Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@nikky81
@kakatulik
@ejuska2586 takze baby myslite ze ovu bola? Ja si myslim ze to vsetko inofolic lebo gyndos tvrdil ze na dany dc maju byt väčšie foliky a ze inofolic nemoze ovu posunut a posunul o 5 dni az mozno aj a prave tie dni mi chybali na normalnu lutealku potom...
No nic vo stvrtok tam idem graf mu vytlacim zoberiem 3 pozitivne ovu testy a capnem na stôl a poviem ze s inofolicom som.skoncila 🙂 a nech robi folikumetriu 😀
@senselinka
@nikky81 android mam 🙂
@babymaminka ja uz som ti tiez k tomu pisala, dokonca si myslim, ze ovu bola aj skor, nez 20 DC, preto tie silne bolesti. A zrejme sa ti dlho drzal hore LH hormon kvoli inofolicu. Tým padom ani lutealka nebola az taka kratka.
Inak aj womenzone.cz je super aplikacia, kradne ukazuje, zaznacujes uplne vsetko mozne a je po cesky 😆
@babymaminka tak v Google Play iba napís Fertility Friend a musí ti ju nájsť
ja si myslím, ze bola ako sme sa uz bavili a inofolic ti ovu mohol posunut, nebol by to prvy prípad. a ak je gyn nastavený ze pri 28 dnovom cykle ma byt ovu na 14 den, tak s nim asi tazko rozoberat, ze sa posunula. ale tak, nie som dr, len moj nazor
@ejuska2586 ved to ze nezmizne hoc druhy zakrpatel to znamena ze vysiel von mrchou ako cysta no ten druhy nebol uz a myslim.ze aj pukol ten 18dc kym.som nebola na pohotovost lebo tie bolesti boli strasne a dosli.sme z pohotovosti s tym.ze tam uz nieje ten folik tak sme dali v tych.bolestiach este aj sex 😀 cize potom by sme ovulku museli trafit no uvidim co bez inofolicu a ja cely mesiac smutim.ze mam.anovulacne cykly ☹
@babymaminka bol ovulačny. testy ti sedeli aj teplota, akurát si mala kratšiu LF.
kočky zvykli na predlzenie brat B6 a B12- dostat to myslim aj v kombiacii s kyselinou listovou..
suhlasim, že da druha appka je dost neprehladna, nevidno ttam dobre rozdiely medzi teplotami. ja tiez pouzivam FF- friend mam to aj na pc aj na mobile.
@nikky81 ved to ze dr. trval na svojom no ja mu poviem svoje teraz ze nech skusi dat svojej zene a urobit pokus 😀 uz mi to.stiahlo poslem.na fb ako.mam pokracovat 😀
@lauritkatesty ja beriem bkomplex forte v kuse asi rok to neplati 🙂?
@senselinka je dobre pocut ze je u mna mozna ovulacia lebo trapenie ze mam.anovulacne cykly mi nepridavalo dakujem 🙂
@babymaminka neboj, ziadne anovulaky 😉
@babymaminka Urcite nemas anovulaky.
@babymaminka jaj fakt ? 😝 tak potom by si mohla este skusit gynex kvaky.
@matik7 mne sa zda že špinenie je v čase ovu ked sa vajko uvolnuje.
Ahojte zienky snazilky aj tie ktorim sa to uz podarilo 🙂 ,snazime sa od januara a,tiez by som bola stastna keby sme mali na vianoce ten najkrajsi darcek 🙂,momentalne mam do mrchy 7 dni,ale uz asii 5 dni ma boli prsia ,vzdy ma bolievaju ale toto je akosi skoro,velmi by som sa potesila keby to vyslo, a nasla by som si vytuzene dve // a tak isto to prajem vam vsetkym 🙂
@babymaminka ja tiez pouzivam apku z womenzone a tiez som spokojna.
Suhlasim s @senselinka,ze ovulka mohla byt 17-18DC. Potom by LF bola normalna. Treba pocuvat svoje telo a aky pouzivat ako pomocku.
Mne inof.tiez svojho casu posunul o 4dni.
@babymaminka na spinenie a predlzenie LF pomaha pyridoxin, teda B6, ale vysoke davky, nie to minimum, co je v b-komplexe, tam je 10 mg, ja beriem az 100 mg denne!!! Ja som spinila aj tri, styri dni pred MS a teraz nic, len sup krvacanie.
Skus davky okolo 60 mg, uz to by ti malo zabrat
@senselinka ten pyridoxin kupim volnopredajne?a co to.stoji? Inak v jednej tabletke je tych 100mg? Niekto odporuca po ovulke aj vitamin e ten je k comu dobry?
@kakatulik ale hoc sa mi ovulka posunula mrcha prisla presne na 28den
@rogiii tak zelam co najkrajsie folikuly a jeden najvacssi dominantny 🙂
@lauritkatesty o tych gynex kvapkach som uz pocula naco su dobre?
@babymaminka je volnopredajny, zvycajne ma 1tbl.20 mg, takze by si si davala tri, nie je to nic drahe, 30 tbl stoji okolo 3€, teda staci na 10 dni.
Ja som potrebovala vyššie davky aj kvoli krvnej diagnoze, takze som si rovno kupila tento http://www.swanson.sk/p/414/vitamín-b6-pyridoxín a to sa skvele oplati, kedze je tam 250 tbl.
Vitamin E je výborný brat aj do ovulky, je dobry na vystelku maternice
@babymaminka tak to je zaujimave,lebo mne sa LF vtedy predlzila presne o tolko isto.😊
@senselinka mozem si kupit aj tento dokonca stoji.len 2.30 eur a teda zacat ho brat az po ovulke aby nebola kratka lutealka ano?a ten bkomplex vysadit? A preco niekto pise ze vitamin e az po ovulke ze dovtedy nie? Som.z toho jelen
@babymaminka harmonizuju cyklus.
@senselinka este mam.otazku vit.e kolko sa ma denne uzivat?myslim mg lebo co pozeram su 200 aj 400 ja som.jeden mala doma.no.dala som.ho.drahemu nech poberie 🙂 nepobral ma ho v rakusku 😀
@babymaminka podla mna by si ho mala brat bely cyklus.

@babymaminka mas android na telefone? ci Windows?