Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@senselinka ja by som sliyznicu umelo neznizovala. To mas asi este z tej stimulky. Upravi sa to samo. Jeden silnejsi meozes a je to.
@renimac nijako... IUI sme (vraj) nestihli, kedze folik tam uz nebol a z krvi bolo vraj po ovulacij na 10 DC. Teplota mi vsak stupla az o tri dni, takze si to vobec nemyslim, ale uz je to jedno. Usetrila som 100€ za zakrok a Pregnyl bude na dalsi mesiac 😉
@senselinka jj, to viem, ale zas mozno ste to stihli prirodzene 😉 a drobec sa uz vrti v brusku 🙂.
Ahojte, pripajam sa k vam aj ja. Prvy syn sa nam s ex partnerom podaril na prvykrat. Mam noveho partnera, zatial len druhy cyklus sa snazime o babo. Myslite, ze sa zatial mozem spoliehat na svoje pocity? Ovulaciu citim po kazde a potvrdi mi to vzdy aj appka menstruacny kalendar. Ci si mam radsej aj teplotu sledovat?
Inak mate moj velky obdiv, tie co sa uz dlhsie snazite a prisli ste uz aj o babatka. Ja som sice clovek trpezlivy, ale samu ma prekvapilo, aka som nedockava a kolko testov minam (zbytocne). Pritom oproti vam je to fakt kratulinka doba snazenia. Tak drzim palce vsetkym, aby sa tie babatka zabyvali a udrzali v nasich bruskach.
zacala som ho brat na odporucenie lekara. Folikuly mam v poriadku, uz na 9DCmal 16mm, takze rastu pekne. Ja mavam ovu medzi 15-18DC, cize aj lutealka by sa mala predlzit, lenze odkedy som ho brala, tak mam 2 cykly skratene na 24DC, co je zalostne malo. Dufam, ze nasledujuci mesiac sa mi telo a cyklus vratia do normalu...
@senselinka to vážne so už 10DC mala po ovulke, tak potom čomu ma človek veriť ? Ja pojdem este na sono na 15DC, že čo tie folikuly urobili a som naozaj zvedavá ....
@ria294 hej, ja mavam ovulku pomerne skoro, minuly cyklus na 11 DC, ale teraz to bola podla mna blbost... proste tomu neverim, hlien bol este dva dni, krcok otvoreny a teplota hore az o tri dni, co mne sa urcite tak dlho nezvysuje
@renimac no, bodaj by 💖
@deninka82 drzim ti pästicky, aby si aj dosnazilkovala do úspešného konca 😉🙏
Ja som ho zacala brať teraz prvý cyklus, tak uvidíme. Dnes som 31DC
@domjulka a co beries clostyl teraz 🙂?
dám vedieť. Určite 😉
@babymaminka nie. Beriem len inofolic combi. Mrchu nečakám v nedeľu,pondelok. Ale vždy ma už týžden pred MS boleli bradavky. To som vedela, že sa blíži. No teraz nie. Takže neviem, či sa zadarilo alebo je to tým inofolicom.
Mrcha mešká 3 dni, takže teraz sa už len čakať že cez víkend neprídu a v pondelok ráno spravíme tt :D :D :D
@domjulka tak velmi drzim prsteky nech videme coskoro 2 čiarky 🙂
baby // su fajn ale do uspesneho konca je podstatne ☹
@vanda12345 a co ten smutny smajlik na konci??? 😔
@senselinka lebo moj anjelik odisiel do nebicka ☹
@vanda12345 to vazne???? A to kedy? Pisala si, ci som slepa? 😔
To ma velmi mrzi... 😢
@vanda12345 mojaaa cooo??? ☹ ja som.to.tiez nepostrehla a kedy sa to.udialo ako ☹ neverim tomu...

@senselinka no ja som teraz mesiac po stimulke, tak môže to byt ešte pozostatkom hormónov 10DC pravý vaječník 14,5mm folik a ľavý vaječník dominantný 9,8, ale ta sliznica je naozaj že veľká 🙊 Moja Dr povedala, že tento cyklus si ma skontroluje bez liekov a že budúci cyklus skúsime clostyl.