icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

lululka22
12. nov 2016

@kakatulik dakujem za odpoved ale nahoda to asi nebude kedze meriam teplotu asi od juna a uz viem ake mam teploty pred a po ovu. Len som bola prekvapena ze teraz to tak hned vybehlo a ci je sanca ze sa nam zadarilo ked sexik bol pred pozit testom. Ostava nam aj tak uz len cakat. 😁😁

lululka22
12. nov 2016

@lenka_vi1 noasi je to vo hviezdach kedy pride spravna spermoška. No ostava nam len cakat a verit ze sa zadarilo .. 😁😁drzim palce aj tebe. 😉

kakatulik
12. nov 2016

@lululka22 nahodou som myslela ten vzostup teploty o 0,1.To by som nebrala ze velmi stuplo. J a som na sebe odpozorovala,ze take nizke vykyvy su sposobene aj tym ci som riadne prikryta,alebo len tak nalahko....
Ten sexik by mal v podstate stacit,lebo zdatni plavci si pockaju 🙂
A ono je to asi aj lepsie lebo pred je hlienik lepsi ako pcas ovu...teda u mna.

nina4
12. nov 2016

Ahojte tak dnes dobra sprava sice beriem velmi s rezervou ale nieco tam je //.No otazocka na Vas mam este Inofolic mozem ho este brat ked som si nasla // ci radsej ho vysadiť

nina4
12. nov 2016

@ewelin262 je tam netreba ani skuliť tak uz len dobojovat az do uspesneho konca

alaza
12. nov 2016

@nina4 ano mozes ho kludne brat

nina4
12. nov 2016

@alaza dakujem

eny81
13. nov 2016

Dievčence dávno som sem nepísala, nemám nič nové. No nakukam a veľmi sa teším ako sa darí. Gratulujem dievčatám čo si našli//. Nám čo šťastie ešte nemáme prajem horsa už sa nam to kráti nech sa darí

lenka_vi1
13. nov 2016

baby, ktore sa dlhsie snazite....co beriete? ake vitaminy a pod.?

lenka_vi1
13. nov 2016

@nina4 u mna Inofolic nezabral :(

matka295
14. nov 2016

Žienky teoreticky 10 DPO ukáže mi niečo test? Ja vám baby neviem 4 DPO som mala špinenie slabé dvojdňové a už tri dni sa tak divne cítim. žalúdok na vode kríže.Nechcela som robiť test skôr než bude meškať mrcha ale nedá mi to 🙊

butterfly333
14. nov 2016

@matka295 ved skus snad niečo ukáže držím palčeky.

matka295
14. nov 2016

@butterfly333 ďakujem áno skúsim ale až večer ja som v práci 😊 no beriem to tak že skúsim aspoň budem vedieť na čom som 😉

butterfly333
14. nov 2016

@matka295 aj ja by som najradšej spravila test som sice 11dpo ale viem že sa zas nezadarilo.😕

jajoda
14. nov 2016

Ahojte dievčatá. Dlhšie som tu nebola. Behali sme po vyšetreniach, tento cyklus mám krásne dva folikuly, ale MM má zlý spermiogram. Tento týždeň ide ešte na nejaké vyšetrenia. Som rada že sme to začali riešiť už po 3 mesiacoch snaženia. Poprosím Vás nejaké rady, aké vitamíny zaberajú a s čím máte vy pozitívne skúsenosti. Ďakujem

matka295
14. nov 2016

@butterfly333 nestrácaj vieru držím palce 😊

daniellle
14. nov 2016

@nina4 inofolic ma sice kyselinu listovu co je pre tehotne fajn, ale inozitol by sa v tehu nemal. vyrobca inofolicu tvrdi, ze ho dobrat mozes, ale ja ako lekarnik odporucam vysadit a dat si nejake tehotenske vitaminy. ladeevita alebo femibion - inak perfektne nechty su z neho ;)

senselinka
14. nov 2016

@butterfly333 ja dnes 1DC 😉

nina4
14. nov 2016

@daniellle dakujem za odpoved idem uz dnes veru kupiť ,lebo uz te neni len duch na teste ale oficialna // tak nech ma drobciatko dostatok vsetkeho.

nina4
14. nov 2016

@matka295 ukaze mne na 10Dpo ukazal a vecer ducha a dnes 12 DPo uz pekna ciarka sice nie extra silne ale duch to uz neni

crazy_girl1
14. nov 2016

@jajoda Ahojky, super, že ste to začali riešiť skôr. Aj ja som môjho na začiatku snaženia poslala na spermiogram, čo je cca pol roka dozadu. Našťastie ho má v poriadku, aj keď počet spermií by mohol byť vyšší, sme taký priemer 🙂 No na otehotnenie potrebujeme jednu, prípadne dve, no nie? 🙂 Neviem, aký má tvoj drahý problém. Ale my sme kvôli skvalitneniu a zvýšeniu počtu spermií nasadili E vitamín, testosterón a L Carnitín. Keď pogoogliš, dočítaš sa možno o ďalších veciach, ktoré pomáhajú, my zatiaľ na nakopnutie toto. Ja mám listovku, pyridoxín - B6 na predĺženie luteálky a pijem alchemilku.

butterfly333
14. nov 2016

@senselinka ale nieeeee 😢😢😢😢

matka295
14. nov 2016

@nina4 gratulka držím palce tfuj tfuj nech silnie 😊

lululka22
14. nov 2016

@kakatulik no ja spavam v ponozkach aj v deke a hrubom paplone umna neni sanca ze spim odokryta 🙂 😉 a teplotu meriam dlhsie a 36,7 byva moja poovulacna preto nechapem ze som stupla len o jeden stupen. Ale jeden den hore dole uz je asi jedno. Podla mna som 4dpo cize skor ako bud.tyzden netustujem a zostava mi cakat. Ak sa nepodarilo idem na horm.profil ☹

jajoda
14. nov 2016

@crazy_girl1 DR do papierov napísal ph8-9 , 20% s pohybom a+b, 3mil sper v 1ml , Z:OAT . Vôbec nám to nevysvetlili, tento týžden ide na kompletné vyšetrenie, tak hádam sa dozvieme viac. Nasadili sme predbežne B-komplex, C-čko, Selen+Zinok. Ja mám kyselinu listovú, pijem alchemilku a tiež si dávam ten B-komplex.

crazy_girl1
14. nov 2016

@jajoda takže v podstate to isté berieme 😉 Uvidíš, pevne verím, že tie vyšetrenia dopadnú fajn, a ak aj sú nejaké hodnoty znížené, nič sa nedeje. Vitamínmi sa všetko dá upraviť 🙂

luciskooo
14. nov 2016

@jajoda ahoj..nam moj lekar odporucil totovit.
D- 2000 jednotiek (ak je to vitamín vo forme tablety)
2500 jednotiek, teda 5 kvapiek, ak je to Vigantol (ten je na predpis a musí sa dávať do mlieka, inak nemá účinnosť)
vit. C- 1000 až 2000 mg (!!! NIE v období hlienu !!!)
B-komplex- 1tbl
OMEGA 3- 2000 mg (dať si pozor, aby to bola čistá OMEGA 3)
Zn- 30 mg
Se- 200 mcg (mikrogramov)- má veľký význam pri problémoch so štítnou žľazou

nina4
14. nov 2016

@matka295 dakujem no MS by mala byt teraz 16.11.tak stale to beriem z obrovskym respektom

senselinka
14. nov 2016

@luciskooo tie vitaminy, co uvadzas, odporucil tebe, ci muzovi?

senselinka
14. nov 2016

@butterfly333 to nic, zlatik, ideme dalej 😉