icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

saninka33
28. okt 2016

Ahojte aj ja sa pridavam a budem bojovat aby sa to konecne podarilo 😀

ejuska2586
28. okt 2016

@calmmeadow Nepovedal mi, ani v karte to nemam napisane. Ale stale verim, ze sa zmylil.

katka1601
28. okt 2016

@lalyla podla mna streda bol pozitivny takze potom v priebehu par hodin nato kedze potom to slablo.ja som mala dnes presne to iste o jednej silne dve ciarky a o siedmej uz to bolo slabsie takze asi prebehla behom dna aj som citila taku jemnu bolest ako ked sa mi chce rozbehnut ms.

lalyla
28. okt 2016

@lauritkatesty No praveze o pol dvsnastej bol najtmavsi,o tretej uz bol bledsi,nazivo to je lepsie vidiet a potom uz len bledol a bledol 🙂

veronika1603
28. okt 2016

@lalyla a den predtym utorok si testovala vecer....mozno vtedy bol uuuplne pozitiv

lalyla
28. okt 2016

@veronika1603 No tomu prave nechapem,lebo v utorok som testovala tiez a boli blede,tak neviem

lauritkatesty
29. okt 2016

@lalyla ved to je ok.on zas memusi byt cely sen pozitívny.staci.ze si vychytla silny a potom uz klesal.niekedy to stupne a rychlo klesne

stacie96
29. okt 2016

Dobre ranko dievcence. Ta mrska vcera uspesne nedorazila. Tak som testla dnes. Pridavam testik

stacie96
29. okt 2016

Potisku sa tesim a modlim nech sa udrzi babulo a vsetko dopadne dobre

lalyla
29. okt 2016

@lauritkatesty A kedy bola cca ovulacia?

saskab
29. okt 2016

@stacie96 super, gratulujem, kolky den po ovulacii si?

ejuska2586
29. okt 2016

Kocky. Je po vsetkom. Fazulka sa asi neujala. Dnes klesla teplota z 37 na 36.7. Takze dnes, prip. zajtra ocakavam mrchu. Ale nevadi. Snad v decembri sa zadari. V novembri nemam muza doma...

stacie96
29. okt 2016

@saskab ja som si to nejak speci netestovala predpokladam ze 15 dni. Len som sa sledovala ziadne ovu testy ani meranie teploty

cammille
29. okt 2016

@ejuska2586 och to ma velmi mrzi😔 ...ale nadej este zije,...ci? Pokial nepride...

modrykoniar
29. okt 2016

@stacie96 gratulujem, je to tam☺

lauritkatesty
29. okt 2016

@lalyla do dvoch dni od vrcholu 🙂

lalyla
29. okt 2016

@lauritkatesty Dakujem,tak z toho tento mesiac nic nebude. Chlap bol na sluzobke,stihli sme len v utorok a potom uz isiel prec,tak to by bola velka nahoda,keby sa to podarilo 😀

lauritkatesty
29. okt 2016

@lalyla no spermoše si dokazu počkat aj par dni na ovu 😉

crazy_girl1
29. okt 2016

@stacie96 krásny testík. Kiežby aj ja o týždeň pridám taký 😉😊 Ako dlho meska mrcha?

zuzanita123
29. okt 2016

@ejuska2586 Normalne neverim! Moja strasne ma to mrzi ja som v teba tak verila a tesila sa, som v soku ale treba verit mozno si len mala zlu noc alebo co a teplota zkreslila

ejuska2586
29. okt 2016

@zuzanita123
@cammille
Uvidime baby. Ale beriem to tak, ze sa stane co sa ma stat. Vsak to bol len 3ti mesiac skusania a uz len to, ze sa nam podarilo to vajicko oplodnit potesilo. Sliznica sa da dokopy a skusime nanovo...

lalyla
29. okt 2016

@lauritkatesty Ved uvidime,o dva tyzdne dam vediet 😀

adria88
29. okt 2016

@stacie96 držím palčeky 😉 nech je všeko OK

adria88
29. okt 2016

@ejuska2586 to ma mrzí ☹ tak držím palce teda v decembri

babymaminka
29. okt 2016

@ejuska2586 este nic nieje stratene ak.teplotka.vyskoci zajtra hore drzim palceky prevelmi 🙂

boba245
29. okt 2016

ahojte dievcata. chcem vas trochu povzbudit 🙂. vcera som bola u dr. kedze mi meskal menzes. test som si robila uz minuly tyzden na 9ty den meskania menzesu. no a som v 7tt 🙂. "sranda" ale je, ze v januari sme mali ist na KET po potrate v juli (to tehu bolo po IVF). teda uz teraz v oktobri sme sa mali ohlasit v centre a zacat pripravu na KET, ale kedze som chcela oddych, zhodit nejake kila co som nabrala a proste oddychnut si, prichystat sa na dalsi pokus tak sme to odlozili na januar. no ale manzel si vzal do hlavy, ze sa nam to podari prirodzene do toho januara. nechcela som mu kazit odhodlanie a nadsenie, tak som mu to nevyvracala ze sa to nepodari. no ako som uz spominala, ja som sa uz psychicky pripravovala na januar a tak som "snazenie" nejako pustila z hlavy. jedine co sme zmenili a asi to aj pomohlo bolo ze sme 3x pouzili gel na podporu pocatia conceive plus kedze manzel mal zly spermiogram a manzel niekde vygooglil, ze najvhodnejsia poloha je zozadu , no my sme lezali bokom....kedze sa nam stavalo, ze stale vela toho vytieklo...asi aj preto, ze som takmer hned vstala....zmenili sme este aj to, ze som lezala aspon 20 min. no ale ako hovorim, neocakavala som ze sa to podari, lebo okrem manzelovych slabych spermii ja mam endometriozu, robia sa mi myomy (aj teraz mam jeden) a proste po 1,5 roku snazenia pred IVF som vobec prirodzene otehotnenie nebrala v uvahu. navyse po potrate som prvy menzes dostala az po mesiaci a ten druhy tiey tak, takze som ani netusila kedy mam ovulaciu. cize sme "strielali" naslepo. no ale priroda je silnejsia a zase sa mi potvrdilo, ze clovek mieni, pan Boh meni a asi je zbytocne nieco planovat a silit niektore veci ako je aj otehotnenie. Ja viem, ze tuzba po dietatku je silna, ale asi je naozaj niekedy lepsie veci nesilit a radsej pockat a nechat volny priebeh udalostiam.

eliss19
29. okt 2016

@boba245 gratulujem aj máš pravdu netreba sa nato moc upnúť že chceme a potom to ide

slniecko26
29. okt 2016

@boba245 gratulujem Ti a držím palce do úspešného konca!!! Je to to najkrajšie čo môže žena zažiť keď vie, že čaká svoje vytúžené milované bábenko 🙂

lalyla
29. okt 2016

@boba245 Moc moc gratulujem a prajem vela zdravicka,keasna fotecka aj prispevok,slzicky mi vyskocili 🙂

suesue1983
29. okt 2016

@boba245 kraaaasa,gratulujem ❤