icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

smejko18
6. nov 2016

@renimac je super stretnut ludi ktori ta pochopia.lebo ja uz som z tych pohladov a nechapania obcas zufala.chodim o lekaroch,zistujem a tie co su tehotne a maju riesia take hluosti.vobec si nevazia co maju.ale obcas im zavidim ako im vsetkonide lahko. Bojim sa akou oporou mi bude manzel.ci to dokaze a podpori ma,lebo obcas aj on ma vytaca 😉 hlavne ked vidi vo svojom okoli lahkost mat male.od noveho r.sa chystame do CAR.zatial do martina a potom uvidime.este ma caka tento rok stitna tak som zvedava.modlim sa zato aby spm bola aspon v takom stave ze bude pre mna nadej a nie ze mi povedia ze som uplne beznadejny pripad.celkovo nie som velmi priebojna ale okolnosti ma to musia naucit 😉

renimac
6. nov 2016

@smejko18 neboj, vacsina bab, ktore som tu spoznala, nakoniec babatko maju alebo su tehu 😉. Daj o sebe vediet, drzim palce 🙂.

smejko18
6. nov 2016

@renimac dakujem 😉 a ty davaj priebezne o Vas vediet 😉 drzim vam palce,nech v juni je z teba uz oficialna mamina 😉

renimac
6. nov 2016

@smejko18 ďakujeme 😊

smejko18
6. nov 2016

@zuzanka6992 to som rada ze niesom sama,lebo ked sa niekde opytam ci si mozem lahnut,tak sa len divne na mna pozeraju.a to este netusia o mojom panickom strachu😉 ja sa za malinke modlim,ale povedala som si,ze aspon co to skusim.na gyn mi cez ms urobila horm.profil ale uz potom nic.hoci na mk som citala ze by to mala urobit aj cez ovulaciu.ale tak nejden sa im miesat do roboty 😉 obvodna mi vsak zobrala krv.isla som do novej prace tak v ramci potvrdenia.a ked som sa zmienila ze sa nam.nedari,poslala ma.na hematologiu a este na stitnu,pretoz som ju mala.malinko zvysenu. Moj z vysetreni nieje nadseny.stale hovori ze este nepresiel rok,tak pockam a potom ideme nato 😉

suesue1983
6. nov 2016

@renimac jeej gratulujem uprimne zo ❤ moooc

renimac
6. nov 2016

@suesue1983 Ďakujem veľmi pekne 😉

ria294
6. nov 2016

@renimac lepšie a výstižnejšie si tie slová nemohla ani napisat 😘 Je v nich obsiahnuté všetko, čo by si mal človek v živote naozaj uvedomiť spoznať a pochopiť v prvom rade seba, lebo len vtedy vieme chápať iných....a byť pokorní vďační za všetko, lebo to nie je samozrejmosť 😘 Veľké silne a pravdivé slova 😘

tinka881
autor
6. nov 2016

@renimac 😚 ako sa mi ma moja tehulka?dufam,ze si ma nakazila tehu bacilkami a coskoro sa aj ja dockam.Lebo uz sa nechcem presuvat do dalsej skupiny.

renimac
6. nov 2016

@ria294 na niektoré veci príde človek až neskôr 😉. A ja úprimne Ďakujem za túto skúšku. Napr. som tu spoznala kopec skvelých žien. Vrátane teba 😙.

renimac
6. nov 2016

@tinka881 Ahoj moja 🙂 ja toľko prskam na Vás tieto dni, že ma neprekvapí, keď bude mať polka z Vás dvojičky 🙂. Stále sa za Vás modlim. Ty si teraz v akej fáze?

tinka881
autor
6. nov 2016

@renimac mne uz je jedno,ci to budu dvojky,len nech to je do uspesneho konca.No momentalne som na tom tak,ze som si v sobotu pichla ovitrelle(nieco ako pregnyl)a zajtra ma caka zakrok v narkoze,odber sliznice,lebo stale nedorasta.cize ovu prebieha,kludne by som otehu,sle pri nizkej sliznici,by som zas potratila.Tak idu zistovat pricinu.

renimac
6. nov 2016

@tinka881 tak verím, že to už vyriešia. A estrofem ti navrhli? Budem zajtra na teba myslieť. O koľkej to máš?

