icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

crazy_girl1
9. nov 2016

@natalia145 myslím, že nie 😉 Ak v tej skupine nie sú prihlásené. Tiež som bola zvedavá, tak som vyzvedala od švagrinej a vraj nevidí 🙂
A vitaj v skupinke 😉 Držme si pästíky, nech vytúžené bábo čím skôr príde. Ja vsádzam do tohto cyklu maximum, tak pevne verím, že to príde...

senselinka
9. nov 2016

@natalia145 prislevky v tomto fore moze vidiet hocikto bez ohladu na to, ci je v skupine, alebo nie, je to verejne forum.
Ked sa pozries na uvodnu stranku MK, vpravo su najaktualnejsie temy a posledny prispievajuci v teme, takze kludne tam mozes vyskocit ty a ak ich to zaujme... precitaju si vsetko, co pises.
To ta nechcem vystrasit, len nech vies, ze to tak je 😉
A vitaj, nech sa tu dlho nezdrzis 😍

llaurita
9. nov 2016

Ahojte, tak ja dnes 8 dc a moj muz prec na sluzobke daleko v Palerme "chyta mafianov" ale do ovulky by sa mi mal vratit nastastie... Baby co mate muzov casto prec z domu, mate moj obdiv, mne staci raz za mesiac na tyzden a uz som z toho mimo :(

bubo27
9. nov 2016

@llaurita ja som na to tak isto 🙂

matik7
9. nov 2016

@crazy_girl1 som sa usmiala ked som precitala poslednu vetu tvojho prispevku🙂 akokeby som to pisala ja sama. ja tiez verim na 100% ze tento cyklus to vyde, urobim pre to vsetko na svete..drzim aj tebe palceky😘

peta_25
9. nov 2016

Tak kocky vcera som bola u lekara a ten mi potvrdil tehu 😄 je to este len 4tt+6 ale aj tak sa tesim. Za dva tyzdne idem na kontrolu tak dufam ze ta bodka bude vacsia 😄

alaza
9. nov 2016

Ahojte, pridávam sa k Vám 🙂 aj my by sme chceli darček pod stromček 🙂 ... avšak teším sa a rozprávam o tom s malou dušičkou nakoľko sme v tomto roku prežili veľké sklamanie...MA ☹

eliss19
9. nov 2016

@peta_25 ahoj gratulujem ale chcela som sa ťa spýtať či ti už dal aj tehotensku knižku lebo ja dnes som 5tt čo mám appku tak podľa nej tak či už sa oplatí ísť tak skoro či ešte počkať ďakujem za info 🙂 a posledné svoje dni si mala 6.10.?

butterfly333
9. nov 2016

@senselinka moja mam ten pyridoxin ako ho mam brat.??

senselinka
9. nov 2016

@butterfly333 na zaciatok 40-60 mg denne, davaj si ho spolu s listovkou

butterfly333
9. nov 2016

@senselinka a po jedle ci ako to berieš?

senselinka
9. nov 2016

@butterfly333 ano, po jedle

sona8030
9. nov 2016

caute žienky, tak idem sa pridat k vaaam 🙂 drzte prsty 😉

vanda12345
9. nov 2016

@sona8030 drzime vsetky sme tu na jednej lodi 😉

sona8030
9. nov 2016

Dakujeeeeem som tu nova tak hadam to bude OK 🙂

peta_25
9. nov 2016

@eliss19 ja som mala poslenu 7.10. Ak ti mozem poradit pockaj. Mna sa hned pytal naco som prisla tak skoro 😄bolo tam vidiet len malu ciernu bodecku....a ked pojdes cca za dva tyzdne uz tam bude nieco vidno...mna tiez objednal az zase o dva tyzdne...to uz by mohol pocuj aj srdiecko...a tehot.knizku som nedostala netusim kedy ju davaju este je urcite priskoro....a gratulujem ti 😉

