icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

matka295
14. nov 2016

Ahojte baby vidíte niečo?

matka295
14. nov 2016

Foto je už upravená

matka295
14. nov 2016

Toto je neupravena foto

alexwarring
14. nov 2016

@matka295 mrzi ma to, ale ja tam nic nevidim :/

matka295
14. nov 2016

@alexwarring v pohode moja 😊 ja len tak ze dvom osobkam sa tam niečo marí a ja tiez tam veľmi nič nevidím 🙈

alexwarring
14. nov 2016

@matka295 ja tiez netrpezlivo cakam na svoje, ale zatial nic pozitivne

lalyla
14. nov 2016

@matka295 na tejto sa mi ale nieco mari 🙂

matka295
14. nov 2016

@lalyla na upravenej však?

matka295
14. nov 2016

@alexwarring ono to raz príde držím palce

butterfly333
14. nov 2016

@matka295 ja tam tiež vidím //

lalyla
14. nov 2016

@matka295 hej,na tej upravenej 🙂

kakatulik
14. nov 2016

@lululka22 no vies co,je to fakt velmi maly vzostup.No ved uvidis.

kakatulik
14. nov 2016

@bubo27 kludne poisti,lebo ak pride ovulka dnes-zajtra,tak nech to tam je....clovek nikdy nevie,ci prave teraz tam nebude ta vytazna spermusa. 😎

sylvine
15. nov 2016

@simisk ahoj 🙂...myslim dnes na teba od rana a velmi drzim prsty 😉

zdenusa4
15. nov 2016

nam sa to vobec nedari..uz som z toho trosku smutna ale snad raz to pride..stale verim ze raz budem mat rodinku ale dnes nemam nejaky dobry den a trosku ma prepadlo zufalstvo

zabinkalenka
15. nov 2016

@zdenusa4 chcela som si o tebe cosi precitat, aby som mohla adresnejsie napisat, ale v blogu som sa nic nedozvedela.
Neviem, kolko mas rokov, ako dlho sa snazite, ale nezufaj, isto sa raz dockas!
Zavidim zienkam, ktore ani nevedia, co je to MS, OVU, luteralna faza, IVF, IUI a maju krasne zdrave deticky.
Ale niekedy treba prirode trosku pomoct a dockame sa aj my 🙂
Ja mam 1 dcerku, 1,5r som to riesila u doktorov a po laparoskopii sa na 2.cyklus podarila prirodzene 😍
Teraz sa snazime o druhe, uz 6m sa nedari, ale verim, ze sa dockam.
Takze hlavu hore, drzim palce 😘

butterfly333
15. nov 2016

Baby ako je to s meranim bt po nočnej. Meriavala som aj predtym po nočnej no spala som dnes asi 5h a zmerala len sa mi zda bt vysoka. Meriavala som už po nočnej no neviem.

kotatko1232
15. nov 2016

dievcata vcera sa mi snivalo ze som si rano spravila test a boli tam // 😂....a este sa chcem opytat ohladom tych liekov duph....tie su dobre na hlien-vajicka alebo naco??okrem upravy cyklu

domci1203
15. nov 2016

@kotatko1232 ono je to aj na PMS,na bolestivu menstruaciu a davaju to aj zebam ktore maju malo progesteronu 🙂

gabusssa
15. nov 2016

Ja som nevedela ostať tehotná vyše roka, samozrejme sa všetci obúvali do mňa kvôli veku, ale to som zahodila za hlavu, pretože pre rokom a pol som otehotnela na prvý šup a tiež som mala dosť rokov (žiaľ toto tehotenstvo sa v 21.týždni skončilo). Potom sa nám nejako nedarilo. Bola som veľmi frustrovaná a sklamaná. Vyskúšala som toho mnoho. Najprv vitamíny, potom vitamíny + gynex, potom hormonálna liečba asi tri mesiace celý cyklus, dva mesiace len druhá polka cyklu, tiež bez výsledku. Bola som už pomerne unavená z toho všetkého, čo mnohé zrejme prežívate tiež. Tak som si povedala, že si dám od chémie prestávku a skúsim čistú prírodu. Kúpila som si najrpv mesiac včeliu materskú kašičku, ďalší mesiac aloe verra berry nektár + inofolic 1 sáčok denne. Plus chodím k jednej akupunkturistke, ktorá sa venuje aj tradičnej čínskej medicíne a dala mi nejaké guličky na odhlienenie. A čo je podľa mňa tiež dosť podstatné, celý mesiac som cvičila v takom vákuovom stroji, ktorí viem, že dosť prekrvuje spodnú časť tela, ale sa z neho aj chudne. Schudla som síce mierne, pretože som neupravila stravu, ale čo to išlo dole. A napokon som 2x týždenne absolvovala infrasaunu, ktorú som zbožňovala, pretože sa po nej človek cíti ako znovuzrodený, vraj telo zbavuje toxínov. No a po 13 mesiacoch nenazvem to trápenia, ale všetky snažilky vieme o čom hovorím, som našla vytúžené dve čiarky. Neviem, čo bude Ďalej, pretože ešte ma čaká dlhá cesta, ale napriek tomu je pre mňa aj toto malinké víťazstvo. Viem, že mnohé presne viete o čom píšem a dúfam, že si tu niektoré nájdete drobné rady a pomôže Vám to. Držím nám všetkým palce...

kikirik08
15. nov 2016

Ahojte baby, snažime sa tretí mesiac, mám z toho velku radosť 🙂 chceme druhé bábatko 🙂 testovala som dnes ráno, neviem kedy presne som mala ovu ale menzes mam mať 21. testy mám woman secret, minulý mesiac mi to dosť duchovalo tak pridávam fotku dnešneho testu, možno ma trochu povzbudite 🙂

kotatko1232
15. nov 2016

@kikirik08 no sklamem ta..women secret su testy ktore robia duchov a kanaliky.tak ako mas aj teraz na tomto teste ☹

renimac
15. nov 2016

@kikirik08 toto mi príde ako kanalik ☹

ejuska2586
15. nov 2016

@kikirik08 Hej, tiez sa mi to zda na kanalik.

kikirik08
15. nov 2016

@kotatko1232
@renimac aj som si myslela.uvidime ešte o týžden, snad ta mrcha nepríde 🙂

kata011
15. nov 2016

@kikirik08 je to kanalik...inak ja vrelo odporucam rapiclear kazetkovy je skutocne velmi citlivy mne ukazal duch auz na 8 DPO ked ani lady max ani pepino neukazali vobec nic tak skus..... 😉

kikirik08
15. nov 2016

@kata011 dakujem za tip... ak to nevyjde tak skusim si kupiť ten buduci mesiac 🙂

kakatulik
15. nov 2016

@gabusssa supis.gratulujem😀

kakatulik
15. nov 2016

@butterfly333 ja po nocnej nemeriam vobec,lebo mavam tiez velmi vysoku.Alebo si to nejaky cas sleduj aby si vedela o kolko a potom to odcitaj.

lalyla
15. nov 2016

@kata011 to je prosim ta ten v cervenej krabicke?