Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@veronika1603 dakujem. Ved my sa aj velmi tesime a stale viac mame pocit,ze to bude zaciatok niecoho krasneho,co bude trvat cely zivot.
@kakatulik urcite bude.tomu verim.💟
@kata011 ahoj, si jediná, na ktorú som zatiaľ natrafila tu na koňovi, čo brala inofolic a mala pravidelný cyklus s pravidelnou ovulkou a otehotnela. Mne ho tiež doporučila kamoška lekárnička a jej zase ho odporučila gynekologička, že je to dobrá pomôcka na otehu. Beriem ho raz denne, ráno na lačno. Tiež mám pravidelný 27-28 dňový cyklus. Ja len tak že som rada, že má niekto aj pozitívnu skúsenosť, lebo ked čítam ako to rozhádzalo ženám cyklus tak neviem či to mám prestať brať či čo. Beriem to prvý mesiac, MS mám mať o 5 dní.
@eva1984 Skutočne neviem o tom, že by to rozhadzovalo cyklus...a moja Dr. ked mi ho davala vedela ze mam pravidelný cyklus takze pochybujem o tom ze by mi chcela dat nieco zle, lebo niekto tvrdi ze je to dobre len ked ma zena PCO......nevem no ale tak u mna to takto super fungovalo 🙂) a za rozhadazanym cyklusom moze byt viacero veci nielen inofolic o com hlboko pochybujem.......vascinou to pootm vyzera tak ze je to prave kvoli tomu inofolicu ale nikto nevie ci by to tak bolo kebyze ho tie zeny neuzivaju mozno by ten cyklus bol i taj rozhadzany a je to iba zhoda nahod.... 😉
@kata011 prepac, ale nesuhlasim. Ja som mala cyklus pravidelny ako hodinky niekolko rokov. Podla mna by sa dali nastavit budiky. Ovulacia detto, odsledovana aj lekarom. A zrazu po Inofolicu vsetko v prdeli. HP som mala ukazkovy. Po jeho vysadeni opat vsetko v normale. Nemyslim, ze to bola nahoda. Ale ako som uz pisala, pri PCO a nadvahe sa to malokedy stava. Nepatrim ale ani do jednej z tychto skupin.
@butterfly333 moja viem. Sledovala som to tu. Nechapem preco sa ti to deje opakovane a teda je vas tu viac. 😥 hlavne ked uz aj lieky mate. Drzim palce nech to opat vyjde a tentoraz do zdarneho konca.
@rogiii nie praveze som nemala nic vobec nikdy...pravidelny cyklus bez problemov 😉 a keď som mu spomenula, že by sme chceli babatko tak mi hned povedal nech si kupim ze je to dobry doplnok stravy pri snazeni...a doslovne ze vdaka nemu uz videl vela otehotneni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😉
@kata011 prepac, ale ja podobne ako @renimac s tebou nesuhlasim. Kedze obe mame cyklus ako hodinky presne, taky sa ti len tak lahko na niekolko mesiacov sam od seba nerozhadze... A doktorka ti ho odporucila, pretoze je to marketingovy tah, lekari maju za odporucanie isteho medikamentu od vyrobcov provizie... V poslednej dobe som sa stretla s nejednym lekarom a kazdy odpodrucal to iste pre dovod, ktory som uviedla vyssie. Ak som to odmietla brat a navrhla alternativu, tak az vtedy sa lekar uvolil odporucat mi nieco ine. Verim, ze inofolic mnohym zenam pomohol, ale skutocne asi skor tym s pco
@alexwarring ale ja som PCO nemala tiez ma vsetko OK a otehotnela som na prvy sup..a nic mi nerozhadzal takze asi pravda je niekde medzi nami ..bohvie....ale podla mna to nema az taky zasadny vplyv na cyklus
no je to vo hviezdach 🙂 tebe mohol pomoct, nam uskodit, alebo to bola uplna nahoda, ze sa zadarilo. V kazdom pripade gratulujem k baby, nech zdravucko rastiete 🙂
@kata011 ale ved mnohe rastlinky/bylinky maju velky vplyv na fungovanie ludskeho tela, teda aj na hormonalnu rovnovahu...len za to, ze to nie je synteticka chemia, to neznamena, ze to nema ziadny vplyv😊 Ved aj mnohe bylinkove caje preukazatelne funguju, a pritom je to "len" caj z "len" byliniek...
