Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@cmukulka gratulujem a az do uspesneho konca ok😉mozem vediet co su brala a po akom case ti dosla prva mrcha??aj si mala kyret ci??dik a tesim sa s tebou
@ejuska2586 čakala som na prvý menzes a potom sme sa snažili .... tak mi doporučila lekárka
@vanda12345 nemala som kyret ....príroda to zariadila ...a brala som len kys.listovú
@ejuska2586 nemyslis vazne ze 4.11potrat a teraz sa chcete snazit???asi si sa pomylila a myslela di 4.10??
@cmukulka Lebo ja som dostala hneď 4.11. menzes a s ním aj všetko odišlo a lekár hovoril, že sa môžeme hneď snažiť. Preto sa pýtam.
@veronika1603 Nie, nepomýlila. Je to tak, ako som to napísala.
@ejuska2586 musis aspon jeden cyklus pockat.urcite...viem ze sa chcete snažiť hned ale to by dobre nebolo.ved to je par dni.
@ejuska2586 a v koľkom si bola týždni?
@veronika1603
@alaza
Bola som v 5. týždni a vyčistila som sa sama s menštruáciou. Lekár ma videl po nej a povedal, že som čistá a že keď príde ovulácia, môžeme sa kľudne snažiť ďalej. Mne nestúpalo HCG, fazuľka sa nestihla ani poriadne zahniezdiť.
@ejuska2586 rob teda ako myslis.ale nieco sa tam uz chystalo a telo si to pamata.ja len ze.radsej by som jeden cyklus pockala.ked myslis ze mozes...no ja neviem
no tak to je "lepsi prípad" že to nebolo dlhšie a že si nebola na zákroku... myslim, že lekár vie čo robí. A dokonca mam vo svojom okolí, ktorej sa stalo to čo tebe aj sa im podarilo a teraz sú už okolo 30teho týždna. Tak držím palce.
@alaza Ďakujem.
@veronika1603 Ja viem, že sa odporúča čakať. Ale keďže bolo to HCG nízke a fazuľka sa ani nevyvíjala, tak nemám na čo čakať. V čase, keď som k nemu išla, že špiním, bola už sliznica maternice pripravená na menzes. Takže je to len akoby mi meškala mrcha. A to sa bežne ženám stáva, len o tom nevedia, lebo nejdú tak skoro k lekárovi. Ja som musela, lebo mám určité zdravotné problémy. Takže keby nejdem, ani neviem, že som bola tehotná. Testy len duchovali a aj v krvi bolo málo HCG. Takže keď mi doki povedal, že máme skúšať ďalej, tak sa toho držím. Je to odborník a mám s ním dlhoročné dobré skúsenosti, takže mu verím na 100%.
@cmukulka gratulujem 🙂
Kedy si mala poslednu MS? Ja som dnes nasla slabe //
MS som mala 18.10., OVU asi 4.11. (3.11. som mala pozitivny OVU test)
@ejuska2586 mne sa v marci stalo nieco podobne. Test slabucko pozitivny, kedze som mala ist na laparku, tak mi gyno pre istotu zobral krv. Bolo tam hcg ale malicko a o dva dni krvacanie a hcg dole. Doktor to oznacil za biochemicke tehotenstvo, co odislo v podstate z menstruaciou. A ze vela zien o takomto ani nevie ak netestuje. Takze ziadne cakanie nenaordinoval.
@dejna20 Hej, presne, ako hovoris. Len u mna to ozacil ako spontanny potrat v piatom tyzdni. Ale inak presne, ako si napisala. A vidim, ze sa Vam potom postastilo. Snad aj nam sa zadari.
@ejuska2586 mne vtedy vlastne 2 al 3 dni meskali kramy. Tak to ani neviem ci uz bolo 5tt.
Hej zadarilo sa 😀 sle ja som bola potom v maji na tej laparke (odlozili mi ju nakoniec). A v juli posledny menzes.
@zabinkalenka 6.10.som mala posledný menzes
@ejuska2586 zadarí sa vám neboj 🙂
@dejna20 mne sa tak podarilo pred 3r ;) v novembri laparka, v decembri inseminscia, v januari mala byt dalsia, ale nesla som a zadarilo sa nam v januari pekne v pohodli vlastnej postielky 🙂 Po 1,5 roku snazenia 🙂
@dejna20 moja ja som bola na laparke 6.4.2016 v juni sa zadarilo no žial v 6tt to skončilo a od vtedy sa nedarí.
@ejuska2586 asi mas pravdu. Lebo na teste beloba. A 12DC som mala 17mm folik...a to sa uz uplne vymyka z toho grafu 😀 no nic opat raz cakam mrchu...uz ma tato necinnost prestava bavit...ked mi doktor povedal ze mam brat inofolic a prist o 3mesiace ☹
@lienocka1988 Z toho inofolicu si nic nerob, teraz je to pre nich dobry marketing, asi ho ponuka kazdy gyn... aj ten moj a vzdy mu poviem, ze ho nechce a on vzdy milo zabudne 🙂
ahojte🙂 možem sa opýtať či snažilkovanie yvladaju aj vasi manzelia? teda ci su vam oporou atd....
Tak babule ja 1dc 😕
@alexwarring asi máš pravdu, aj mne ho môj schválil. Veľa báb ho aj tu odporúčalo, tak som skúsila. Po dvoch cykloch som ho vysadila, pretože mi absolútne všetko rozhádzal. To čo dovtedy klapalo hodinky, sa teraz musí naprávať. Takže u mňa už Inofolic nikdy viac. ☹
@crazy_girl1 ja mam podobnu skusenost... nehovorim ze mi uplne rozhadzal cyklus, len par dni, no necitila som sa po nom dobre... ale to je mozno moj osobny pocit.
@smejko18 mne ho skratilo a špinila som. Uvidíme, čo tento cyklus, ak by sa to nevrátilo do pôvodného stavu, tak navštívim môjho gynekológa, nech s tým dačo robí. Doteraz som nemala žiadne problémy.
@crazy_girl1 mne celkom pomohla VMK. nieze by som jej robila reklamu, no po nej som sa citila lepsie.aj ovulacny hlien bol lepsi. infolic som ani nedobrala cele balenie. moze byt ze ma dost odradilo ked zteny kt. mavali pravidelny cyklus, zrazu zacali mat zmeny.Ale zas musim uznat, ze ma pri nom pocas ovulacie pichalo v podbrusku co predtym nie. takze to svoje za a aj proti...

@cmukulka Jeeej, gratulujem. Mozem sa spytat? Snazili ste sa hned, ci ste ten mesiac po potrate cakali? Lebo ja som potratila 4.11. a teraz mam ovulku a chceme to skusit....