tinka881
autor
6. nov 2016

@renimac este nie.Mozno po zakroku mi ho daju.Dr vravel,ze o 8 hod.a okolo obeda ma pustia.Trosku mam strach.Mojej mamine nieco nasli na prsniku a pred tyzdnom som mala tlak 147/107 a pulz 172.musela som ist na pohotovost.Teraz v piatok bude mat vysledky a zle to znasam,tak sa bojim ked ma uspia,ci to srdiecko zvladne

katka1601
6. nov 2016

@smejko18 vobec nepocuvaj ludi ohladne veku.nam sa prva podarila ked som mala 33 a bolo mi jedno ci niekdo nieco ma proti.je to len a len tvoja vec kedy.navyse ked sa nedari tak za to preca nemozes a cas nezastavis.teraz mam 36 a veeeeelmi chcem este jedno a ak sa to podari a budem chodit z bruskom tak mi bude zase uuuuplne jedno co si kdo mysli.

renimac
6. nov 2016

@tinka881 Ježiš Mária, to máš aj normálne taký tlak a pulz? Neboj, oni vzdy pred anestezou merajú tlak, ak by bol veľmi vysoký, nebudú riskovať. V tomto im treba dôverovať. Uvidíš, všetko dobre dopadne. Som si istá.

simisk
6. nov 2016

@katka1601 ja mam....38 a strasne sa tesim aj ked este daleko do uspesneho porodu.Ale dufam ze sme s drobcom silna dvojka a my to spolu dame 💞

ria294
6. nov 2016

@renimac veľmi ďakujem za uznanie 😉 Je to obojstranné 😘

kchan
7. nov 2016

Dobré ránko baby, prosím kuk na moje testy, prvé dva z hora sú zo 4.11 a posledné dva z dnešného rána. Silnejú? Ja som nejaký posero zisťujem teraz o sebe 😮😔 ms mám mať dnes, hádam už nepríde..

eliss19
7. nov 2016

@kchan určite už nedojde ;) gratulujem

crazy_girl1
7. nov 2016

@kchan myslim, ze je to jasneeee! Ked nepride mrcha, testni obden. Bude to jasneee 😉🙏 Myslim, ze mozem gratulovat k 2x//

kchan
7. nov 2016

@eliss19
@crazy_girl1 ďakujem vám babule, toto ukludnenie mi veľmi padlo vhod 😊😊😊

jaruskatt
7. nov 2016

Ja som včera testovala a zatiaľ nič... Prsia ma bolia už 4 dni :-/ dúfam,že to nie je predzvesť mrchy...

eliss19
7. nov 2016

@jaruskatt a koľko dní si pred? Mne dva dni pred MS nič neukázalo až o dva ďalšie dni keď už meškala

simisk
7. nov 2016

@kchan myslim ze je to tam 👍

renimac
7. nov 2016

@kchan je to presne tak ako má byť 😉. A testuj obden, potom si robíš stresy ako ja. Mne tri dni vyzeral rovnako.

nina4
7. nov 2016

@kchan gratulujem silnie .A ak sa mozem opytat ten zeleny to je pepino.a ten fialovy ? Lebo je tam dost markantny rozdiel v zafarbeni testovacej / ze ten fialovy ukaze tak istejsie tu /

kchan
7. nov 2016

@simisk to dúfam 😊
@renimac ďakujem za názor, budem testovať obdeň lebo takto by som prišla asi o nervy 😝
@nina4 ďakujem 😊 tém fialový to je mamatest 😀

ejuska2586
7. nov 2016

Baby, neviete mi poradiť? Som po missed abort. V piatok som vysadila Duphaston. Hneď som aj začala špiniť, do poobedia zo mňa išla krv so zrazeninami, ale len keď som bola na wc. Vložka bola len "pošpinená". V sobotu to tak bolo celý deň a včera už zas len špinenie. Bolesti v podbrušku boli hrozné, teraz už nič. Lekár mi nedal nič na vyčistenie, len kázal ten Duphaston vystadiť. Teraz neviem, či toto môžem považovať za normálnu menštruáciu, alebo tá ešte len príde? Nemáte s tým niektorá skúsenosť? Povedal, že po menzese sa môžeme zas nanovo snažiť. Len keď ja neviem, či už toto bol menzes, alebo nie...

bubo27
7. nov 2016

@ejuska2586 podla mna este len normalna pride. mala si asi spontanny potrat nemusela si ist na kyret? ci?