Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@kristinka95 chceme foto☺
@renimac waw, tak už som múdrejšia 😉 Netušila som, že je aj takáto možnosť. Dobre vedieť.
@kristinka95 zeleny 👍
@kristinka95 na mamateste nevidim moc ale teda ten spodny je jasny...☺ podla mna sa mozes tesit
@kristinka95 vidím na oboch, ale na zelenom jasnejšie 🙂 Tak nech už len silnie. 😉
@veronika1603 tak potichučky.. Po dva a pol roku by to bol zázrak a ten najkrajší darček na vianoce aj keď sú až za mesiac
@kristinka95 nevies aj mne objednat tie testy a aj ovu?? lebo to su zazracne testy 😉
@kristinka95 raz to prist muselo...😉
@kotatko1232 ja som ich dostala od švagrinej lebo už ich nepotrebuje takcmi ich podarovala
@kristinka95 jaaaj..
@kotatko1232 ale. Môže m! Sa jej nato opýtať 🙂 🙂 🙂
Toto s tym Inofolicom je fakt sranda. JA sa tiez hlasim ku skupine ktorej pokazil cyklus.Nie sice neviem ako velmi ,ale pokazil.Potom som ho vysadila,dalsi cyklus uplne normalny.
Dalsi som nasadila uz len zvlast inozitol(to je zlozka Inoflolicu) a aj to len srvrtinovu davku a lala,znova to iste. Kedze ja som Experimentator,som si povedala,ze budem pokracovat a po dvoch mesiacoch si moje telo na inozitol asi zvyklo a zu s polovicnou davkou mam opät normalny cyklus. No uvidime ako to pojde dalej. Ked doberiem balenie,asi sa na to vybodnem.
@kristinka95 skus 🙂 dakujem
dakujem za srdiecko
@kotatko1232 mozem ti posunut 19ks ak chces
@crazy_girl1 tak len nech sa to pekne vyvija 🙂 , ja dnes asi 1DC, od vcera vecera tak divne spinim, ale bezbolestne, mne vzdy ms zacne obrovskou bolestou az mi je do placu kolkorazy 😎 Ale aj prsia mam znesitelne take mierne... nechapem tomu, min. mesiac uz bolo vsetko ok

Ahojte kocky. Tak mne je uz asi treti den stale zle tak som si skusila sptavit test... Je tam slaby dusik pre istotu som sa pytala aj svagrinej ze ci uz nebluznim a videla ho aj ona.. Tak sa modlim aby zacal silniet drzte palceky