Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@natalia145 prislevky v tomto fore moze vidiet hocikto bez ohladu na to, ci je v skupine, alebo nie, je to verejne forum.
Ked sa pozries na uvodnu stranku MK, vpravo su najaktualnejsie temy a posledny prispievajuci v teme, takze kludne tam mozes vyskocit ty a ak ich to zaujme... precitaju si vsetko, co pises.
To ta nechcem vystrasit, len nech vies, ze to tak je 😉
A vitaj, nech sa tu dlho nezdrzis 😍
Ahojte, tak ja dnes 8 dc a moj muz prec na sluzobke daleko v Palerme "chyta mafianov" ale do ovulky by sa mi mal vratit nastastie... Baby co mate muzov casto prec z domu, mate moj obdiv, mne staci raz za mesiac na tyzden a uz som z toho mimo :(
@crazy_girl1 som sa usmiala ked som precitala poslednu vetu tvojho prispevku🙂 akokeby som to pisala ja sama. ja tiez verim na 100% ze tento cyklus to vyde, urobim pre to vsetko na svete..drzim aj tebe palceky😘
Tak kocky vcera som bola u lekara a ten mi potvrdil tehu 😄 je to este len 4tt+6 ale aj tak sa tesim. Za dva tyzdne idem na kontrolu tak dufam ze ta bodka bude vacsia 😄
Ahojte, pridávam sa k Vám 🙂 aj my by sme chceli darček pod stromček 🙂 ... avšak teším sa a rozprávam o tom s malou dušičkou nakoľko sme v tomto roku prežili veľké sklamanie...MA ☹
@senselinka moja mam ten pyridoxin ako ho mam brat.??
@butterfly333 na zaciatok 40-60 mg denne, davaj si ho spolu s listovkou
@senselinka a po jedle ci ako to berieš?
@butterfly333 ano, po jedle
caute žienky, tak idem sa pridat k vaaam 🙂 drzte prsty 😉
@sona8030 drzime vsetky sme tu na jednej lodi 😉
Dakujeeeeem som tu nova tak hadam to bude OK 🙂
@eliss19 ja som mala poslenu 7.10. Ak ti mozem poradit pockaj. Mna sa hned pytal naco som prisla tak skoro 😄bolo tam vidiet len malu ciernu bodecku....a ked pojdes cca za dva tyzdne uz tam bude nieco vidno...mna tiez objednal az zase o dva tyzdne...to uz by mohol pocuj aj srdiecko...a tehot.knizku som nedostala netusim kedy ju davaju este je urcite priskoro....a gratulujem ti 😉
Ahojte holky. Dnes som bola na preventivnej u gyn.a spomenula som ze rok sa snazime a ci mi daco da na upravu cyklu. Kukol co mal 😀😀potom sono a ze maternica cista sliznica dobra vajecniky v pohode vajicko na lavo tak ze uvidime. Som 13DC teplota este predovulacna a ovu test malinko tmavne tak hadam o vikend mame postarane. A ze ak sa nezadari idem na hormonalny profil,potom spermiakov 😀kukneme a potom ze daky prefuk vajecnikov. Prosim vas co je to a boli to?? 😀😀a musi sa robit?? A to robi ambulantne ci v nemocnici robia dakujem. A este ze neda mi nic zatial az po ,ked zstime ake su hormony a nedoporuca ani vitaminy lebo tie len zbytocne zakriju a zmenia testy.ale ze je dobry inofolic a inozitol ci co 😀😀tak idem cakat na zazrak ze sa zadari a nebudem muset nic ine absolvovat.
@lululka22 ja som bola na prefuk (na laparoskopii), snazili sme sa 1 rok aj 4 mesiace, po laparoskopii sa zadarilo na 2.cyklus ;)
Robia to aj ambulantne, ja som bola v nemocnici 3 dni
No ja ešte neni som tehotna ale určite budem až bude na to ten správny čas a dojde manžem z Nemecka 🙂 Tak ja tiež som teraz čitala o tom inofoliku a že je dobry vyživovy doplnok tak idem si ho objednat a začala som pit aj alchemilkový čaj jedna dobrá kamoška mi poradila tak skušam a hadam všetko dopadne dobre len trpezlivost 😉 🙂
@sona8030 moja s tym cajom neprehanaj 😝 berie sa od 1dc tak tak my to tu vsetky dame a budeme tehulkovat a potom kocikovat 😉
ano ano ja budem počuuuuvat hehe a potom kočikovat už sa na to tešovaaaam 😉 😲
@sona8030 ved aj ja ale treba sa k tomu uspesne dopracovat ale my to dame 😀
@matik7 dakujeeeem krasne. 😉 Ano, poriadne zabojujeme. Mam objednane ovu testy, meriam bazalnu, pijem alchemilku, kyselinu listovu uzivam, aj B6 Pyridoxin na predlzenie lutealky. Buduci tyzden nasadim grepy a cakam vyzbrojena na ovu 😘🔝😜 Snad to vytuzene pride.... v decembri ideme na dovcu, to nebudem riesit, a na buduci rok ani nemyslim. V novembri to pride! 🙏🙏🙏
baby, snazime sa uz dlho a zatial nic, uvidime tento mesiac. Vyslo nam snazenie na 11 DC a 13 DC. Na 14 DC zacala teplota pomaly stupat, 15 DC uz bola velmi vysoko na poovulacnej teplote. Myslite ze to snazenie pred stacilo??? Alebo treba este aj v ten prvy den zvysenej teploty??? Zacinam byt neista ci sa dobre snazime.
@kchan Jeeeeej, ten je priam ukážkový. 😉 Veľká gratulácia a moooooc zdravíčka... 🙂 Už iba 8 mesiacov a si MAMA! 🙂
@crazy_girl1 ďakujem krásne 😊 stále tomu nejako nemôžem uveriť, sen sa pomaly stáva skutočnosťou 🌟

@natalia145 myslím, že nie 😉 Ak v tej skupine nie sú prihlásené. Tiež som bola zvedavá, tak som vyzvedala od švagrinej a vraj nevidí 🙂
A vitaj v skupinke 😉 Držme si pästíky, nech vytúžené bábo čím skôr príde. Ja vsádzam do tohto cyklu maximum, tak pevne verím, že to príde...