Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@alexwarring Keby si mala co nepriechodne?
Jasne ze by si mala ms aj bez ovulky. T azvisi od hormonov .
@crazy_girl1 ako pisu baby @alexwarring @kakatulik nemusia sa ukazkovo striedat. Ja som mala niekedy 2x po sebe z laveho, 2x z praveho, potom sa prestriedali po mesiaci. Potom zas inak, ale ovulujem z oboch.
@renimac môže byť. Pre mňa nová info, ale potešujúca, že to ide tak, aj tak. 😉
@crazy_girl1 jasne, nie sme podla ucebnice 😉. Len doktori to malokedy uznaju 😉.
@renimac veru tak. 🙂 Nevadí, my vieme svoje. Každá sme iná, práve preto jedinečná. A čoskoro budeme MAMY, juchúúúú 😉
@crazy_girl1 amen 🙂 🙂
@renimac 😀 😀 😀 ako je na tom teraz tvoj cyklus? 😉 Pred snažením, či po snažení? 🙂 Ja už striehnem na ovulku, každým dňom by mala prísť.
@crazy_girl1 zlata 🙂 🙂 ja dnes koncim 9tt 🙂 posielam ti par bacilov 🙂.
@renimac coooo 🙂 akosi to tu rýchlo pribúda, nestíham sledovať, prepáč. 😀 Tak ešte raz veľká gratulka a ďakujem za bacily. Kiežby sa na mňa nalepili 😉
Joj baby, dost ste ma vystrasili :( najprv pozitivne testiky, potom zle spravy :( prilis casto sa to stava :(
Vcera sme si plnili manzelske povinnosti (ziadna divocina sa nekonala, len tak jemne) a hned potom som mala spinenie. Pripisovala som to tomu, ze to mozno len vyplavilo zvysok krvicky z uhniezdovania. Od vtedy nic, ani bolest, tak snad je to OK. Dnes som len 4+6tt
Spinenie bolo bledo hnede
@renimac saty si necham usit😀.
My budeme mat taku ludovu veselicu.
Na com mi velmi zalezi je sobas v kostole. To musi byt dokonale. Zacala som premyslat o hudbe a uz tu mam problem. Neviem ako kde mam vsetko napchat. Snad mi pomoze nas organista. Je skvely hudobnik.
Ak sa nic nestane,tak nas bude sobasit nas kamarat a to je najpodstatnejsie.😀
Ahojte damy, prosim vas mali ste po otehotneni, resp. mate skusenosti s bolestou brucha, resp. vajecnikov? Snazime sa uz 4. mesiac a mam pocit, ze som tehotna, cca nejakych 8 dni od ovulacie som zacala pocitovat bolesti, lenze mam ich uz 3 den a su neprijemne. Krce a take bolesti, ako keby do mna ihlou pichali. Myslela som najprv, ze ide o uhniezdovanie. Je to normalne? Test som si este nestihla urobit, chcela som pockat az do 1. dna meskajucej menstracie.
@kakatulik nepriechodne vajcovody som myslela, to sa zistuje prefukom alebo laparoskopicky nie? Zaujimalo by ma, kedy sa to zistuje, ci musia byt vopred nejake problemy alebo len ked sa dlhsiu dobu nedari
@alexwarring problemy asi byt nemusia. Zistuje sa to laparoskopicky,alebo je este jedna metoda. Ach zabudla somako sa vola ta metoda. Ambulantne cez maternicu sa vstrekne kontrast a na ultrazvuku sa to pozera.
@kakatulik
@alexwarring HyFoSy
@kakatulik ano viem co to je citala som si uz o tom, vraj to trochu boli
@ria294 Dakujem, vies mi k tomu povedat aj nieco viac?
@alexwarring tak aj operacia boli. Tam ale spis.
@alexwarring je to ambulantný zákrok. Nemusíš sa báť, ja som nič naozaj necítila. Pred zákrokom sa berie antibiotikum, (aby si nedostala nejakú infekciu) diazepan (na ukludnenie), čípok od bolesti. Cez kŕčok maternice ti vstreknú kontrastnú látku (cítiť len mierny tlak) a sonom sledujú či tekutina prechádza vajcovodmi. Cca za 10min ideš domov ☺ Naozaj je to ok, ja som mala len problém s tým diazepanom 😀😀 cítila som sa mimo.

@alexwarring uff, tak toto vôbec neviem... ale hlavne, ak by sa tam čokoľvek negatívne dialo, doktor by ti to s určitosťou už dávno povedal. Takže s negatívnymi myšlienkami preč. 🙂 Všetko je isto v poriadku a tak ako má byť.