icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

kata011
15. nov 2016

@lalyla ano v červenom obale ...rapiclear classic 2 v 1

lalyla
15. nov 2016

@kata011 dakujem

kata011
15. nov 2016

@matka295 kolko dni si dpo?

lienocka1988
16. nov 2016

Baby ja som z toho môjho terajšieho cyklu totálny debil ☹ najprv som mala počas ovu slaby zapal tak som myslela, že z tohto mesiaca nič nebude. Potom poovulačne teploty nejako veľmi vyššie neboli ako tie prepredovulačne tak som si začala myslieť, že je to anovulák.....ale včera teplota vyletela hore na 36,8 a dnes na 37 v živote ma neboleli kríže a od včera ich dosť cítim, ale zase nebolia prsia ako vždy pred MS ....zajtra by mala prísť MS ...asi dnes zbehnem do lekárne po test 🙂

lienocka1988
16. nov 2016

graf je takýto ale podľa hlienu bola ovu 19 alebo 20 DC a nie tak ako zobrazuje appka....tak babo raď ☹

matka295
16. nov 2016

@kata011 pri tom teste som bola 10 dnes je to 12 ale čakám až do piatku spravím test v piatok a uvidíme čo to bude.

zabinkalenka
16. nov 2016

Pred par dnami som pisala, ze to zas nevyslo, zacala som na hnedo spinit ako vzdy 1-2 dni pred MS. Dnes uz piaty den, mrcha nikde,

zabinkalenka
16. nov 2016

4 dni som mala slabucky hnedy vytok, tak som si dnes spravila test.
Prvy je MAMAtest 10, druhy od nejakej baby z kona, treti je ovulacny, vsetky dnes rano robene.
Foto asi 5min po testoch, predtym boli vsetky o dost bledsie, ale veriiiiiiim, ze o 2 dni uz budu svietit // hned!

zabinkalenka
16. nov 2016

Teraz k tomu spineniu- dnes ma moj doktor len poradnu pre tehotne, zajtra je sviatok, piatok je relativne daleko. Co s tym? Ist na pohotovost, nech mi daju Duphaston? Dakujem

matka295
16. nov 2016

@zabinkalenka a nezoberie ta tvoj doktor keď mu povieš o čo ide? Skus najprv či tá nezoberie tvoj doki a potom pohotovosť. inak gratulka a držím palce 😘

ejuska2586
16. nov 2016

@zabinkalenka Zavolaj lekárovi, podľa mňa ťa zoberie aj dnes - veď si tehuľka, aj keď to ešte nemáš od neho potvrdené.

zabinkalenka
16. nov 2016

@ejuska2586
@matka295
Nuz baby, volala som mu, ze ma nevezme, lebo aj tak nic neuvidi na utz a duphaston mi neda, kym nic neuvidi.. Somar! Dnes som 30DC. Do konca tyzdna uz nerobi, ze ak budem spinit nadalej, mam prist v pondelok :(
Tesim sa zatial len potichucko, test bol cosi medzi duchom a slabou ciarockou, skusim zajtra digitalny, len musim kupit.. A ak bude pozitovny a budem spinit, pojdem na pohotovost

llaurita
16. nov 2016

@zabinkalenka To spinenie bude pravdepodobne uhniezdovanie, ale ak trva viac ako 2 dni, tak je to uz neobvykle... Ja som spinila v tehu, len mne to zacalo az v 5 tt, cize uz bolo vidno, ze som tehu a neskor mi zistili aj hematom, takze som Duphaston brala... Mne vtedy doktor vravel, ze u mna to uz uhniezdovanie nebude, lebo to bolo neskor, ale myslim, ze 30 dc to kludne uhniezdovanie moze byt

zabinkalenka
16. nov 2016

@llaurita ja som cca 12DPO

llaurita
16. nov 2016

@zabinkalenka To je presne v termine na uhniezdovanie, 10-12 dni po oplodneni. To ja pisem len tak pre upokojenie, ze pravdepodobne o nic vazne nejde. 🙂 Ved niekto tvrdi, ze mal normalnu MS a islo o tehotenstvo. Ak su vsak akekolvek pochybnosti, nejake predchadzajuce problemy v tehu atd., tak na pohotovost radsej chod.... Ja som brala Duphaston v tehu a nejaka nadsena som z neho nebola, strasne ma boleli prsia (az tak ze som v noci zle spavala kvoli tomu) a mala som podozrenie ze je to aj z Duphastonu (bolo to uvedene ako vedlajsi ucinok)...

ejuska2586
16. nov 2016

@zabinkalenka To je riadny somár. V tomto má llaurita pravdu, môže ísť o uhniezďovanie. Ak by to náhodou neprestávalo, skoč na pohotovosť a uvidíš. Síce na teba budú pozerať ako na zjavenie, ale aj tak ťa aspoň vyšetria.

