Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@suesue1983 dakujem 🙂
@smajla27 mne pozityvny test nikdy neukazal preto meriam teploto a podlanej viem ze kedy uz som po. Lebo viem aku mavam teplotu pred a po. Len som oznacila najtmavsi te a dalo mi to presne tak ako v inej aplikacii cize veerim ze to tak aj bolo. Hej hej urcite sa raz dockam verim ze hej a za 5dni pokracujeme v skusani 😉 😉 a mozno to eate tento rok dame 😉 😉
@boba245 nádherné a pravdivé slová. Malý anjelik si sám vyberie, kedy príde. ☺️Blahoželám a veľa zdravíčka obom 😘
@crazy_girl1 meska len jeden den. Sa tesim ;) len teda nikomu nechcem hovorit dokial nebude potvtdene od dr. Este ze vas tu mam. Aspon niekomu sa pochvalim ;)
Dakujem vsetkym za podporu. Ja uz som to tusila lebo priznaky boli uz pred tyzdnom. Ale poctivo som cakala na meskanie. Aby som predisla sklamaniu.
Ahojte 🙂 idem sa sem vam trochu vyrozpravat. Som po jednom spontanom potrate... o babatko sa snazime uz skoro tri roky a stale nic. A tak pevne verim a modlim sa aby sme si na vianoce nasli aj my dve ciarky. Vsetkym drzim palceky aby ste to dotiahli az do konca :*
@vanda12345 dakujem pekne,.,,je mi uz trosku lepsie, tak sme snazilkovali dva dni za sebou zajtra mam mat ovu, tak som zvedava ci sa zadari na tentokrat..... 🙂 🙂
@gerry22 no tak treba sana to naladit verit a mrchu necakat drzim prsty 🙂 tak este po poistite v pondelok
@vanda12345 tak ja uz som davno naladena tak ze ani nestresujem ani si s toho nerobim nic, lebo to nema zmysle sa stresovat a neustale kontrolovat s manzelom si to uzivame a budeme do posledneho dna ovulky a este nejake den po nej......dakujem ti pekne za podporu si zlata.....a ty sa ako citis ako sa mas? 🙂
@gerry22 no tak tak presne ono to pride dakujem ja fajn akurat rano ma troska postrasil ruzovkasti vytok no to bolo asi len raz tak verim ze to len babbulka sa viac uhniezdovala 🙂 citlive prsia unava a zapcha ta ma trocha hneva inak ani pachy nic take tak snad aj dalej to tak bude no vraj 6tt mozu prist nevolnosti tak uvidime no vsetko zvladneme no nie maminy 🙂 len nech anjelici su zdravy
@kristinka95 Ahoj ....drzil palce v snazilkovani nech sa cim skor zadari 🙂 a je mi luto ze si potratila, sice neviem ako sa citis lebo som to nezazila, ale viem ze ta to ozaj vzalo kamaratka mala najprv spontanny potrat a celz cas som ju potporovala a stala pri nej aby to psychicky zvladla...tak silno drzim palce aby sa vysnivane babo zadarilo splodit do vianoc. 🙂 🙂
@gerry22 dakujem si zlata no je to tazke niekedy. Ale verim ze nas anjelik sa nam coskoro vrati spat
@vanda12345 presne tak. prajem ti to a najhlavnejsie je samozrejme to aby babo bolo zdravucke....co sa tyka ruzovkasteho vytoku na to si ozaj daj pozor sleduj to...Kamaratka tak zacala mat ruzovkasty vytok a nakoniec zistili ze ma mimomaternicove tehu, no nemusi to byt v kazdom pripade. Aj ja som mala taky vytok v prvom trimestri a nic to nebolo...nevolnosti mozu prist v 6tt a nemusia mozu prist skor alebo neskor tak ako som to aj ja mala....ale tak vieme u kazdej zeny je to inak a treba to nejako zvladnut tie tri mesiacea potom bude uz len dobre..... 🙂 🙂
@kristinka95 jasne je to tazke ja sama by som si nevedela predstavit taku ranu prist o dieta....ale vsetko sa raz obrati na dobre a urcite sa vam anjelik vrati v plnej krase a zdravucky......kedy mas mat MS? 🙂
@gerry22 presne tak tak nic nie je podstatnejsie dolezitejsie ako zdravicko 🙂 no ano dam si na to pozor a verim ze bude vsetko ako ma byt a tie nevolnosti uvidi sa asi8ho pojdem k lekarovi to by uz aj srdiecko malo byt pocut
Dievcata, mate skusenost s ovulacnym krvacanim? Otehotneli ste niektora, aj ked ste mali po ovu vytok? Vdaka za rady 🙏🙏🙏
Ahojte zienky. Dnes teplota opat vyskocila na 37. Dnes som uz 16DPO.Ta nasa fazulka si zo mna asi robi srandu.
@ejuska2586 joj to je dobrá správa, držím prsty, kedy testuješ?
@modrykoniar Zajtra rano chcem s Clearblue digital. Minuly tyzden som mala od utorka duchov, ktori postupne tmavli. A v stredu mam vysledky krvi. Len som mala nizku sliznicu maternice, preto sa obavam, ci sa fazulka udrzi... Ale verim, ze hej. Ked zvladla termin mrchy aj pokles teploty, tak uz to da!

@eliss19
@slniecko26
@lalyla
dakujem vam krasne dievcata 🙂. vsetkym babam tu fandim a drzim paste nech im to vyjde, lebo viem co prezivaju. nech sem kazdy den pribudaju pozitivne spravy a fotecky bubliniek 🙂