Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@vanda12345 *verim
@ejuska2586 tak tak treba
@renimac a vďaka reprofitu nakoniec? Tak ja verím ze vestica mala pravdu a vsetko bude uplne uplne v poriadku bez komplikácií, tak silno na teba myslím! Pomodlím sa, ale cítim to v kostiach ze to bude bez problémov 😘😘😘😘😘😘😘😘
@ignorantka Áno, Reprofit. Teda skôr MUDR. Vrana, ktorého som premenovala na bociana, tento rok mu fakt ide karta 🙂. Ďakujem 😘, ja tiež verím, že teraz to už bude dobre, musí. Vy ste na tom ako teraz?
@renimac no vyyyyborne, tak ešte nebudeme robit veľké gratulácie pre istotu ale toto je pre mna správa jak fras, tesim sa veľmi za teba naozaj 🙂 My sme to tento mesiac asi prešvihli, zatial neviem, vyzerá to ako pokazený teplomer 😂😂😂
@ignorantka si zlatá 😊ja som tiež niekedy mávala aj 4 dni rovnakú teplotu. Možno budeš prekvapená 😉. Tak o pár dní čakám na echo od Teba 🙂.
@renimac poklad si 😘😘😘😘
@renimac strasne silno ti drzim palce,uz ti to musi vyjst,musi musi....hlavne sa modli a bude dobre.😊
@veronika1603 Ďakujem 🙂 modlím sa každý deň, ale niektoré veci neovplyvnime. Ale verím, že je to na dobrej ceste 😉.
ahoj dievčata nastal mi problem
zacala som pit inofolic vypila som asi 7 sackov no nez som to zacala pit tak mi pichli injekciu na menzes ktora prisla od injekcie az na 14.den no ako mi meskali som mala silne krce v podbrusku potom som inofolic vysadila a nic mi nebolo menzes som mala silny a po menzese som si povedala ze zase zacnem brat inofolic ked som si daala 2 sacik mali sme s partnerom sex ale take bolesti som pri tom mala ze som plakala a zas ma boleli vajecniky a rano som sa zobudila a mala som krvave nohavicky mali ste s tym niektora takuto skusenost ?
@drobcek2510 inofolic nieje fakt pre každého ja som mala pri nom tiez bolesti bola som az na pohotovosti v case ovu...hned som ho vysadila...
@drobcek2510 súhlasím s @babymaminka. Z môjho pozorovania som zistila, že pomohol ženám s PCO alebo ženám s nadváhou (väčšinou je to spojené). Ak nepattis ani do jednej skupiny, môže mať opačný efekt aký by si chcela.
@drobcek2510. Ahoj. Divné..neviem čím to bolo, ale pochybujem, že Inofolicom. Radšej sa poraď s gynou. Inofolic je dôležitý aj preto, lebo obsahuje kyselinu listovú, ktorá je veľmi potrebná v tehotenstve..isto vieš. Niekedy bolesti môžu byť zapríčinené napr. cystou prípadne myomom..alebo si mala silné bolesti len kvôli tomu, že ti naraz prišiel silný mendzes..no pevne verím, že to nemáš nič vážne..držím palce ☺
@babymaminka @rogiii ahojte baby. tak hlásim 1DC... Možno nestihol zaucinkovat inofolic, keďže som ho začala brať až od 13DC.
dakujem kočky za vase rady a odpovede
ja som ho zacala brat lebo moj drahy mal zle vysledky spermiogramu tak berie folandrol a ja neovulujem a menzes mi chodi len po injekcii tak som pocula chvli na inofolic tak som kupila partnersky baliček pre nas a som zacala hned brat inofolic aj ked nvm od kedy sa moze brat a mam po nom krče
@drobcek2510 INOFOLIC je spojenie kyseliny
listovej a myo-inozitolu. Inozitol podporuje a zlepšuje funkčnost vaječníkov, zvyšuje počet kvalitných a zrelých vajíčok, upravuje a reguluje cyklus a zrenie folikulov . To sa píše o inofolicu a preto si myslím, že keď tvoje vaječníky reagujú dostatočne na zložku inozitol, spôsobujú ti kŕče (vysvetľujem si to tak, že vaječníky sa dosť zväčšujú , aby vyprodukovali zrelé vajicko). Ako už písali niektoré baby, rozhádzal im cyklus, mne sa tiež jeho užívaním skrátil cyklus. Myslím si preto, že inofolic je dobrý ženám s PCOS, ale tie ktoré s tým netrpia, mali po ňou rozhádzaný cyklus.
baby aj vas po kyrete bolelo brucho?
@vanda12345 Ja sice nie som po kyrete, zatial ani mrchu poriadne nemam, len sa mi odlucuje vystelka maternica a boli to teda hrozne. Lekar ma na to upozornil, ze asi budem mat silne bolesti...
@vanda12345 Zatial ktvacam len ked som na wc a to zo mna idu zrazeniny krci.
@peta_25 si tehu 😉
@ejuska2586 tak len to nejak zvladnut a mozeme ist opat do toho ty teda skor

@vanda12345 Cerim a hlavne dufam...