Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@senselinka ahoj, vcera ma zaujal tvoj prispevok o B6. Pred MS najprv 2-3 dni spinim,potom len 3-4 dni krvacam a faza od ovulky je u mna dost nepravidelna a napr teraz len 7dnova (mala by byt vraj rovnaka). Odporucana davka je 2mg, tych 60-100mg je uz dost vela nad odporucanu davku, tak sa toho trochu obavam. Googlila som a takyto ucinok som nenasla. Odporucil ti ho gyndos? Ci z vlastnej skusenosti? Dakujem
@zara_24 jeeej, takze uz 23dc mas pozitivny test?? To vyzera, ze si ovulku mala este pred 13dc, cize skor ako si zacala testovat ovulku 🙂 Gratulujeeem, nech pekne silnie //
Ahojky dievčata,chcem sa opytat,neviete mi poradit.Kedže som len na začiatku tehu.Bolia ma dost krize,možem sa mazat starslovenskou hrejivou mastou.Je to bilinna mast.Ďakujem
@zara_24 chcem ta povzbudit
@zara_24 stvrtok nedela a dnes
@ignorantka Hej, to poznám. Držím teda prstiky 🙂.
@vanda12345 mega ciarky dnes 🙂 gratulka!! kedy si cala testovat tehu test? a kedy si mala sexik a ovu poztiivny? dik
@bubo27 ja som bt ani ovu neriesila akurat kedze mam kratke cykli tak od nedele do piatku som pila alchemilku pridala nejaky grep a grep dzus sem tam E ked ma napadlo a ovulka mala byt 5.10 dali sme 3.10 5.10 6ho som bola na preventive videl vajicko tak este vecer smu dali a potom az 9.10
@vanda12345 krasne ciarky..gratulujem ti moc :-* ..ten zo stvrtku je ktory den cyklu?
@zara_24 25dc den meskania to bolo
@zara_24 a dakujem velmi pekne 😊 a verim ze aj tebe to tak pojde a si mila
Ahojky, chcela som sa ťa opýtať, či už máš nejakú zmenu. Písala si naposledy, že Ti doktorka pichla vyvolávačku. Už si dostala ms, či ti ešte stále mešká?
Ja som stále nedostala, naposledy v nedeľu som testovala - to bol cca. 9 deň - test negatívny. Testy teraz už nemám, takže netestujem 😉
Asi si kúpim ešte jeden a skúsim niekedy v piatok - sobotu. A už len vydržať do nedele ku Dr., čo mi povie on...
@map0007 nie radsej to nerob...takto na zaciatku je tehu haklive aj barsjake nahrievaie moze vyvolat porod...tskze nie
Baby mam novy nepouzity tehotensky test ak by mal niekto zaujem.
@vanda12345 tak to su riadne kolajnice....drz sa a mysli na nas pokracujuce snazilky... ja zacnem jest grepy tento mesiac
@map0007 oprava vyvolat potrat....
@lenka_vi1 ja som pol na den +asi 4-5l dzusu dala ano myslim a dakujem si zlata
Ahojte baby,tak co poviete,je to pozitivny ovu test? Este nikdy som z toho nebola taka nestastna ako dnes 😀 Vcera mi chlap odisiel na sluzobku,sice sme este stihli tutu mutu,ale pride az v piatok a bojim sa,ze to bude uz neskoro. Zakony schvalnosti,presne vtedy,ked ho tu najviac potrebujem je prec 😀
@vanda12345 cize pol grepu na den a plus aky presne dzus a kedy ho pit? dik
Baby kedy treba tie grepy papat? Stale?dakujem
@bubo27 no mne tak stacilo pol grepu na desiatu cely na mna bol vela z cerveneho grepu 100%no kedychces priste miesto vody
Baby idem sa pridat k vám s" grepovou kúrou" a verím že budú z toho o mesiac grepové detičky 😀
@lienocka1988 Grepovičky 🙂
tak idem aj ja s vami do toho.....idem si nakupit grepy. Staci jeden denne? cez vikend bude mozno ovulka
@babymaminka @jajoda @nikky81 Tak baby, zle je. Sice mam ducha na teste, ale dnes som bola na gynde dat si predpisat lieky, tak ma rovno pozrel a povedal mi, ze hoci na testoch sa nieco javi, mam nizku sliznicu maternice. Cize vajicko sa mozno aj oplodnilo, ale sancu na uchytenie ma minimalnu. Zajtra idem este na krvne testy, ale uz som zmierena s tym, ze mrcha zas raz pride.

@zara_24 a kedy si mala ovu pozitivny???