Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
ahojte baby kedy vam po kyrete nabehla prva ms??a mali ste ju potom take cykli ako pred??ale sa vam to zmenilo mne totiz vyhovovali moje 24dc tak ake mate vy skusenosti dik
@vanda12345 ahoj mne nabehla po 31 dnoch.... a už som mala odvtedy 2x ms... ale vôbec sa mi ešte neupravila, tak ako som mala predtým, predtým som mala 28dc a cca 6 dni.. teraz som mala 1x15dní krvacanie a druhý krat 10 dní krvacanie.. teraz verím, že tretia sa nedostaví 🙂
@alaza fuuu to az tak??ty jo no a ja ze to bude normal ake naivne mozem sa spytat v ktorom tt si prisla o anjelika ☹ a takze cca po 2 sa uz snazite??ja nejak planujem pockat do februara no strasne dlho sa mi to zda ale prekvapil ma moj lekar ked som sa pytala kedy mozme a on ze pol r no to ee a v nemocnici mi vraveli ze po 3ms ty si kolko po podla mesiacoch?ja som prisla 4,11
@alaza a ten 2x ti prisla po tych 28dnoch?
@vanda12345 ale v oboch prípadoch som ju mala velmi slabučku.. nám na to prišli v 10 týždni, a v 12 som išla na zákrok.. boli to zle dva týždne... my sa snažime už od prvej MS. Doktor povedal ze po 6m a v nemocnici ze po 3m
Druhá MS prišla po 26 dnoch....
@vanda12345 ja som dnes 28den po a nič 😒
@alaza ano no ja isto nebudem tolko cakat 6tt a vsetky vieme ze realne tehotna ani tolko nie si davam si alchemilku kys listovu a E tak to potom fajn 26dni je ok tak teda drzim prsty ano vraj sa potrebuje sliznica zahojit a ze min te 3cykli tak daj potom vediet ako a teraz si ktory den cyklu a kedy tu mrchu necakas 🙂 a ako dovod ti co povedali
@martinaj no tak vraj od 4-6 ma dojst niekde ze az do 8tt to strasne dlhe tolko cakat ale priroda asi vie co nam ostava len cakat
@vanda12345 tak podla mna to zalezi od toho ako sa citiš... ja som bola na tom celkom dobre tak sme hned na to išli... tiez pijem alchemilkovy čajík a 1x za den kys.listovu.. teraz som 15DC a prave prebiehaju plodne dni. 🙂
Ako dôvod este nic.. vysledky z histologie, štitna zlaza a u gynekolog všetko v poriadku, teraz ešte čakám na vysledky z genetiky a hematologie.. to by som mala mať začiatkom decembra.
@alaza a ho pijem 3x ale kedze si cca v casu ovu tak uz asi aj vysadit treba no ja sa na to necitim este mam spinenie citim podrbusko a zajtra bude len tyzden ale tak snad mi rohy do fer nenarastukedy si mala moja ten kyret??drzim prsty a uz az do uspesneho konca 🙂
@vanda12345 ano ano a prave dnes sa mi aj minul čajík 🙂 . No my sme mali sex až cca po 3 týždnoch(s kondomom pre istotu) a prvý krat sme sa snažili na ostro až po prvej MS ako som už spomínala. Ja som mala 30.8.2016. Nooo dakujem ja verím, že to všetky dotiahneme do úspešného konca 🙂
@alaza tak je fajn uz len sa snazilkovat nech sa zadari a az do konca no aj ja teraz sa este na sex necitim a hlavne aby nejaka infekcia alebo co tiez aspon tie 3 mozno 4 uvidim ako sa budem na to citit takze ty aj jedna baba co ide zajtra sa keretaz hned chce po sestonedeli skusat ty jo ste inspirativne tak nech sa zadari 🙂
@vanda12345 Heh 🙂 ale všetko je o psychike a ako sa citiš.. to vieš iba ty sama 🙂 Ja držím palčeky nech sa dáš čo najskôr doporiadku a všetko bude tak ako má byť 🙂
@alaza dakujem si zlata no tak ja este kratko ale dam sa rychlo lebo cim skor chcem tu dieru v srdci zaplatat a tesovat sa a presne my to proste dame 🙂
BLAHOŽELAAAAM a držim prsty aby všetko bolo ako ma byt 😉
Ahojte...mám otázočku - o bábo sa snažíme 13 mesiacov, no až tento mesiac som sa rozhodla, že skúsim merať bazalku...lenže ako na potvoru som nachladla a hrdlo má boli - som 4 DC. Má nejaký zmysel stým začínať, jed nie som úplne ok? Neskresli sa ta teplota? Vďaka za odpoved
@sona8030 moja pod tym co ta doticna napisala je odpovedy kliknes na to a uvidi to ta co si jej to napisala 🙂
@vanda12345 ano moja som tu nova tak na všetko musím pomalinky príst ale dakujem si zlata 🙂
@vanda12345 chcem sa opytat ci možem uživat alchemilkovy caj 2x do dna na upravu ms mne sa zda malo 1x ... citala som že ty piješ 3x do dna dakujeeem 🙂
@sona8030 cela ja co ti poviem 😉 no lenze ja som po kyrete aby sa som sa cim skor zotavila inak sa pije od 1dc do ovulacie ale snad ti poradi ina co ma viac skusenosti 🙂
@sona8030 ja som ju zacala pit od dnes a 2x dodna mozno aj 3 ale mne dnes zacala MS.
tak preto...
@vanda12345 ok aj tak ti dakujem ja začnem asi 2x 😉

@bubo27 Cize tiez muz mimo domu? Ale cez ovulku sa vrati? Ja som hned isla pozerat do kalendara, ked mi oznamil ze ide na sluzobku, a som si dost vydychla, ze sa to vzajomne nevylucuje 🙂