icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

babymaminka
25. okt 2016

@lauritkatesty tych kvapiek je tolko.druhov co si chvalia ze keby som.vsetko vyskusala otehu o 4 roky 😀

babymaminka
25. okt 2016

@kakatulik teraz co brat cely cyklus.vitamin e ci ten pyridoxin 🙂

kakatulik
25. okt 2016

@babymaminka to bolo na pyridoxin. To Ecko do ovulky,ale kludne aj 400ku.

ejuska2586
25. okt 2016

@kakatulik A po ovulke sa nemoze brat vitamin E? Ja ho beriem cely mesiac spolu s omega 3.

kakatulik
25. okt 2016

@ejuska2586 vies co neviem. Aj ja beriem cely cylus,ale ic 200ku. Asi ide o vyssie davky. Tu pisala jedna,ze jej po potvrdeni tehu doktor zakazal.

ejuska2586
25. okt 2016

@kakatulik Ja beriem tento, ale neviem, kolko ma. Pozriem vecer: http://www.zlacnene.sk/detail/vyzivovy-doplnok-...

kakatulik
25. okt 2016

@ejuska2586 to je asi jedno ktory beries,ale citala som o jednej studii,kde zistili,ze pri dlhodobom uzivani vysokych davok telo straca schopnost sa samo vysporiadat s volnymi rdaikalmi. Nuz ale jasne ze bez priciny by sa nemalo uzivat dlhodobo nic.😀

rogiii
Odpoveď bola odstránená
renimac
25. okt 2016

@ejuska2586 do ovulky môžeš 400 a po ovulke 200, kým sa nepotvrdí tehu testom 😉.

senselinka
25. okt 2016

@babymaminka ak ti ma pyridoxin zaucinkovat, urcite cely cyklus. Inak ja beriem Ecko 400 mg a beriem ho cely cyklus a v pripade tehu (hahaha) vysadim

katka1601
25. okt 2016

@babymaminka no keby som ja mala aj tu druhu ciarku taku ako ty tak by som to povazovala za pozitivny vysledok.mna ukazuje stale ovela ovela svetlejsiu a navyse nemozem to sledovat v kombinacii z meranim BT pretoze vstavam v noci k malej tak sa toho nemam podla mojho gyndu drzat.ach jaj len tie ovu testy lezu strasne do penazi. 🙂

alexwarring
25. okt 2016

Baby ako je to s tým grepovým dzusom pred ovu. Je jedno ci je biely, cerveny alebo ruzovy? Podstatne je, ze je grepový? Dakujem

lily1983
25. okt 2016

@nikky81 no snazim sa 🙂 dufam ze to vyjde konecne.

lenka_vi1
25. okt 2016

@alexwarring neviem, ale tento mesiac zacnem s grepmi aj ja....dam si od 4 dc do ovu 1 denne a uvidime....Inofolic mi nepomohol. A vraj je lepsie cerstve ovocie ako dzus. Dzus som tento mesiac tiez pila, nie vela ale pila.

alexwarring
25. okt 2016

@lenka_vi1 Ja to chcem len vyskusat, hlien mam aj bez neho, len by som rada zistila,ci ho bude skutocne viacej, mozno bicikovcom pomoze 🙂

lalyla
25. okt 2016

@alexwarring tak to by aj mna zaujimali,tiez som sa nim zacala dnes nalievat,pre istotu,tiez nemam s hluenom problem. Ale u nas mali len dzys z cerveneho grepu,tak snad to k niecomu bude,lebo grep ozaj nemusim 😀

alexwarring
25. okt 2016

@lalyla mne chutia a mam ruzovy :D

matka295
25. okt 2016

Aj ja budem skúšať grepy 😊 ženy a nemôžem grepu pomelo?nemá rovnaké účinky? Myslím si že to je nejaký kríženec grepu či? To nemám problém zlikvidovať aj na kila 🙊

matka295
25. okt 2016

# Namiesto grepu pomelo som sa zle vyjadrila 😊

babymaminka
25. okt 2016

Zienky ja vam tak poviem ohladne hlienu ja mam hlien taky ze akokeb ste oddelili žĺtok od bielka to je u mna jasne kopec toho je 😀 no predsa som minuly cyklus skusila tie grepy kazdy den som zjedla do ovulky jeden cely cerstvy grep a vypila 6 litrov 100% grepoveho dzusu a co nic to iste u mna kedze hlien mam aj tak 🙂

senselinka
25. okt 2016

Dievcata, grep ruzovy, resp.cerveny, ak dzus, idealne ten s dužinou, pomelo nie

senselinka
25. okt 2016

Ja kupujem tento

katka1601
25. okt 2016

@matka295 no teraz som dostudovala 🙂 o grepe aj o pomele a nic take som sa nedocitala.akurat grepove semienka mozu liecit kvasinkove a zapalove procesy v posve ale pomelo nemalo spomenute nic co by pomahalo na zenske problemy.takze tiez si nemyslim ze by na to malo vplyv.ale tak obsahuje to kopec vitaminov takze urcite tym clovek nic nepokazi. 🙂 ale tiez by som to neprehanala z jedenim pretoze aj prilis velke mnozstvo vitaminou skodi.

matka295
25. okt 2016

@katka1601 áno aj to je pravda ale nemali by sa nadbytočné vitamíny vyplavovať močom?

ejuska2586
25. okt 2016

@renimac v tom mojom vyzivovom doplnku je 20mg vit. E. To mozem uzivat, ci nie? Ak by som aj nahodou bola tehu...

ignorantka
25. okt 2016

@ejuska2586 a máš ty graf BT? 🙂 Ukaaaaz 🙂

lalyla
25. okt 2016

@map0007 Ahoj,tak co,ako si dopadla,volala si dr?

renimac
25. okt 2016

@ejuska2586 20mg máš aj v bežnej strave, takže v pohode 😉.

katka1601
25. okt 2016

@matka295 ano vitaminy rozpustne vo vode sa vylucuju mocom ale vitaminy rozpustne v tukoch sa nevylucuju mocom A D K E.

ignorantka
25. okt 2016

@renimac ako sa máš? 🙂🌺