llaurita
16. nov 2016

@ejuska2586 Inak tebe som uz chcela davno napisat, ze ma mrzi ze to nevyslo, len som akosi pozabudla....:( Prajem teda, nech sa cim skor zadari, teraz by mala byt dokonca vacsia sanca, kedze to uz raz vyslo, hoci sa babo neudrzalo... Drzim palce!! 🙂

ejuska2586
16. nov 2016

@llaurita Ďakujem. Akurát som mala včera pozitívny ovu test, čo prekvapilo. A práve dnes budem s manželom, keďže je na služobke. Len dnes budeme spolu, ako naschvál. Tak skúsime a uvidíme. Ale ak aj nie, budeme sa snažiť ďalej, až kým sa nám nepodarí do úspešného konca.... 🙂

llaurita
16. nov 2016

@ejuska2586 To je nahodou fajn, ze aspon dnes, ked sa blizi ovulka, ved aj z jedneho razu sa moze postastit. My sa kazdy mesiac snazime okolo ovulky aj viackrat a zatial nic.... Proste si myslim, ked sa to ma podarit, tak sa podari aj nahodne (poznam viac takych pripadov 🙂) Ja zase mam priznaky ovulky, resp. teraz uz nie, ale v pondelok som mala intenzivne pichanie a ovulacny test negativny... Tak som zase zmatena tento mesiac, hoci po 3 mesiacoch pouzivania testov, som si myslela ze uz to uplne ovladam...

ejuska2586
16. nov 2016

@llaurita Ktovie, co sa stalo. No, ja mam od vcera poobedia bolesti v krizoch aj podbrusku, teplota je zatial predovulacna, hoci vyssia, ako predchadzajuce mesiace, ale myslim si, ze to moze byt aj tym potratom, ze su tam nejake hormony este a tie to trosku dvihli. Tak dufam, ze ovulka bude dnes a ze sa budeme snazit v spravny cas. A to, ci sa podari, alebo nie, beriem tak, ze moje telo samo najlepsie vie, ci uz je pripravene na dalsie tehotenstvo, alebo si chce dat este "pauzu". Necham sa prekvapit. 😉 Ale keby som otehotnela, verim, ze by to aspon trosku zmiernilo tu bolest, co mam teraz v srdci. Hoci navonok som v pohode, viem, ze som sa s tym len naucila zit. Ked som sama, byva mi smutno a zamyslam sa nad tym, v ktorom tyzdni by som uz bola a ako by nasa fazulka vyzerala. Viem, ze by som nemala, ze si tym len ublizujem, ale nejde mi to inak...

llaurita
16. nov 2016

@ejuska2586 Ja sa nejdem tvarit, ze ta uplne chapem, lebo som nikdy nepotratila, ale viem si predstavit, ze to cloveka trapi a mysli na to... A ano navonok posobis velmi vyrovnane. Inak v rodine sme maly taky pripad, ze prvy krat potratila a teraz sa jej narodilo uz druhe zdrave babatko... Pamatam si to velmi zivo, lebo na mojej svadbe bola kratko po potrate, a nakoniec nas aj predbehli s poctom deti... Ja som otehotnela hned po mojej svadbe, ona 3 mesiace po mne, a teraz maju uz 2 zdrave deti - chlapca aj dievcatko 🙂

ejuska2586
16. nov 2016

@llaurita Joj, to je krasne. Bodaj by to bol aj nas pripad, ze sa nam zadari. Snazim sa to brat tak, ze aspon viem, ze sme obaja plodni. A babatko k nam snad pride. Musi.

131313
16. nov 2016

@lienocka1988 A nemohla byt ovulacia az 31DC? Ake su tvoje bezne poovulacne teploty?

matka295
16. nov 2016

@zabinkalenka to je somár.... Tak asi pohotovosť to istí.... Skus tam

lienocka1988
16. nov 2016

@131313 väčšinou boli 36,6 až 36,8 ale meriam len treti mesiac :-/

131313
16. nov 2016

@lienocka1988 podla mna mas ten 27DC spravne oznaceny

lululka22
16. nov 2016

@lienocka1988 aj podlamna si mala ovu neskor a podla vsetkeho tak ako ti ju vyznacilo. Cize si tak 5ci 6DPO cize na test este skoro. Drzim palce

ejuska2586
16. nov 2016

@lienocka1988 Máš to dobre označené, len teraz bola ovu.

cmukulka
16. nov 2016

Dievčatá ...včera som bola u lekárky ....som v 5 tt 🙂 / v auguste som potratila / tak sa teším tomuto zázraku o to viac 🙂

adria88
16. nov 2016

@cmukulka gratulujem a prajem veľa zdravíčka obom a nech to dáte do úspešného konca 😉