Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@sona8030 WAW 2dievcence.a chces dalsie hmm. tak potom uz vies ako nanho 😀
@sona8030 AJ MOOJ.lahne a za pol sekundy spi..a prebudit sa neda aj keby co bolo 😀 😀
@kotatko1232 no chcem a hadam to neni nič zle ja som jedinačik a nnikdy som nechcela jedno a ani dve try už postačia 🙂 ano viem ako na nanho len je to tažko ked je mimo SK... a ty maš jedno babo ?
@sona8030 ja som chcela vzdy prvu babu-malu princeznu a mam 🙂 ma 3,5 rockov
@kotatko1232 a ty co si dostala?Tak tie testy zas duchovali?
@kotatko1232 tak super to je take teraz krasne blaboce a uči sa .. ja už mam 11,5 r. a 10 r tak že to by bola taka naša babika a užila by som si naplno
@kotatko1232 kraasna princeznicka
@simisk ano dnes 1dc 😡
@sona8030 strasna papulka..ta druha foto tam si robila bunker a prva je v skolke a stale tak sa ksichty ..vzdy povie maminka urobim grimasku.. 😀
@kotatko1232 tak zas nic.Ty snivas asi o zazraku ako ja 10rokov a zial nic.
@sona8030 TAK TO ANO.ja ze mas nejake malinke..tak to by si mala super.ako babiku...a kolko mas rokov??ja som mala len 30 tento rok
@simisk asi tak..asi ostanem iba pri jedne babe ☹
prajem vám príjemný dník ja len tak kuk 🙂 .
@simisk Vymenim chlapa a budem mat aj 10 deti 😀 😀 😀
@kotatko1232 no už su velke babyzne ja som mala toho roku 36 tak že to už je take no ale ja verim že to pride a budeme sa všetci tešit a hrat sa s babikou 🙂
@kotatko1232 nieee pri jednej neostavajte ja som jedna a nikdy by som nechcela len jedno deculo riešte si aspon druhe ked nie tretie hihihi žartujem ale fakt pri jednom určite by som neostala ...
@sylvine dakujem si mila a ano ono sa to podda a ty si len pene tehulkuj my ta dobehneme
@sona8030 36 uplne v poho aha Puskarova ma 39 🙂
@sona8030 no ved ano.JA by som chcela aj 4 DETI!!!!!! ale polovicka nechce..ze jemu staci 1 a ja som nestastna velmi...
@kotatko1232 tak mu to vysvetli ručne stručne a basta hihi nie ja viem mne sa lahko hovorí no aale budeme dufam že kvapôcka stastia sa rychle uloží tam kde ma a budeme si pisat ako to vklzlo a je to tam 🙂
@vanda12345 ja mam 40 😉
@kotatko1232 to je smutne a to ho netrapi ze ty si z toho nestastna??no mozno trocha mala podrastie a pride ze nie je uz taka princeznicka ale princezna a zmeni nazor alebo ho proste prilahni 😀
@sylvine vek je len cislo hlavne ze je to tam a mozes sa uz len vytesovat moja drte sa obaja 🙂
@vanda12345 dakujem este raz...ano, mas pravdu, je to len cislo a ked sa ti konecne splni sen, tak kasles na vsetkych, ktori krutia hlavami a zalamuju rukami, ze kolko mas rokov 😀 😀 ...cakala som velmi dlho a vela slz pretieklo, kym ten zatulany bocian konecne trafil na nas komin a som za to Bohu velmi vdacna 🙂 ...drzim Ti palce 😉

@kotatko1232 tak to by som ani tolko nič nemala on ked sa opije tak lehne a nehne hahahaha