Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@katka1601 Terno, Billa, Tesco... v chladiacich boxoch treba hľadať, pri ovoci a zelenine
@senselinka dakujem pozrem v tescu. A ked nie tak kupim cerstvy grep ma byt v kaufiku od zajtra v akcii tak nakupim.podla apky by mala byt ovu v sobotu aj ked o tom pochybujem ze bude.... ale tak grepy skusim. 😉
@senselinka musim aj ja kuknut ten tvoj grepak.mne obycajne 100 % nezaberali.asi potrebujem tiez s duzinou 😂😸👍
@ejuska2586 Ahoj, zatial som do tejto diskusie neprispievala, ale trochu sledovala, lebo som taktiez snazilka, snazime sa od jula a dufam, ze do konca roka to vyjde... Chcela som ta trochu podporit, ze netreba zufat a na lekarov nedbat... Ja mam napr. taku skusenost, ze pri prvom tehu som isla ku gynekologovi skoro (v 6tt), pretoze som zacala spinit a tusila ze som tehu, takze naplasena kvalitne. Oznamil mi ze som tehotna, ale vidi iba prazdny gestacny vacok a podla MS by malo byt uz vidiet plod, ale uvidi sa neskor. Cize absolutne ma neupokojil. Cely moj prvy trimester bol total stresovy, stale som spinila, mala som hematom, neskor vcestnu placentu... Moje tehu dopadlo ukazkovo, od 2 trimestra som bola uplne v pohode. Za mna, prilis skore riesenie tehotenstva s gynekologom je uplne nanic, lebo ta iba zbytocne naplasia, ze nieco neprebieha, tak ako ma podla nich... Mysli hlavne pozitivne, ze babo sa uhniezdi a kasli na doktora.. Drzim palce 🙂
@zabinkalenka ja som brala B6 na odporucanie hematologicky kvoli trombofilii, pomaha pri krvotvorbe. Neskor som si studovala rozne stranky a diskusie, kde je uvedené, ze pri dlhsom spineni treba brat vyššie davky b6, zacinat na 60 mg,co mne ale zabralo malo, pri 100 mg uz uplne dokonale. Ak si pozries link k vitaminom, ktore beriem ja, su 100 mg a tiez je tam uvedene, ze uzivat jednu denne... http://www.swanson.sk/p/414/vitamín-b6-pyridoxín
Ak sa bojis, neužívaj 😉
@lalyla Mam Duphaston dalej uzivat 2x1 tabletku
@llaurita Dakujem. Snazim sa mysliet pozitivne. Uvidime, co povedia zajtra testy.
@ejuska2586 uplne súhlasím s babami tu 🙂 netreba sa k dokymu moc ponáhlať, lebo ta to len zmätie :D
Ahojte baby, dnes som po 2 pozitív testoch bola na kontrole u lekára, síce som si posedela 3 hodiny v čakárni a vybavil ma za 5 min, ale v pohode.. V podstate mi MS mešká 12 dní, lekár mi vyrátal, že som 5 tt+3 s tým, že na sone videl len gestačný vak. V podstate mi nič viac nevedel povedať, len že som tehu a mám prísť znova o 3 týždne, znova len na kontrolu, aby som bola už v 8 tt a bolo vidno embryo so srdiečkom... výsledok - netreba sa k doktorovi ponáhľať, pokiaľ nemáte nejaké vážne problémy 😉
@ejuska2586 a zda sa to zw test tmavne?
@dejna20 Takto zastal po 5 minutach. Ale v pondelok nebolo vidiet takmer vobec a v sobotu bol uplne negativny.
@ejuska2586 myslela som v porovnani s testom z predchadzajuxixh dni. Tak to je potom ok. Uz ti vlastne meska ms?
@ejuska2586 jej ale ten ružovy by dom uz nevravela ze duch tam je krasne vidieť // super 😉 tichucka gratulka
@ejuska2586 prosim ta ako dlho ste sa snazili a co si brala, ak si brala,....myslim vitaminy
@ejuska2586 je tam pekna ciarka a este k tomu ked to nie je aniz ranneho mocu je to urcite pozitivne,vela stastia 🙂
@dejna20 Nie, v piatok ma prist.
@lenka_vi1 Teraz 3ti mesiac. Brala som (aj beriem) Duphaston a tento mesiac som si davala grepovy dzus s duzinou pred ovulkou a ananas po ovulke + vitamin E 20mg, Omega 3 a Femibion 800. Ale este nic nie je vyhrane, mam nizku sliznicu.
@ejuska2586 dakujem ti krasne....to by bolo super keby ti to vyslo tak rychlo na 3.mesiac. Dnes som 2 DC a od zajtra si dam cerstve grepy. Jedla si kazdy den 1 cely grep az do ovulky?
@lenka_vi1 Ja som si kupovala dzus s duzinou - cize denne som vypila 800 ml.
@lenka_vi1 Este mi napadlo - aj alchemilku som pila do ovulky.
@ejuska2586 tak to ti to sono fakt robil zbytocne. Ved nemohol nic vediet a urcovat tehu podla vysky vystielky je o nicom. Drzim pslce nexh test pekne tmavne
@dejna20 No, dufam, ze bude. Zajtra ma cakaju este krvne testy, tak som zvedava. Prinajhorsom skusime dalsi mesiac zas. Ale aspon vieme, ze sme obaja plodni, ked sa nam podarilo oplodnenie...
Ahojte babulky. Ja uz vas nejaky cas potichu sledujem. A zbieram infosky. Ja som teraz snazilka zaciatocnicka ;). Mam doma uz dvoch "loptosov" - 6 a 9. A zatuzili sme este po jednom. Aj ked som muza "chvilku" lamala. Teraz mam pocit ze sa to podarilo ale ms mam dostat az v piatok. Tak uvidim. Aj ked badam nejake priznaky ale neviem... v nedelu a v pondelok ma naplo z jedla ( ale viroza sa nedostavila), zda sa mi zr mam vacsie bradavky, stale cikam a boli ma tak zvlastne podbrusko. A este som nejaka nervozna ukricana urevana precitlivela. Kedy mam testovat az ked bude meskat? Ci mozem aj v den ms? Chcela by som vam vsetkym zazelat nech sa vam cim skor podaria dve ciarku a dotiahnete tehu do uspesneho konca. Mat dieta je uzasny dar, sranda starosti aj radosti. A preto som sa aj rozhodla ist opat do toho ;)
@ejuska2586 posielam srdiecko
Baby ja by som sa Vas chcela opytat co je najlepsie na urdrzanie tehu..Duphaston? Utrogestan? Progesteron?
Ahojte babenky akurát tu len tak čítam vaše príspevky a čo znamená 24 DC? ... 🙂 nejak tomu nechápem hehe 🙂 a vela šťastia vám všetkým prajem ! 🙂

@ejuska2586 a nepredpisal ti progesteron,aj dvojite davky,nech sa sliznica rychlo vytvori?