Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@gerry22 no mne sa to tak rapidne zhorsovalo,ze som pre tie bolesti nemohla v praci fungovat, ani sa poriadne vystriet, dala som si atb a este peknu kombinaciu liekov od bolesti...taky overeny mix i ked pre telo nie velmi dobre,ale tak tehu by som nemala byt, test som si robila pred par dnami.. ty aspon babatko mas 🙂 okolo mna je teraz same brusko, samy kocik, kazdy sa ma pyta na co cakam...je to dost neprijemne. niektorym ludom sa zda, ze deti z neba padaju rovno do kociarov..
@daniellle Toto su fakt hnusne otazky... ja mam 11rocneho syna a uz par rokov pocuvam kedy bude druhe. Podotykam, ze 5 rokov som bola rozvedena a aj vtedy padali tieto otazky.. a ze na dieta je treba ine ako manzelstvo a podobne debiliny.. Teraz ked uz som vydata je to este horsie.. ako by nam bolo sestricku a uz je nacase.. Co si myslia kurnik, ze cakam kym ma vcela opeli?? Jaj no som si zvysila tlak na noc 😀 😀
@vanda12345 tak je fajn🙂 uvdim co bude, som teraz na vazkach, lebo ten blbi test mi dal nadej , bola som uz vyrovnana s tym ze nie som a potom zrazu taky blbi vysledok. Ale dakujem pekne nech aj tebe to vyjde,
@daniellle tak ano v niektorych pripadoch to treba liecit aby z toho nebolo nieco horsie. Ano to mas uplnu pravdu s tymi ludmi,taky ludia takeho typu ta vedia naburcovat, nevedia co maju od nudi robit tak sa zaoberaju inymi. A dokonca si zacnu okolo toho vymyslat kadeco. Prajem ti nech sa Ti po vylieceni zadari otehotniet drzim prsty 🙂
@gerry22 tak vies nadej umiera posledna takze verime 🙂 keby to bolo na nas mame v tom jasno 😝 len si drzat prsty
@vanda12345 jasne, aj ked som nedockava co sa tyka testovania, ale samozrejme nechcem nic nasilu. Ked to ma prist vtedy to pride a nebudem sa zbytocne stresovat, lebo mam toho aj tak dost vsetkeho a este dalsie stresy si vyrabat. To urcite nie, toto musi byt nieco pekne a nie stresujuce. Dnes som 24DC a 12DPO a test negativny. V sobotu ma prist mrcha, tak ju budem ocakavat ci dojde, ale myslim si ze dojde ako ma. Este ti dam vediet ci dosla alebo nie. Mne mrcha nikdy nemeska od kedy som porodila chodi stale na cas ako hodinky tak uvidim. tebe drzim prsteky v testovani nech sa zadari 🙂
@gerry22 tak uvidis no ja som tiez zvedava nechcem si tiez nic namyslat no tazko mi je na zaludku a aj hlad viac pocitujem zajtra len tak skusim ako som ti pisala a tak na dovci sa nad tym zamyslat nebudem bud nedelu by mala prist mrcha ale uvidim ci nabehne hned tak ako ma po mirene
@gerry22 a dnes uz na stadtie tie vcerajsie bolesti cajecnikov nemam tak je fajn ale doma si este dan tie seniacka😊
@nevestienka ano na predpis ho mam🙂 tak skusame len tento mesiac bolo tutu mutu trikrat poslefne bolo 14DC pozitivny ovu test bol 17DC a ovu bola 18DC podla bolesti takze sancu nedavam tomu. Stve ma tento mesiac ale mala som silny zapal takze sex by bolel. A ved ide posledny mesiac stimulacia ovulky tak ada sa ,zadari🙂
@vanda12345 tak vidis, mozno zabrali aj tie lanove semiacka a mozno je to len nahoda, ale hlavne je ze to prestalo boliet. Kludne mozes uzivat semiacka preventivne.
@gerry22 som rada ze si mi o tom povedala nevedela som ze toto moze pomoct no co porabas cele dni ci len malemu sa venujes??
@vanda12345 Ak viem poradit poradim a toto som mala odkusane, sam lekar mi to potvrdil, lebo ked som mala pocas tehu cystu tak povedal ze pockame ci praskne sama a ked nie tak ste tehotna a pri porode praskne sama, ze je neskodna. Lenze ja som cakat nechcela a moj manzel sa zaujima o taketo liecive procesy hlavne na prirodnej baze. Zacala som brat tie semiacka a ozaj pomohli, ked som sla na kontrolu na ultrazvuku uz nebolo nic. Praskala po mesiaci sama, ked som povedala lekarovy co som uzivala povedal ze ano to mi pomohlo.
