Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@alexwarring ved to,ale iinak ten cas taaak rychlo leti 🙂
@alexwarring 😊😊😊 veľmi ti držím palčeky ✊✊✊😇😘 tá znížená imunitka má niečo do seba! 😉 počkaj ešte aspoň 2-3 dni a skúšaj znova 😇💜 verím, že je to tam 👶🍀👣🍼
@kchan dakujem, posnazim sa a tebe gratulujem 🙂
@alexwarring ďakujem aj ja 😀
@alexwarring no juuu,silno drzim palceky 👍
@simisk dakujem moja, snad konecne, lebo lekar mi naposledy zacal spominat Ivf
Jooj baby, zase nic :( zacala som spinit, dnes len 26DC ak ratam od predosleho spinenia :(
Blbe je, ze vzhladom k OVU testu som mala luteralku len 8dni, minuly mesiac 7dni (alebo 10 a 9 dni ak ratam MS az od krvacania nie od spinenia). Takze bud.t. volam na gyndu a dohodneme co dalej :(
Velmi som dufala, ze druhe babo sa podari bez toho, aby som na gyndu chodila ako na klavir :( smutnaaaaaa som :(
baby ked sa vam blizi ovu ktore dni sa snazite? snazite sa len pred alebo aj po????
@ewelin262 je to zle odfotene.skus lepsie
@alexwarring drzim vsetky palciaky!!! :-*
@ewelin262 aj jaaa vidiim😊
@matik7
@suesue1983 myslite kocky?
@ewelin262 aano)
@suesue1983 strasne ma boli brusko.ako na ms..je to normalne???
@ewelin262 tehu priznaky su skoro rovnake ako na ms,skus testik o dva dni )
@ewelin262 kolky dpo si?
@kakatulik prosim ta je mozne ze ovu je hned na druhy den po pozit teste ?? Som myslela ze aspon o dva dni teplota stupne.Stvrtok som mala test uplne pozityvny ako este nikdy a na druhy den uz teplota sla hore. Aj ked len o stupen a dnes je tiez hore cize moje poovulacne uz su. Je mozne ze sa zadarilo aj ked sme sa snazili stredu den pred pozityvnym a az dnes rano?? Ci treba sa snazit v den pozityvneho a den ponom?? Stredu som bola u gyn a ze ak sa nezadari dalsi mesiac idem na hormonalny profil .

@kakatulik budem musiet, skor asi aj tak nic neuvidim, ak by bolo... toto cakanie je na roztrhanie