Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@vanda12345 no poviem ti skoro som vcera odpadla ked mi ukazala nohavičky čo ti poviem už mam slečnu 🙂
@sona8030 no ano skorp dlho sa s tym bude stretavat ale co uz no ano to zjavne mas 🙂
@vanda12345 no ona sa tešila tak som jej vysvetlila čo a ako a už pijeme obe čajik alchemilkovy hehe
@sona8030 ano ano ale casom ju to prestane bavit ale to musime zvladat vsetky
@vanda12345 ja si myslim že čo skoro ju to prejde hihi
@sona8030 sak co uz teraz uz je to tak 🙂
@sona8030 aj ja som si spravila ten cajik 🙂
@saninka33 ja keďže som sa nesledovala ani nič tak som brala lieky, aj paralen, aj do nosa aj na kašeľ tuším tabletky muconasal...ja som neratala s tým že budem tehu... To až teraz spätne keď som si to rátala mi to vyšlo na obdobie keď som bola chorá...A inak paralen by nemal byť problém, môže sa aj v tehu, ale samozrejme asi nepreháňať....
@kotatko1232 aj ja už druhy dnes len 2x 🙂 nestihala som viac mala som dost toho dnes
Zeny mali sme nechraneny styk pocas neplodnych dni...bolia ma uz par dni hrozne moc vajecniky, nikdy ma nebolievaju takto pocas ovulacie , ktoru by som prave v tychto dnoch mala mat, uz od pondelka mam pocit ze mi vyletia von z tela, kazdy chvilu ma bolia na inej strane....a boli ma dost brucho, dnes som zacala nad ranom hnackovat, ale viroza to pravdepodobne nebude a ani z jedla lebo s priatelom sme jedli rovnako a keby mam virozu tak on uz lezi zeleny v posteli ani sa nehne a jemu teraz nic nieje, on je strasne citlivy na crevne chripky a virozi vzdy to ma on prvy, hned ho to strasne skoli, ma slabsiu imunitu a teraz nic, len tie moje bolesti a rano to vyvrcholilo do takej bolesti ze som zacala az hnackovat....mozu to byt priznaky tehu alebo nie? citala som ze vela kočiek hnačkovalo prvy tyzden, co vy na to...bolo to pocas neplodnych dni, mam celkom pravidelny cyklus a tak som tomu moc sancu nepripisovala.
A ja uz som tam videla slabeho dusika, ale asi len moje oci vidia to - po com tuzia :( @kchan ja som na tom podobne, tiez som mala ovu prave, ked som bola chora na atb, este aj gyn mi potvrdil ovu a snazili sme sa dva dni pred, rano den pred a kedze ovu bola uprostred noci tak hned rano po nej... viem, je skoro na testovanie som len 6 dpo, ale tentoraz moja nedockavost zvitazila i ked vysledok som vedela aky bude... ale vdaka tebe este nadej nevzdavam, dufam, ze aj moja imunitka oslabila natolko, aby sa aspon jedna sikovna spermijka prepasovala dnu :D
@alexwarring pri riadnej davke fantazie sa tam nieco crtamale 6DPO je este fakt veeelmi skoro.Ved ak sa to podarilo,tak je este len cerstvo zavrtaneee 🙂
@kakatulik ja viem ja viem, budem si zatial namyslat, aby som myslela pozitivne a dakujem 🙂
@alexwarring neviem ci to vydrzis,ale skus az tak 9DPO testnunt. 🙂

@slniecko26 aj mne je to luto, ale tak to malo byť. beriem to tak, že nebolo dostatočne silné tak odišlo skôr. nevadí. príde dalšie. verím tomu.