Ja moc nemam cas aj ked som doma z malym. Mam na cely den rozdeleny cas, Varit , poriadit , povenovat sa malemu a kedze pracujem z domu ako call operatorka, tak v poobednajsich hodinach volam predavam az do vecera. A ty ako si na tom 😀
ahojte...ja som uz zufala ...poradte mi prosim...o babo sa snazime nieco cez rok...priatel bol na spermiogram vsetko v poriadku ...mne uz robili aj hormonalne testy aj ci prebieha ovulacia...aj u endokrinologa som bola...vsetci nam vrvia ze je vsetko v poariadku...tak potom mi povedzte preco sa nam nedari co robime zle alebo mali ste aj vy taku situaciu co ste robili? naposledy mi doktorka povedala ze mam ist na laparoskopiu....ale ja proste nechcem v svojich 25 rokoch si dat rozrezat brucho..co este mozme spravit..tuto moznost chcem nechat ako poslednu ze je tem problem...poradte prosim lebo som uz z toho frustrovana emoticon
@nikusik0107 my sa snažíme dva roky a sme obaja okno ked ta dr posiela na laparo tak chod,mne ju robili 2x a to ked som mala 18 a teraz v apríli a to mám 37r.neboj tie male jazvy po laparo niesu take hrozné.
@butterfly333 zlato mna tak nehorazne boli podbrusko a krize ze nechapem...kupila som este jeden ovu..ked som robila naposledy hol uz uplne bleducky...len keby bola ovu vcera nechapem tu teplotu
@mausy21 a robila si dnes ovu test?či a stále ta to bolí? ja som mala bolesti len včera dnes už oka BT 37,0
@butterfly333 no dnes som nerobila este ale urobim nie som este doma...ale ja som mala v utorok teplotu 36.7 a stredu uz 37.1 a dnes 37...ano boli ma to ale mizno som prechladla do toho ja uz neviem...okolo 20.30 testujem som zvedava...ja som uz netestovala ked som mala pozitivny a potom dalsie dva dni uz slabuckyy...och joj...na nerva som
@mausy21 ja som mala v utorok pozit.ovu stredu bolesti a dnes už po ovu aj to može byt.
@butterfly333 ja som praveze nejake extra bolesti nemala...ani vytok...ten az dnes prisiel..no porazi ma...
@gerry22 tak to je super ano prirodne liecenie obcas lepsie ako ta chemia jaj no to mas pekne naprogramovane 🙂 ja mam malu predajnu takze pracujem ale mam zamestnaneho muza 🙂 tak ja chodim stale rano a ked nema ziadnu zasadnu pracu tak ma pride poobede vystriedat a tak co treba doma
@nikusik0107 odporucam vitaminy A C E a hlavne D. Tiez skus obklady z ricinoveho oleja, tusim na fertility.sk bolo tom clanok. Optimizmus z trpezlivost a verit, ze babo RAZ pride, ale nie vtedy kedy chces ty 🙂🙂🙂🙂
Ahojte 🙂 my sme mesiac po kyretazi a cakame na prvy mrsku no verime, ze druha uz nepride a budeme mat opat 2 ciarocky 🙂
Baby drzim vam prsty aby sme vsetky co chceme vidiet //aj uvideli a vsetko bolo ako ma
@tinka881 ahoj, my v 11tt ...teraz som 4tyzden po kyrete tak do dvoch tyzdnov cakam MS kedze uz mi prebehla aj ovu, a mozme byt znova tehu po prvej ak sa zadari..ja som na zaciatku tehu cca3tyzden dostala silny zapal nervu zubu pod plombou, hnis, opuch, silne bolesti , nespavost asi tyzden a pol, stres...kadeco do mna napichali, aj sa nasadili antibiotika tak nas na zaciatku gyn upozornovala, ze male to nemusí zvladnut, no v 7-8 tt super posluchy, vyvin ok a pri poslednom utz zistili, ze mu uz nebije srdiecko..tak nam to nakoniec vzdal..cize zrejme koly tomu uz asi mozeme hned, zhoda nahod lebo ja aj manzel sme uplne v poriadku aj prve sa nam podarili na prvt sup planovane...testy po kyretazi mame tiez v poriadku vraj ak telo bude pripravene samo dovoli opat otehotniet 🙂 a taktiez psychika...ale este ideme do centra trombozy a hemostazy aby mala lekarka vsetko podlozene..a tam vraj mozem ist aj tehu. 🙂 Vy sa kedy mozete snazit?
@vanda12345 aj moj manzel pracuje ako call operator pre orange. Tak sme Rodinka call operatorov. 🙂 ja mam flexibilny cas mozem si vybrat kedy a kolko chcem pracovat. Tak mam moznost sa povenovat aj krpcovy a aj domacim pracam. Popri volaniu som tu vycapena tak niekedy pisem aj sprostosti mylim sa lebo ine hovorim a ine pisem. 🙂

@daniellle Ahoj ja mam na beznom poriadku zapal mocovych ciest, aj bolesti ladvin, Napriklad tento mesiac mam katastrofalne bolesti ladvin a v krizoch, cize som nachladla ale na toaletu nechodim casto. A chcem tym len povedat ze aj napriek tomu sme snazilkovali. To iste sa m i stalo pri pred prvym otehotnenim , mala som dokonca zapal mocovych ciest ale liecila som to len urologickym cajom a brusnicovym sirupom, nemusela som ziadne antibiotika brat a preslo to. No a narodil sa mi aj napriek tomu zdravy chlapcek