lululka22
9. nov 2016

Ahojte holky. Dnes som bola na preventivnej u gyn.a spomenula som ze rok sa snazime a ci mi daco da na upravu cyklu. Kukol co mal 😀😀potom sono a ze maternica cista sliznica dobra vajecniky v pohode vajicko na lavo tak ze uvidime. Som 13DC teplota este predovulacna a ovu test malinko tmavne tak hadam o vikend mame postarane. A ze ak sa nezadari idem na hormonalny profil,potom spermiakov 😀kukneme a potom ze daky prefuk vajecnikov. Prosim vas co je to a boli to?? 😀😀a musi sa robit?? A to robi ambulantne ci v nemocnici robia dakujem. A este ze neda mi nic zatial az po ,ked zstime ake su hormony a nedoporuca ani vitaminy lebo tie len zbytocne zakriju a zmenia testy.ale ze je dobry inofolic a inozitol ci co 😀😀tak idem cakat na zazrak ze sa zadari a nebudem muset nic ine absolvovat.

zabinkalenka
9. nov 2016

@lululka22 ja som bola na prefuk (na laparoskopii), snazili sme sa 1 rok aj 4 mesiace, po laparoskopii sa zadarilo na 2.cyklus ;)
Robia to aj ambulantne, ja som bola v nemocnici 3 dni

sona8030
9. nov 2016

No ja ešte neni som tehotna ale určite budem až bude na to ten správny čas a dojde manžem z Nemecka 🙂 Tak ja tiež som teraz čitala o tom inofoliku a že je dobry vyživovy doplnok tak idem si ho objednat a začala som pit aj alchemilkový čaj jedna dobrá kamoška mi poradila tak skušam a hadam všetko dopadne dobre len trpezlivost 😉 🙂

vanda12345
9. nov 2016

@sona8030 moja s tym cajom neprehanaj 😝 berie sa od 1dc tak tak my to tu vsetky dame a budeme tehulkovat a potom kocikovat 😉

sona8030
9. nov 2016

ano ano ja budem počuuuuvat hehe a potom kočikovat už sa na to tešovaaaam 😉 😲

vanda12345
9. nov 2016

@sona8030 ved aj ja ale treba sa k tomu uspesne dopracovat ale my to dame 😀

eliss19
9. nov 2016

@peta_25 ďakujem za info 🙂 tak ešte počkáme

crazy_girl1
9. nov 2016

@matik7 dakujeeeem krasne. 😉 Ano, poriadne zabojujeme. Mam objednane ovu testy, meriam bazalnu, pijem alchemilku, kyselinu listovu uzivam, aj B6 Pyridoxin na predlzenie lutealky. Buduci tyzden nasadim grepy a cakam vyzbrojena na ovu 😘🔝😜 Snad to vytuzene pride.... v decembri ideme na dovcu, to nebudem riesit, a na buduci rok ani nemyslim. V novembri to pride! 🙏🙏🙏

lenka_vi1
9. nov 2016

@llaurita Ahoj, ty byvas v Taliansku?

lenka_vi1
9. nov 2016

baby, snazime sa uz dlho a zatial nic, uvidime tento mesiac. Vyslo nam snazenie na 11 DC a 13 DC. Na 14 DC zacala teplota pomaly stupat, 15 DC uz bola velmi vysoko na poovulacnej teplote. Myslite ze to snazenie pred stacilo??? Alebo treba este aj v ten prvy den zvysenej teploty??? Zacinam byt neista ci sa dobre snazime.

kchan
9. nov 2016

Baby, teraz robený 😍 zajtra spravím digitálny a myslím že končím s testovaním a budem odratávať dni k návšteve lekárky 😇 držím palce ✊ všetkým snažilkam aby sa Vám taktiež splnil tento zázrak zázrakov 👶👣❤

crazy_girl1
9. nov 2016

@kchan Jeeeeej, ten je priam ukážkový. 😉 Veľká gratulácia a moooooc zdravíčka... 🙂 Už iba 8 mesiacov a si MAMA! 🙂

kchan
9. nov 2016

@crazy_girl1 ďakujem krásne 😊 stále tomu nejako nemôžem uveriť, sen sa pomaly stáva skutočnosťou 🌟

lenka_vi1
9. nov 2016

@kchan ako dlho ste sa snazili?