Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@ejuska2586 tak toto sa mi vobec ale ze vobec nepaci je mi to velmi luto ale to ti nepomôže mrcha nova nadej v novembri to moze kludne vyjst aspon vies ze ked to uz raz vyslo nebude nejaky problem a na tu sliznicu nieco urcite treba...
@babymaminka To je v poriadku. Lekar povedal, ze sliznica bude teraz prekrvenejsia a lahsie sa mi otehotnie. Skusim este pozistovat, co na tu sliznicu brat.
@ejuska2586 to mi je luto naozaj, ale asi nebolo vsetko ako malo byt a radsej teraz ako vo vyssom stadiu 😑
@babymaminka dakujem za velmi mile slova, bojujem, ako sa da 😉
Na rast folikov, resp. ich kvalitu, je bud inositol, čo je sucast inofolicu, ale nie vzdy zaberie tak, aby neovplyvnil dlzku cyklu.
Dobry je caj, resp. doplnky z vitex jahnaci (najdete aj pod nazvom drmek obecny) a ak nechcete siahat po clostyle, podobnu funkciu vam zohra aj soja, kedze obsahuje vela estrogenu. Dievcata beru rozne doplnky zo soje, Sarapis a pod. Je o tom aj samostatna skupinka https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/sojove-isoflanovoidy-ako-nahrada-clostilbegytu/
@zuzanita123 Jasne. Bude to dobre. Len musi prejst ta bolest, co v sebe teraz mam.
@ejuska2586 zlatinko, na sliznicu alchemilka, vit. E a cervene vinko. Dr. ti moze predpisat aj lieky na narast sliznice, zatial skus aspon toto 😉
Drz sa 😘
@ejuska2586 je mi to luto, aj ja mam problemy so sliznicou. Caka ma v pondelok zakrok, budu mi brat vzorku sliznice, aby zistili, kde je problem. Lebo ja u mam dva potraty kvoli sliznici. Tak som isla do CAR a tam hned dosli na pricinu
@zabinkalenka ovulka nastava do 12-48 hodin od pozitivneho testu, resp. vrcholu LH, takze kludne mozes byt uz po ovulke, resp. v najblizsom case prebehne, max ale do zajtra
@senselinka ja pijem stale alchemilku a po 2dcl cervene vino a ziadna zmena sliznice ☹
@tinka881 a vit. E?
Len ak to mas patologicke, babske recepty ti nepomozu, bohuzial ☹
Uvidis, co zistia, existuju na to lieky, neboj 😉
@senselinka No alcheminlku som davala, aj vit. E. Skusim to vinko pridat. A vit. E kolko beriete?
@tinka881 To ma mrzi. Dufam, ze u mna pomozu vitaminiky.
@ejuska2586 do ovulky 400 mg, po ovu 200 mg. Moze pomoct este gynex, pripadne aj ta fytosoja, co som pisala babam. Kedze obsahuje estrogen, ovplyvni nielen rast folikov, ale aj sliznice
@ejuska2586 pri opakovane nizkej sliznici treba aspon 400mg denne. Menej nema vyznam. Po ovulke tych 200. Niektore baby uzivaju kratkodobo dokonca dvojnasobok.
@senselinka zo mna sa asi pre sliznicu stane alkoholicka 😀 ale cervene vino aj mrchu moze vyvolat nie?lebo ja prave tu teraz potrebujem 😀
Dakujem baby. Skusim pridat tie vyssie davky vit. E.
@babymaminka ak to nebudete s tym vinom prehanat, kludne kombinujte s vitamínmi 😉
A ak sa vajko neuhniezdi, nepomoze nic... ak bude dobre zavrtane, ziadne vino ti mrchu nespusti 😅
@senselinka moja prosím ťa vedela by si aj poradiť niečo čo by pomohlo na zníženie sliznice 😏 Noo niekto ma problém, že nie je dosť prekrvena a zhrubnutá a ja som tento mesiac na 10DC mala sliznicu 14.3mm.... inak s tou sójou to je pravda, mam to odskúšané na sebe, pracuje na podobnom princípe ako clostyl. Rozdiel je v tom, že sója je prírodný estrogen a clostil synteticky hormón, aj sa užíva ako clostil, ale výhodou tých isoflanovoidov je, že neznižujú sliznicu a nevysúšaju plodný ovulacny hlien.
@senselinka a ak ešte môžem, na dozrievanie vajíčok je dobre aj toto homeopatikum https://www.lekaren-karpatia.sk/zbozi/18b6cdfed... Je tiež aj dobre na viaceré ženské problémy vrátane mykózy . A tiež ten melatonín , znižuje oxidačný stres v oocyte.
@ria294 co je vlastne ten oxidacny stres?
@senselinka a ty ako moja?
@kakatulik ahojky 😘 no ja som sa už dlhšie chcela ozvať, len by som sa zase namotala na koňa a to by asi nembolo veľmi dobre 😝 no mne tento pepino nikdy neurobil kanalika ani ducha tak som z toho na vážkach 😁 od rána si obzerám ten test a furt tam vidím tú čiarku len mi ju mobil nechce dobre odfotiť 😣
@babymaminka laicky povedané oxidácia je napadnutie zdravých buniek , melatonín je v tomto prípade vlastne ako antioxidant a zabraňuje voľným radikálom napadnúť vajičko....pomáha mu dozrieť v zdravom prostredí , asi takto nejako ....

@rula Jasne. Tiez to tak beriem.