icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

modrykoniar
11. nov 2016

@slniecko26 aj mne je to luto, ale tak to malo byť. beriem to tak, že nebolo dostatočne silné tak odišlo skôr. nevadí. príde dalšie. verím tomu.

sona8030
11. nov 2016

@vanda12345 no poviem ti skoro som vcera odpadla ked mi ukazala nohavičky čo ti poviem už mam slečnu 🙂

saninka33
11. nov 2016

@kchan takze sa mozeme kludne snazit 😀 dakujem potrsila si ma

sona8030
11. nov 2016

@kakatulik tak už som jej urobila a hadam ustupia bolesti ☹

vanda12345
11. nov 2016

@sona8030 no ano skorp dlho sa s tym bude stretavat ale co uz no ano to zjavne mas 🙂

sona8030
11. nov 2016

@vanda12345 no ona sa tešila tak som jej vysvetlila čo a ako a už pijeme obe čajik alchemilkovy hehe

vanda12345
11. nov 2016

@sona8030 ano ano ale casom ju to prestane bavit ale to musime zvladat vsetky

kakatulik
11. nov 2016

@sona8030 ono netreb to prehanat,ale s mierou uskodit nemoze.Nuz tie bolesti k tomu asi uz nejako patria 🙂 pripravuju nas na neskor.

sona8030
11. nov 2016

@kakatulik no ja si myslím že ked jej urobim 1x do dne malu šalku tak nič jej nemože uškodit ... a tie bolesti ma zdedene a je to u každej ženy inak tak že len trpezlivost hehe

sona8030
11. nov 2016

@vanda12345 ja si myslim že čo skoro ju to prejde hihi

vanda12345
11. nov 2016

@sona8030 sak co uz teraz uz je to tak 🙂

kakatulik
11. nov 2016

@sona8030 tak jedna salka urcite neuskodi. 🙂

saninka33
11. nov 2016

@saninka33 prosim ta a brala si aj nejake lieky myslim aspon paralen ci radsej nic neriskovat

saninka33
11. nov 2016

@kchan prosim ta aj si brala nejake lieky myslim aspon paralen ci radsej nic neriskovat

kotatko1232
11. nov 2016

@sona8030 aj ja som si spravila ten cajik 🙂

kchan
11. nov 2016

@saninka33 ja keďže som sa nesledovala ani nič tak som brala lieky, aj paralen, aj do nosa aj na kašeľ tuším tabletky muconasal...ja som neratala s tým že budem tehu... To až teraz spätne keď som si to rátala mi to vyšlo na obdobie keď som bola chorá...A inak paralen by nemal byť problém, môže sa aj v tehu, ale samozrejme asi nepreháňať....

sipka99
11. nov 2016

@sylvine dakujem velmi pekne 🙂 vyskusam 🙂

sona8030
11. nov 2016

@kotatko1232 aj ja už druhy dnes len 2x 🙂 nestihala som viac mala som dost toho dnes

chellina
11. nov 2016

Zeny mali sme nechraneny styk pocas neplodnych dni...bolia ma uz par dni hrozne moc vajecniky, nikdy ma nebolievaju takto pocas ovulacie , ktoru by som prave v tychto dnoch mala mat, uz od pondelka mam pocit ze mi vyletia von z tela, kazdy chvilu ma bolia na inej strane....a boli ma dost brucho, dnes som zacala nad ranom hnackovat, ale viroza to pravdepodobne nebude a ani z jedla lebo s priatelom sme jedli rovnako a keby mam virozu tak on uz lezi zeleny v posteli ani sa nehne a jemu teraz nic nieje, on je strasne citlivy na crevne chripky a virozi vzdy to ma on prvy, hned ho to strasne skoli, ma slabsiu imunitu a teraz nic, len tie moje bolesti a rano to vyvrcholilo do takej bolesti ze som zacala az hnackovat....mozu to byt priznaky tehu alebo nie? citala som ze vela kočiek hnačkovalo prvy tyzden, co vy na to...bolo to pocas neplodnych dni, mam celkom pravidelny cyklus a tak som tomu moc sancu nepripisovala.

kakatulik
11. nov 2016

@chellina no vies,ono zalezi od toho na kolkaty den cyklu mavas ovulku a kedy bol ten sex,lebo spermie dokazu vydrzat aj niekolko dni, Ale ak mas ovulku az teraz tak tehotenske príznaky este mat nemozes.Aj keby z toho nieco mohlo byt.

chellina
11. nov 2016

@kakatulik ja to praveze vobec neviem rozoznat ale tiez myslim ze je to fakt malo pravdepodone....len ma rozhodilo ked niekto pisal ze otehotnel aj pri styku druhy den po menstruacii, ale ja fakt mavam cyklus pravidelne

kakatulik
11. nov 2016

@chellina a ake dlhe cykly mas?Kolko dni trva ms?

chellina
11. nov 2016

@kakatulik ms mam tak cca 5 niekedy 6 dni a cyklus okolo 28-9, nemam teraz po ruke kalendar vedela by som presnejsie

alexwarring
11. nov 2016

A ja uz som tam videla slabeho dusika, ale asi len moje oci vidia to - po com tuzia :( @kchan ja som na tom podobne, tiez som mala ovu prave, ked som bola chora na atb, este aj gyn mi potvrdil ovu a snazili sme sa dva dni pred, rano den pred a kedze ovu bola uprostred noci tak hned rano po nej... viem, je skoro na testovanie som len 6 dpo, ale tentoraz moja nedockavost zvitazila i ked vysledok som vedela aky bude... ale vdaka tebe este nadej nevzdavam, dufam, ze aj moja imunitka oslabila natolko, aby sa aspon jedna sikovna spermijka prepasovala dnu :D

alexwarring
11. nov 2016

Pripajam aj foto

kakatulik
11. nov 2016

@chellina Podla toho by si mala teoreticky ovulovat tak 14-15 DC a ak bo sex 2 dni po ms,tak bol 6-9DC.Tu je fakt velmi mala pravdepodobnost ze si tehotna. Teda ak ste uz potom nechraneny sex nemali.... 😉

kakatulik
11. nov 2016

@alexwarring pri riadnej davke fantazie sa tam nieco crtamale 6DPO je este fakt veeelmi skoro.Ved ak sa to podarilo,tak je este len cerstvo zavrtaneee 🙂

chellina
11. nov 2016

@kakatulik Mali sme ale prerusovany a tak to riesime uz roky takze to neriesim to urcite je veeelmi velmi mala pravdepodobnost,

alexwarring
11. nov 2016

@kakatulik ja viem ja viem, budem si zatial namyslat, aby som myslela pozitivne a dakujem 🙂

kakatulik
11. nov 2016

@alexwarring neviem ci to vydrzis,ale skus az tak 9DPO testnunt. 🙂