Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@ejuska2586 moja tak to teda nie nic nieje stratene zajtra drzim prsteky kolko dpo si dnes?ukaz testik
Mne akurat dorazili ovulacne testy zenyzenytak tak zacina dalsie kolo testovania zajtra gynda folikumetria anovulacnemu cyklu nedam sancu hoc moj gyndos mozno ano 😀
Dakujem @lauritkatesty 🙂
@babymaminka @jajoda @nikky81 Neviem, ci to uvidite - nazivo je to vidiet lepsie. Fakt som z toho nestastna. Vyzeralo to tak nadejne.
@ejuska2586 čo znamená nízka? Koľko mm?
@ejuska2586 ano, vidno hned na tom prvom a to ja vacsinou nevidim nic (ked ostatni vidia) 😒
mozno to este bude ok, mrcha ma prist o dva dni?
@ejuska2586 pekne to vidno
drzim silno palceky!!! dobre to dopadne, uvidis 🙂
@ejuska2586 podla mna tu ciarku vidno tak.ako moze toto.tvrdit 😉 a bola tam.ta ciarka aj v limite?mne minuly cyklus test takto ked zaschol isiel mi oci vybit no a nic z toho...
@lienocka1988
@lily1983 budu male grepovcatka 🙂
@renimac Neviem, to mi nepovedal. Normalne mam strach.
@nikky81 Ano, v piatok by mala prist, ale dnes rano teplota stale 36,8
@n1colette Bodaj by, ale mam strach
@babymaminka Hej, bolo to v limite.
@ejuska2586 škoda, mala si sa spýtať. Na uhniezdenie stačí niekedy aj 7mm, čo je pre mnohých lekárov málo. Ja by som ešte nevešala hlavu 🙂.
@ejuska2586 ja neverim.gyndosovi si tehu a hotovo 😉
Hlavne som si uz spravila niekolko testov a na kazdom sa nieco javi. Tak som teraz z toho uplne mimo. Cakala som, ze povie, ze mam prist neskor, ze teraz nic nevidi, ale nie, ze mi povie, ze z toho nic nebude...
@babymaminka Ja neviem. Ako mozem mat pozitivny test a nebyt tehotna? Ved test je pozitivny aj ked sa len trosku ukaze, nie?
@renimac Ved uvidime, co povie zajtrajsia krv. Ale aj tak som uplne mimo z toho, ze ma takto odbil. Akoze bol mily, aj ma vysetril, aj krv mi zajtra zoberie. Len som nestastna, ze mi to tak na rovinu povedal, ze asi z toho nic nebude. Asi nechcel, aby som si robila nadeje. Chcem este zajtra rano skusit jeden test / teraz som kupovala v lekarni RapiClear.
Ahojte dievcata, tak pridavam sa k Vam uz aj ja. Zatial som vas len potichucky citala no dnes som si s nadejou robila testik a bilo biely. Som 24 DC cize asi opat nic.
Snazime sa sice zatial len druhy mesiac no kedze pri prvom to bolo na prvy sup, bola som presvedcena ze to pojde aj teraz tak...no zial si asi budeme musiet pockat...
Tento cyklus som mala uz aj inofolic no asi teda nezapracoval ale chcem sa Vas opytat, ako je to s tymi grepo dzusmi a alchemilkami a ananasom a neviem na co som este zabudla 🙂 idem vytiahnut vsetky zbrane a dufat ze teda november je naaas!!! 🙂
Vsetkym vam drzim palceky, tym co sa uz zadarilo tak tfuj tfuj tfuj krasne tehulkovanie a rychly porod potom 🙂
@ejuska2586 testy sú fajn, ale nepovedia, či je bábo ok. Ja by som si vyžiadala opakovane meranie hcg, vie ti to spraviť aj všeobecný lekár aj spýtala by som sa na tú sliznicu. A treba veriť.
@ejuska2586 moja, aj lekári sú len ľudia, aj keď je gynekológ odborník, môže sa mýliť... vidno pekne dúšika na teste a to ja som fakt slepá 🙂 😉 Len raz som takto veštila ducha a bolo z toho tehu, takže isto nezúfaj, zlé myšlienky zažeň do úzadia. Uvidíš čo zajtrajší odber krvi, neboj sa, dobré to bude... Verím, že to tam je 😉
@ejuska2586 jasne, hlavne sa ukludni
mysli na to, ze to vyslo 🙂 spravila si pre to vsetko, resp. spravili ste :P
a hod sem zajtra testiiiik 🙂
Okie baby, veľmi pekne ďakujem za podporu. Pokúsim sa ukľudňiť. Ešte raz ďakujem.
@ejuska2586 treba verit, je to este velmi skoro robit nejake zavery. drzim palce 🙂
@senselinka skusim to tefa jeden mesiac vyskusat s tym dzusom.a kde ho kupujes prosim ta?
@babymaminka kde kupujes testiky?
@ejuska2586 Pri prvom tehu som bola u dr, ked mi asi tyzden meskala ms. Vtedy este nebolo nic vidno a este mi vravela, ze mam dost nizku sliznicu na tehu a bola som. Teraz uz 2krat som mala taky testik ako ty, ale bolo ten len biochemicke. Po par dnoch meskania, som dostala. Ono vajcko moze byt oplodnene, uz vtedy sa vzlucuje hcg, ale nemusi sa uchytit... 😒 Verim ale, ze to bude ten prvy pripad
@katka1601 od @lauritkatesty a som spokojna minuly mesiac boli pozitivne 3 dni 😀
@popilka Joj, bodaj by. Ved uvidime, co z toho bude.

@ejuska2586 ☹