icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

ria294
4. nov 2016

@senselinka no ja som teraz mesiac po stimulke, tak môže to byt ešte pozostatkom hormónov 10DC pravý vaječník 14,5mm folik a ľavý vaječník dominantný 9,8, ale ta sliznica je naozaj že veľká 🙊 Moja Dr povedala, že tento cyklus si ma skontroluje bez liekov a že budúci cyklus skúsime clostyl.

renimac
4. nov 2016

@kchan takeho ducha som mala na pepine aj ja 😉

kakatulik
4. nov 2016

@senselinka ja by som sliyznicu umelo neznizovala. To mas asi este z tej stimulky. Upravi sa to samo. Jeden silnejsi meozes a je to.

kchan
4. nov 2016

@renimac ďakujem za info 😍 a tebe z velikého 💝 úprimne gratulujem 🎊 💕💕💕💕

senselinka
4. nov 2016

@renimac nijako... IUI sme (vraj) nestihli, kedze folik tam uz nebol a z krvi bolo vraj po ovulacij na 10 DC. Teplota mi vsak stupla az o tri dni, takze si to vobec nemyslim, ale uz je to jedno. Usetrila som 100€ za zakrok a Pregnyl bude na dalsi mesiac 😉

renimac
4. nov 2016

@kchan dakujem 🙂 a tebe drzim palceky!

renimac
4. nov 2016

@senselinka jj, to viem, ale zas mozno ste to stihli prirodzene 😉 a drobec sa uz vrti v brusku 🙂.

kchan
4. nov 2016

@renimac ďakujem aj ja 😊

deninka82
4. nov 2016

Ahojte, pripajam sa k vam aj ja. Prvy syn sa nam s ex partnerom podaril na prvykrat. Mam noveho partnera, zatial len druhy cyklus sa snazime o babo. Myslite, ze sa zatial mozem spoliehat na svoje pocity? Ovulaciu citim po kazde a potvrdi mi to vzdy aj appka menstruacny kalendar. Ci si mam radsej aj teplotu sledovat?
Inak mate moj velky obdiv, tie co sa uz dlhsie snazite a prisli ste uz aj o babatka. Ja som sice clovek trpezlivy, ale samu ma prekvapilo, aka som nedockava a kolko testov minam (zbytocne). Pritom oproti vam je to fakt kratulinka doba snazenia. Tak drzim palce vsetkym, aby sa tie babatka zabyvali a udrzali v nasich bruskach.

crazy_girl1
4. nov 2016

zacala som ho brat na odporucenie lekara. Folikuly mam v poriadku, uz na 9DCmal 16mm, takze rastu pekne. Ja mavam ovu medzi 15-18DC, cize aj lutealka by sa mala predlzit, lenze odkedy som ho brala, tak mam 2 cykly skratene na 24DC, co je zalostne malo. Dufam, ze nasledujuci mesiac sa mi telo a cyklus vratia do normalu...

ria294
4. nov 2016

@senselinka to vážne so už 10DC mala po ovulke, tak potom čomu ma človek veriť ? Ja pojdem este na sono na 15DC, že čo tie folikuly urobili a som naozaj zvedavá ....

ria294
4. nov 2016

@kakatulik moja to znižovanie sliznice asi patrilo mne? Ja som ju mala dosť vysokú a mala som menzes dosť silný a trval 7dni, myslíš že to mohlo byt aj tym .....

senselinka
4. nov 2016

@ria294 hej, ja mavam ovulku pomerne skoro, minuly cyklus na 11 DC, ale teraz to bola podla mna blbost... proste tomu neverim, hlien bol este dva dni, krcok otvoreny a teplota hore az o tri dni, co mne sa urcite tak dlho nezvysuje

senselinka
4. nov 2016

@renimac no, bodaj by 💖

crazy_girl1
4. nov 2016

@deninka82 drzim ti pästicky, aby si aj dosnazilkovala do úspešného konca 😉🙏

domjulka
4. nov 2016

Ja som ho zacala brať teraz prvý cyklus, tak uvidíme. Dnes som 31DC

rogiii
Odpoveď bola odstránená
babymaminka
4. nov 2016

@domjulka a co beries clostyl teraz 🙂?

domjulka
4. nov 2016

dám vedieť. Určite 😉

domjulka
4. nov 2016

@babymaminka nie. Beriem len inofolic combi. Mrchu nečakám v nedeľu,pondelok. Ale vždy ma už týžden pred MS boleli bradavky. To som vedela, že sa blíži. No teraz nie. Takže neviem, či sa zadarilo alebo je to tým inofolicom.

kakatulik
4. nov 2016

@ria294 ano,ano,pre teba to bolo myslene..nooo.Ano ten siny menzes bol tou sliznicou a ta tou stimulkou.

peta_25
4. nov 2016

Mrcha mešká 3 dni, takže teraz sa už len čakať že cez víkend neprídu a v pondelok ráno spravíme tt :D :D :D

adria88
4. nov 2016

@peta_25 veľa šťastia prajem 😉

vyhuelka
4. nov 2016

@peta_25 držím palce a budem čakať na výsledok testíku 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👌

babymaminka
4. nov 2016

@domjulka tak velmi drzim prsteky nech videme coskoro 2 čiarky 🙂

vanda12345
4. nov 2016

baby // su fajn ale do uspesneho konca je podstatne ☹

senselinka
4. nov 2016

@vanda12345 a co ten smutny smajlik na konci??? 😔

vanda12345
4. nov 2016

@senselinka lebo moj anjelik odisiel do nebicka ☹

senselinka
4. nov 2016

@vanda12345 to vazne???? A to kedy? Pisala si, ci som slepa? 😔
To ma velmi mrzi... 😢

babymaminka
4. nov 2016

@vanda12345 mojaaa cooo??? ☹ ja som.to.tiez nepostrehla a kedy sa to.udialo ako ☹ neverim tomu...