icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

ejuska2586
7. nov 2016

@bubo27 Ano, spontanny potrat v 5. tyzdni.

ejuska2586
7. nov 2016

@bubo27 A nevies, kedy by cca mala prist?

rogiii
Odpoveď bola odstránená
renimac
7. nov 2016

@ejuska2586 určite to nebola ešte MS. Ta príde až za 4-6 týždňov od MA, ako píše @rogiii.

rogiii
Odpoveď bola odstránená
ejuska2586
7. nov 2016

@rogiii
@renimac
Preboha. To kedy sa budeme moc snazit? Vsak sa aj zblaznim dovtedy. Ja som dufala, ze budem normalne fungovat teraz a ze mi kazdu chvilu pride ovulka...

renimac
7. nov 2016

@rogiii podľa mňa môže, ale ja by som asi najskôr skúsila samostatne. Na niektoré baby pôsobí fytosoja veľmi radikálne 😉.

rogiii
Odpoveď bola odstránená
rogiii
Odpoveď bola odstránená
renimac
7. nov 2016

@ejuska2586 ovulku mať môžes, ale verím, že jeden mesiac vydržís, keď chceš donosiť zdravé dieťa. Pi veľa alchemilky a po prvej MS môžeš ísť na to. To nie je rok predsa.

vanda12345
7. nov 2016

@ejuska2586 no moja ani ja som nevedela ze sestonedenie treba dodrzat no ja pockam najskor do januara max februara podla toho ako ms nabehne kedze ja po kyrete a prace cakam na kontrolne vysetrenie hcg uz mam 894 a este ultrazvuk nech kuk dost ma poboluje podbrusko

vanda12345
7. nov 2016

@renimac ahoj moja kolko alchemilky si mozem dat na den na krabicka napisane 2 pila si viac?

renimac
7. nov 2016

@rogiii niektoré mali extrémne bolestivu ovu a vytvorilo sa im viac vajok. Ja mám s Inofolicom zle skúsenosti, preto by som to hneď nekombinovala. Ale v zásade by sa byť nemali.

renimac
7. nov 2016

@rogiii aká hrubica!!! Biť.

renimac
7. nov 2016

@vanda12345 kľudne aj 3 šálky denne a vždy teplú. Ja som pila Gynastan čaj, lebo mne je čistá alchemilka ťažká na žalúdok.

rogiii
Odpoveď bola odstránená
ejuska2586
7. nov 2016

@rogiii No, mne práveže lekár povedal, že máme skúšať čím skôr, ako sa na to budem cítiť. Keďže ma nemusel čistiť, tak by to vraj malo byť ok. A hej, cítim a túžim po tom. Verím, že tento krát sa nám to podarí do úspešného konca

renimac
7. nov 2016

@rogiii skus jeden mesiac samostatne a uvidíš. Ak nepomôže, tak potom skombinuj 😉. A ďakujem 😘.

renimac
7. nov 2016

@ejuska2586 vždy treba počkať na prvú MS kvôli prípadnej infekcii. Ale riziko nesieš ty, nie my. Chceli sme poradiť.

slniecko26
7. nov 2016

@ejuska2586 ahoj ja som po oboch spontánnych potratoch krvácla normálne ako pri mrche trvalo to 5-7 dní. V auguste som mala prvý spontánny potrat a na konci septembra som znovu otehotnela ale v oktobri prišiel druhý spontánny potrat. Teraz som objednaná na genetiku 5.12. Uvidíme čo zistíme. Tiež som pila alchemilku.

rogiii
Odpoveď bola odstránená
rogiii
Odpoveď bola odstránená
ejuska2586
7. nov 2016

Baby ja neviem. Chceme bábätko. Ale teraz ste ma dosť zneistili. Lekár hovoril, že keď sa to vyčistí, že môžeme skúšať ďalej... Ale fakt by som nechcela otehotnieť tak, že zas potratím.

slniecko26
7. nov 2016

@ejuska2586 je to ovela horšie ked potratiš druhý krát ako pri prvom. Mna to neskutočne bolí a je mi velmi smutno ☹ Nečakala som to, že by som znovu mohla potratit a preto je to taká rana ☹

vanda12345
7. nov 2016

@renimac dakujem fuu a hned to bude 1.5l voda ci davala si mensie salky lebo 1sacok je na 0.5l

bubo27
7. nov 2016

@ejuska2586 ja ked som mala spontanny tak ja som zacala krvacat krvacala som cca tri dni a lekar mi povedl ze mam to brat ako menstruaciu. a potom prisla mrska 29 den cyklu od prveho dna krvacania.

renimac
7. nov 2016

@vanda12345 ako kedy. Ale väčšinou som si dala 0,3L 😉.

renimac
7. nov 2016

@bubo27 zaujímavé. .. mne povedali, že o pár dní začnem kvracať, lebo sliznica je vysoká a musí sa vyčistiť, ale nemám to považovať za MS. Dáva mi to logiku 😉.

ejuska2586
7. nov 2016

@bubo27
@renimac No, moja sliznica bola nizka, len 7mm, preto povedal, ze je pripravena na menstruaciu. Tak ja teraz fakt neviem...

ejuska2586
7. nov 2016

Baby, jak tak nad tym uvazujem, potratila som v 5. tyzdni, kedy este vela zien ani nevie, ze su tehotne. Len im meska mrcha a potom ked pride, myslia si, ze sa len omeskala a snazilkuju dalej. Takze to by sedelo na to, co mi lekar povedal, ze mozeme po mrche dalej skusat. Cize toto by som povazovala za mrchu...