icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

crazy_girl1
9. nov 2016

@kchan daj návod 😉 čo, ako, kedy a možno aj kde.... 😀 😀 😀

kchan
9. nov 2016

@lenka_vi1 rok a pol, v lete prestala som sa sledovať a testovať, a prišlo to zrovna vtedy keď som nachladla, sex pomaly žiadny a myseľ úplne niekde inde...

lenka_vi1
9. nov 2016

@kchan tak to verim v tu radost ktoru teraz mas.... super! My 9 mesiacov a zatial nic.... tak uz len vela vela zdravicka nech vsetko dobre dopadne.

kchan
9. nov 2016

@crazy_girl1 asi len to že psychika je naozaj mocný čarodej 😁 som to uplne vypustila z hlavy a sústredila sa na mužovu oslavu 30tky, prípravy a tak... Teraz si robím srandu že mohol sláviť častejšie tú 30tku 😂a keď som tak preratávala tak vlastne v tej dobe keď som mala mať plodné dni (neviem presný deň ovulky lebo som sa nesledovala) som bola prechladnutá a sex bol tuším dva krát 😉

smejko18
9. nov 2016

@kchan jeeeeej gratulujem 😉 ja zatial11mesiacov ale aj tak na to myslim ze nic.ale dufam ze pride obdobie,ked uplne na to ze chcem babo zabudnem 😉

kchan
9. nov 2016

@lenka_vi1 ďakujem 😊 držím palčeky nech sa čo najskôr podarí! 😇

lenka_vi1
9. nov 2016

@vanda12345 dlhsie som to tu nesledovala, nemala som ani s cim prispiet a teraz citam ze si potratila..... je mi to velmi luto ... my zatial stale nic, takze pokracujeme spolu. Drzim palce!

crazy_girl1
9. nov 2016

@kchan noooo 🙂 mohla by som ťa nasledovať. Drahý oslavuje 19. novembra narodky a nejako okolo tohto termínu by som mala mať aj ovu 😀 Žeby motyka vystrelila?
Ja sa tento mesiac sledujem, robim ovu, meriam bazálku, no povedala som si, že je to naposledy. V decembri ideme na dovču, tam si to nechcem kaziť a na nový rok ešte nemyslím. Verím, že sa to teraz podarí. 🙂

kchan
9. nov 2016

@smejko18 nemôžem povedať že som to úplne vypustila z hlavy ale priority som mala niekde inde 😊 skôr so myslím že tomu asi dopomohlo to prechladnutie... Znížená imunita a tak...

kchan
9. nov 2016

@crazy_girl1 určite motyka vystrelí 😉😊 a dovču si poriadne uži a oddychuj, relaxuj s mužom a vychutnávaj čas strávený v príjemnom prostredí 😊

crazy_girl1
9. nov 2016

@kchan rozkaz! 🙂 Jednoznačne sa chystám vypnúť na maximum...

kchan
9. nov 2016

@crazy_girl1 treba vypnúť... Ja som v lete na dovče oslavovala aj narodky a tesne pred dovčou som si povedala že na to kašlem a teplomer som už nezapla a ovu testy vyhodila 😃

crazy_girl1
9. nov 2016

@kchan vidíš, aj to môže byť môj problém... Blok v hlave. Ak po novembri nebudú na teste 2 //, tak urobím presne to isté. 😉
Do dôchodku ešte ďaleko, verím, že vytúžené bábenko príde čoskoro... 🙂

kchan
9. nov 2016

@crazy_girl1 presne tak, určite čoskoro príde, a všetky žienky ktoré si na to troooška dlhšie počkali si ten malý- veľký zázrak vychutnajú a budú vážiť oveľa viac 💝💝💝

vanda12345
9. nov 2016

@lenka_vi1 ano ano nejak to nedopadlo dobre take vsetko ukazkove chcela som spravit posledne testy total ako kontrastna ale mame anjelika ☹ no utesujem sa ze to tak malo byt a ze na narodeniny budu // dik ano spolu a my to dame 🙂

martinaj
9. nov 2016

@vanda12345 kolky tt si bola? 😔

vanda12345
9. nov 2016

@martinaj no od lekarov to nemam ale 6tt podla vsetkeho

martinaj
9. nov 2016

@vanda12345 je mi to luto 😔 verim, ze sa to uz nezopakuje.... este nemas vysledky, ze?

vanda12345
9. nov 2016

@martinaj urcite nie nie vies clovek si vela privodi sam ako nechcem tu nejak vela sa uz popisalo o tom aka je mysel silna ale tu na mk som vela roznych pribehov a tak mozno sa do mojho podvedomia dostal strach a nejak tak ale asi to ozaj tak malo byt preziju len silny nie nie cca bud tyzden v piatok budem volat

vanda12345
9. nov 2016

@martinaj uz ziaden strach nebude to lahke budu obavy ale vsetko dam do ruk Najvyssieho a verim ze bude tak ako ma byt a my vsetky tu co sme budeme pozehnane a tesit sa z nasich anjelikov 🙂

martinaj
9. nov 2016

@vanda12345 nech nas ochranuju 😇

vanda12345
9. nov 2016

@martinaj tak tak isto budu ty si ako na tom??ako ja dnes doobeda riadna depka ale to vsetko preboli a verim ze coskoro zaplnim tu dieru v sreci len nech mrcha dorazi

martinaj
9. nov 2016

@vanda12345 uz som dlhsie nemala depku chvalabohu..... 23.11. Mam kontrolu, snad dovtedy dojde MS....

vanda12345
9. nov 2016

@martinaj kontrolu po kolko??mne ziadnu kontrolu nic nik nespominal jaj takze to nejak spolu budeme snazilkovat ja chcem vo feb.

vanda12345
9. nov 2016

@martinaj kedy si ty prisla o anjelika??

martinaj
9. nov 2016

@vanda12345 no ja som mala kyret 13.10., tyzden nato som bola kontrolnom utz a po prvej MS cca mam ist na kontrolu normalnu svojej doktorke.... my ideme u januari s mm do nitry na imuno, takze to tiez vidim na februar 😊. Aj ked mm dnes zadrel, ze on by si spravil babatko uz dnes 😀 hahaha....

vanda12345
9. nov 2016

@martinaj zlaty ja sa necitim na tutu mutu ako nekrvacam ale spinim a poboluje ma podbrusko takze mm je na sucho 😝 tak snad cim skor pride ms 3 chcem cakat a potom ide sa na to🙂 a snad to dame rychlo takze si drzme prsty 🙂

smejko18
9. nov 2016

@kchan dakujem za radu 😉 ked na mna sa to prechladnutie nejak nechce nalepit ;- ) ale aspon je tu nejaka novinka ktora znova doda nadej 😉

martinaj
9. nov 2016

@vanda12345 ja sufam, ze sa pride na dovod a potom krasne tehulkovanie, konecne do konca 😊

vanda12345
9. nov 2016

@martinaj mudro pises aj ja verim ze to bude presne ako ma 🙂 a tehulkujeme