Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@alexwarring ja tiez vzdy spinim 1-2 dni, teraz som 4 dni a na piate rano som skusila testik 🙂
//
@zabinkalenka jeej tak to gratulujem, no ja som skusala pre istotu test dnes rano a nic, biely :/
@zabinkalenka inak a pred MS si neskusala testy? Ak hej, ako ti vysli?
Ahojte,tak zajtra ráno si idem spraviť ďalší testik 😃 keď vidím tieto vase pozitívne tak ma to ešte viac ženie dopredu 😃stále viac túžim po bábätku maličkom uvrestanom 😃 dúfam že budeme mať všetky krásny vianočný darček 😃
@alexwarring skusala som na 30DC prve, to boli tie slabe ciarocky. OVU bola 18DC (podla testov)
@zabinkalenka no vidis, ty si mala aspon nieco slabe na zaciatok, ja nic :/ uz ma zacina chytat riadne zufalstvo, z mesiaca na mesiac je to horsie a horsie
@zabinkalenka ahoj a co Ovu alebo Tehu??
@kotatko1232 OVU. 19ks mam tych lacnych z Ebay (kupene tu na MK) a este niekolko ks Women secret, pozrem doma.
@zabinkalenka tak zatial OVU by som vzala...ak chces pis spravu a tam sa dohodneme 🙂 😉
@chellina no asi je to tam...nieco slabucke je vydiet...kedy si mala Ovulku??
@kotatko1232 to práveže neviem ale asi pár dní späť
@zabinkalenka gratulkaaa!!krásne//nech silnejú
@alexwarring tak ako sa to vyvija? Je to mrcha? Mne uz spinenie prestalo, cakam na ovu, tak uvidime. Ale nestresujem, vsetko bude tak ako ma byt, raz to pride 😘😉
@crazy_girl1 No vyzera to tak, ze jo, ale mam podozrenie, ze som mala ovu tento cyklus dvakrat, ked pojdem o cca 14 dni k lekarovi, tak zistim, ci tomu bolo tak
Ahojte dievčatá práve ležím v nemocnici a zajtra idem asi na kyretaz tak ani mne to nedopadlo dobre dlho som sa netušila na začiatku 7 tt je už koniec :(
@eliss19 ja zlata a co sa stalo viem ako sa citis a co citis zazila som to zaciatkom novembra ach moja
@eliss19 je mi to velmi luto, aj ja to mam za sebou 10.11. Drz sa. V tomto pripade to najlepsie riesi cas.
Začala som veľmi krvácať včera tam ešte dačo bolo málo to 8 mm a dnes už nič tak čakajú do zajtra
@vanda12345
@eliss19 o moja tak to podobne ja aj ked mne chvilu davali nadej v utorok som dosla 1,11 a tak hcg vysoke ze uvidime spravime kontrolne 4,11 kleslo hcg a ze pravdepodobne odumrelo tak ma robili ☹ zajtra budem volat vysledky z histologie ano presne chce to cas ja cakam kedy nabehne cyklus tak max 3 pockam a idem na to
@alexwarring vazne? Preco mas pocit, ze 2x? Ja cakam na tu moju, testiky tmavnu, tak uvidime...Nestresujem, nechavam to plynut. 😉😋 Dnes som 15DC
@crazy_girl1 neviem, vcera kratko pred tym nez sa mi spustili ma tak riadne pichlo na lavej strane aj viackrat za sebou, ked som bola na folikulometrii mala som ovulovat z praveho ale lekar uz videl niekolko vajicok nachystanych aj vlavo, cize ci nedozreli nahodou do ms a nevyplavili sa s nou von z tela... uvidim na sone ci tam nieco bude ak nie, tak som mala tusaka spravneho... Vies ja vacsinou ovulujem len z praveho a aj to patricne citim v ten den, takze som zvedava ako je to s tym lavym
@alexwarring a nemalo by to byť tak, že sa to strieda, a každá žena raz ovuluje z pravého, raz z ľavého? Teda aspoň tak som počula. Mne to zatiaľ sedí, pred 2 mesiacmi to bolo z pravého, minulý mesiac z ľavého a teraz tiež pravý. Zvyknem ovulku tiež cítiť, teda aspoň som si to donedávna myslela, lenže podľa bazálnej teploty mi to vôbec nesedí, takže neviem... uvidíme, možno motyka vystrelí vtedy, keď to človek bude najmenej čakať. 😀
@crazy_girl1 toto vôbec nemusi byt takto pravidelne. Ja som pocitovo velmi dlho ovulovala z laveho a teraz z praveho 🙂
@kakatulik váááážne? 🙂 Tak to je pre mňa novinka, ale ak je jeden dominantnejší alebo bol nejaký problém. No skúsim sa popýtať lekára, nech mi to vysvetlí. 🙂 Je jedno, z ktorého, hlavne, že to funguje a príde vytúžený výsledok 😀
@crazy_girl1 ved jasne. Ja som to nikdy neriesila z ktorého,hlavne ze je....
Vies,to je tak ako ked ma vela ludi a aj lekarov zafixovane,ze normalny cyklus musi mat 28 dni a vsetko ostatne je patologia....
@kakatulik Presne 🙂 Tá info a vedomosť je v podstate nanič, hlavne, že sa zadarí... len možno v budúcnosti môžeš deťom povedať - ty moje pravé vajíčko, ty moje ľavé vajíčko, ja vás tak ľúúúúbim 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@crazy_girl1 Nie nemusi sa to takto pravidelne striedat, ja som teraz mala 2x pravy predtym som mala raz lavy a predtym tiez niekolkokrat po sebe pravy. Hold, asi je v nom viac vajok a preto, ale ak by som mala nepriechodne tak by som nemala ms vobec ci? Zeny poradte

Dievcata, stalo sa to aj vam??
Vcera som si robila test, prvy krat nie taky, ktory sa namaca do vzorky, ale taky, na ktory sa priamo cika.
Je tam napisane, ze sa nesmie ocikat vyhodnocovacia cast.
Rano som nedockava vstala, utekala na WC s testikom..
Takyyy prud som mala, ze som ho cely ocikala 😂😂😂 Moj jediny test, ktory som mala! Skoro ma porazilo 😀
Ukazal obe okienka prazdne.
Stalo sa to aj vam? Ci len ja som taka nemotorna??
Poobede som utekala do lekarne a dnes taketo ciarocky krasne 🙂
Uz nikdy viac ten ocikavaci test hehe
A to som si chcela Clear blue kupit.
Stara dobra klasika (Pepino, Mamatest) to isti