymaminka
25. okt 2016

@modrykoniar to.je super nechbmas cele tehu take bezproblemove 🙂 nie tento cyklus nestihame no aspon budem vediet co a ako no ked pride zacina novy cyklus akurat v novembri 🙂 9teho novembra je doma no som zvedava na foliky az netrpezliva 😀