@alexwarring už sa ten výtok lepší 🙂 dnes som aj grepovala 😉 ovu by mala prísť cez víkend alebo možno po.... uvidíme, ešte nič nie je stratené. Podarí sa to aj bez Inofolicu a akýchkoľvek “doplnkov“, verím tomu 😀
@kata011 a my len gratulujeme a tešíme sa s tebou. Či už s Inofolicom, alebo bez, každá si raz užije to svoje tehuľkovské šťastie. 😉 🙂
@crazy_girl1 len som chcela sa podelit so svojou skusenostou a zaroven povedat to co mi povedal lekar moj.. a to fakt vyslovene ze vdaka tomu uz zazil tehotnosti...hmm zeby uz kazdy sa nechal zlakal marketingom...?? hmm nevedno 😕 ....mozno i moj priprad bol nahoda a nebolo to kvoli infolicu ze som otehu.........ale jedna vec je ista ze som mala pravidelny cyklus aj ked som ho uzivala nic sa nezmenilo a ani nerozhadzalo
@kata011 ja si len myslím, že človek pozná svoje telo najlepšie a preto netreba slepo veriť ani lekárom ani prípravkom. Prírodné či chemické, veď aj naše staré matere vedeli, ktorá bylinka je na čo dobrá a aké môže mať vedľajšie účinky. Ja som tiež spokojná, ale stojím si za tým, že keď sa ti to podarilo 2x tak rýchlo, nebude to Inofolicom 😉. To je skôr náhoda. Priala by som si, aby existoval zaručený prípravok, ktorý babám pomôže otehotnieť, ale taký neexistuje. Čo funguje jednej, druhej nemusí a môže to mať opačný efekt. Je jedno, či je to Inofolic, alchemilka, fytosoja, atď. atď. Je to pokus/omyl. Ja si len prajem, aby ich mali baby čo najmenej.
@renimac vieš čo ale ja som to praveze brala ako placebo efekt.. ves ze ked si poves: ano otehotniet kvoli tomu ako som tomu presne verila ja tak sa ti to isto podari...niekedy staci mozno oklamat psychiku....ja som si tak povedala ze idem ho uzivat a budem tehu ! mozno fakt staci toto...a je jedno ake ucinky to ma ves co som chcela povedat? 😉
@kata011 viem 🙂 ale mne to nepomohlo 🙂 myslím to placebo. Ja som fakt verila každému prípravku. Že toto bude určite ten víťazný. A ho*no ho*no, zlatá rybka 😀. Úprimne si myslím, že dieťa nie je záležitosťou biológie ani prípravkov. Je to niečo vesmírne a u každej to trvá inú dobu. Vždy pre nejaký dôvod. Ja som to pochopila až po 3 rokoch snaženia. Vďaka tomu mám ale dnes iný názor na manžela, pokoru, život ako taký. Musela som si to zažiť. Ale na to človek príde až neskôr. Dnes to už tak tragicky nevidím. Jasne, som tehu, už sa mi teraz hovorí, ale tí čo ma poznajú, vedia, ako premenou som prešla. Som sa už zamotala 😉.
@kata011 tak ho očividne tvoj organizmus prijal pozitívne. Ja som posledné dva cykly mala skrátené, všelijaké divné špinenia atď... tak dúfam, že sa to teraz upraví. 🙂 Tiež len tuším, že v tom mal prsty Inofolic, lebo nič iné som nemenila a nepridávala, takže jedine toto. A takisto mi ho gynekológ odporučil a vidíš. Nie každému všetko sadne. 😉 Nevadí, vyskúšala som, poučila som sa a ideme ďalej. Verím, že veľa ženám pomôže 🙂 Ja musím nájsť, čo zafunguje na mňa. 😀
@kata011 posledné 3 mesiace už nič, doslova som sa na to "vyprdla ". Teda mysľou ani nie, ale pripravky som rozdala. Keď som si spomenula, dala som si kyselinu listovú. Predtým som vyskúšala snáď všetko. Prvý rok naopak takmer nič. Ale ja som na mesiac odišla z MK, pomohlo mi nečítat dokola o tom istom 😉. A samozrejme aj natívne IVF.
@renimac trošku nie som v obraze, čo je to natívne IVF? 🙂 Nie som znalá, prepáč.
@crazy_girl1 IVF bez akejkoľvek stimulácie hormonmi. V podstate akoby si otehotnela vo vlastnom cykle, len ti odoberu vajko a spoja so spermiou. Čiže žiadne mrazenie embryi a podobné veci ako pri klasickom IVF. Je tam síce nízka úspešnosť, keďže normálne vyprodukujes väčšinou jedno vajko vo vlastnom cykle, ale zas je to neinvazivne a použije sa len vlastným telom vytvorené vajíčko.

@crazy_girl1 no musime mat jedine trpezlivost.len horsie je ked uz tlaci vek tak je tazko mysliet pozitivne a cakat kedy je ten spravny cas. 🙂