Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@martinaj ale ved sem uz davno nechodia len cakajuce snazilky, ale aj "radilky" 😉
@babymaminka Nemyslim si, skor az v pondelok.
@senselinka 😆😆😆
@babymaminka Nie, naposledy ten vcerajsi, tam boli celkom pekne ciarky. Chcem este v piatok predtym, ako pojdem ku gyndovi.
Novsia skupina nieje ? 😀
@martinaj niekedy mam pocit ze v tejto skupine zostarnem 😀
@babymaminka tak my sme s
@martinaj a @senselinka boli už v toľkých skupinách, že to už ani neviem zrátať 🙂.
@babymaminka po 4 mesiacoch snazenia taketo negatívne reci??? Ts, ts, ts... hlavu hore a usmev na tvar 😉
@babymaminka neboj, bude nova 😀
Zdravým vás žienky dlhšie som tu nebola 😒. Ja s mojou polovičkou sa snažíme o babo 9 rokov a musíme si trošku oddýchnuť ☹ lebo je to niekedy už na hlavu 😲 😖 ...prajem vám veľa šťastia nech sa zadary 🙂 🙂 🙂 😉 .
@senselinka no kedze my s manželom mozme len 6x do roka 😀 doteraz to vychadzalo ze bol doma stale no tento mesiac ma caka clostyl po 2cykloch folikumetrie tak uvidíme co z toho bude ... ja sa uz smejem v podstate ma to asi uz aj prestava mrziet dam.si clostyl ale necakam od neho nic 🙂 bude ako ma byt 🙂 keby aspon drahy bol.doma kazdy mesiac no takto len cakat 😀
@babymaminka ja viem, vo vsetkom ta chapem... ale prave preto, ze muz je doma len kazdy druhy raz, sa treba nad to povzniesť trochu... sledovat si cyklus a vyuzit vzdy spravny cas (ked to ide, samozrejme 💖)
✊✊✊
@senselinka teraz to vychadza november december doma januar prec a radsej uz dalej ani nepocitam lebo potom by ma to len deptalo 🙂 teraz bol prec tento cyklus tak som.vyuzila cyklus na dalsie pozorovanie meranie 😀 🙂 🙂 co ine mi ostavalo 😀 uz sa neviem.dockat mrchy 😀 neverila som.ze to poviem odkedy sa snazime 🙂 no viem ze ked dojde svita nova nadej 🙂
Dievcata..po mojom ruzovom spineni prislo dvojdnove meskanie ms a hrozne neprijemne tlaky na prsiach..mozno svita na lepsie casy po troch rokoch snazenia..iba ze by nie..test este nejdem robit kedze som dnes 29dc a teraz obycajne mavam 25-27..
@senselinka to co mam vystudovane ta trapit nemusi. Ja sa nerozhorcujem ja iba vyjadrujem svoj nazor.Lebo logicky ak zacnze zena krvacat o 20.00hod preco by si malq cyklus pocitqt ako 1DC az dalsi den. Ked som sa toto pytala mojho gynekologa aj doktora v CAR tak mi,povedali to iste ze ak zena krvaca vecer ten den sa pocita ako 1DC. Ja iba tolko. Nie je to rozhorcovanie a zhadzovanie gynekologov. Snad si mozem,tu vyjadrit nazor a pohlad na danu vec.
@domci1203 mozes, ja sa zas mozem spytat na cokolvek 😉
Mne zas moj gynekolog aj lekari (viaceri!!) v CAR povedali, ze ak zena krvaca vecer, 1DC sa pocita az dalsi den... a z mojho pohladu aj tato verzia logiku ma.
Ja sa ta pytam veci s usmevom a z tvojho príspevku zas ide len rozculenie... tak ako z tych, kde sa nie prave priaznivo vyjadrujes o lekaroch.
A co mas vyštudovane ma vonkoncom netrapi, len zaujima, kedze mas taky siroky rozhlad 😉
@domci1203 neviem prečo sa hneváš na senselinka , myslím, že nič zlé ti nenapísala, tiež písala len svoj názor. Každý gynekológ ti povie niečo iné, aj mne v car povedali, že za prvý deň cyklu sa považuje deň, keď začne normálne červená krv, nie špinenie. Špinenie, že sa počíta ešte do predošlého cyklu. Ale ak MS začne večer, alebo neskoro v noci, mám si poznačiť ako 1DC až nasledujúci den.
@domci1203 ja viem inac tiez tak ako @senselinka, tiez od viacerych lekarov.

@martinaj vitaj moja 😚