icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

ejuska2586
7. nov 2016

@bubo27 V ktorom tyzdni si bola? Aj ste sa potom normalne dalej snazili, ci si cakala nejaku dobu?

martinaj
7. nov 2016

@renimac ako sa mas moja? 😍

martinaj
7. nov 2016

@ejuska2586 no bud si mala MA a MS bude az dalsia, alebo si mala MS

renimac
7. nov 2016

@martinaj Ahoj moja 🙂 zle mi je strašne. Napina má celý deň, ale nezvraciam. Žalúdok mám ako na vode. Aspoň že nádcha konečne ustupuje. A ty ako? ❤

martinaj
7. nov 2016

@renimac to som mavala aj ja, ale nevracala som. Kedy sa vidime? 😊

ejuska2586
7. nov 2016

@martinaj No to ja teraz neviem. Tehotenstvo bolo potvrdene HCG, ale v piatok pri ultrazvuku bola sliznica nizka 7mm a "pripravena na menstruaciu", ako mi povedal lekar. Tak teraz neviem.

martinaj
7. nov 2016

@ejuska2586 hcg si mala 35 tusim, ci? To nic nieje.... podla mna to ber skor ako ms.... inak taku sliznicu som mala tyzden po kyrete, to je strasne malo....

ejuska2586
7. nov 2016

@martinaj Hej, ved prave to. A lekar povedal, ze po menstruacii sa mozeme zas znovu snazit. Preto sa pytam, ci toto mozem povazovat za menstruaciu a v podstate sa hned snazit, alebo radsej cakat. Lebo podla mna toto nebol az taky potrat (ak sa to teda vobec da nazvat potratom), aby som musela cakat 3-6 mesiacov. Ci? Co si o tom myslis?

martinaj
7. nov 2016

@ejuska2586 ja by som to brala ako ms... kludne sa snazte podla mna 😊

ejuska2586
7. nov 2016

@martinaj Ďakujem. Tiež som toho názoru, len som chcela počuť (resp. čítať) ešte aspoň jeden nestranný. Moc Ti ďakujem. Ty si ako na tom? Viem, že si nedávno prešla niečim podobným, len horším. Podarilo sa ti s tým už aspoň trošku vyrovnať?

martinaj
7. nov 2016

@ejuska2586 neviem, ci sa s tym niekedy vyrovnam 😔..... len sa s tym musim naucit zit a to sa snazim 😊

renimac
7. nov 2016

@martinaj 🙂 trošku sa dám zdravotne dokopy a môžeme sa dohodnúť 😉. Ešte soplim, tak este doma pár dní poležím.

martinaj
7. nov 2016

@renimac oukej, tak sa ozvi 😊

renimac
7. nov 2016

@martinaj píšem, volám 😉

ejuska2586
7. nov 2016

@martinaj Jasne, to chapem. Ja som bola uplne na zaciatku a aj tak som z toho mimo. Ale verim, ze ak by sa nam zadarilo zas, ze by som to brala lahsie. Hoci strach tam urcite bude, ale zas na druhej strane by som sa aspon tesila na to malinke a potlacila tieto stasne-smutne spomienky...

vanda12345
7. nov 2016

@ejuska2586 ja som bola dnes na kontrole po piatkovej kyretaxi pytala som sa takze po ems mozme no uvidim ako sa budem citit a kedy dojde prva bolo by fajn v marci na narodeniny najst // teraz sa na to necitim

ejuska2586
7. nov 2016

@vanda12345 Ja by som praveze chcela cim skor. Asi sa s tym kazda vyrovnavame inak. No ja som nastastie kyretaz nemala, takze sa maternica cisti sama. Preto si myslim, ze u mna nie je dovod cakat - minimalne po fyzickej stranke. Co sa psychiky tyka - podla mna je to u kazdej individualne. My sme sa s muzickom rozpravali, ze by sme chceli cim skor. Ale nechava to na mna, ako sa ja budem na to citit.

vanda12345
7. nov 2016

@ejuska2586 no ja po fyzickej ee poboluje ma podbrusko takze ja min 2 pocckaj a moj muzicek ked poviem tak sa budeme snazit😀tak ved ak sa na to citis preco nie ja mam este aj hcg dost vysoke dnes skoro 900 este

ejuska2586
7. nov 2016

@vanda12345 Tak to mas ine. Ja som mala len 35, takze u mna to odislo skor, ako to zacalo. A kontrolne HCG sme uz nerobili, kedze prisiel potrat.

kalista32
7. nov 2016

Prajem príjemný dník 🙂 🙂 😉

ejuska2586
7. nov 2016

@kalista32 Aj Tebe 🙂

jaruskatt
7. nov 2016

@eliss19 dnes som 27.DC a mrchu mávam na 28.-31.DC :-/

jaruskatt
7. nov 2016

mám také nervy, že asi aj krámy dostanem ☹ prerábame byt...stropy znížené, vymaľované, nová linka namontovaná... ale včera večer ako lialo, vraj začala pretekať strecha ktorú práve rekonštruujú 😕 susedia mali až mláky na podlahe... ja až dnes z práce idem na byt a už ma bolí brucho čo tam nájdem 😢 ☹

vanda12345
7. nov 2016

Baby vsetkym ktore necakate mrchu drzim prsty aby nedosla aby sa vam podarilo ja si mysim pockat je mi velmi smutno najprv cakame // a sme statne no obcas to nedopadne naj tie //su len zaciatok ale treba verit modlit sa az do uspesneho konca drzim prsty vsetkym snazilkam

matik7
7. nov 2016

@vanda12345 ja necakam zajtra..v sobotu som si ale robila test a nic tam nebolo😞 Teraz v noci som sa dvakrat zobudila na bolest podbruska, ale na taku ako byva ked sa spusta uz ms, ale zatial nic..brusko uz neboli, zato krize pobolievaju aj zaludok mam ako na vode (ale to ja mavam casto🙂 takze sama som zvedava..
Tebe zelam aby si sa rychlo dala doporiadku, aby ste mohli zase zacat pracovat na malom krasnom uzlicku❤️

kakatulik
7. nov 2016

@kchan ,ty monsterka jedna. Jasne ze silneju. Vidno to hlavne na tom zelenom,ale rob uz iba jednu znacku. Muzovy si sa uz zverila?❤🌺

kchan
7. nov 2016

@kakatulik hehehe 🙌😁 budem už len pepinom testovať... Áno vravela som mu, ale zatiaľ emócie drží na uzde (asi kvôli mne, keby to náhodou nevyšlo) čaká kedy pôjdem k dr 🙂 ale už si všíma že som stále hladná a stále chodím čurať 😂
A ty si ako na tom so snažilkovaním??

map0007
7. nov 2016

Dievcata,nemate skusenost,beriem duphaston,stale spinim dnes mi dr.predpisala este dicynone 3x1,to mi dali aj na pohotovosti ale injekciu,ze msm na maternici jazvicku a ze oreto špinim,som v 6tt.ďakujem

chellina
7. nov 2016

Ahojte dievčatá, pridám sa k vám nečakane 🙂 v sobotu mi skončila menštruácia a včera ráno len tak priateľ že aaa šak skúsme 🙂.... Nič sme neplánovali..bolo to spontánne. Menštruáciu mávam pravidelne. Je vôbec možné že by sa nám pošťastilo?🙂

butterfly333
7. nov 2016

Baby ked meriam bt o 3h skor ako zvyknem mám 0,3 stupne prirátat? Neviem potom bude bt vysoká. Čo ak po hodine bt nestupa.