icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

domjulka
22. nov 2016

@kakatulik Nie, nemam a merať BT sa mi nedá. Robím na zmeny a nikdy nevstavam rovnako. Som spachtoš. 😉 Tento cyklus som skúšala Inofolic. A ovu hlien som mala v piatok a sobotu. Mame sa ešte snazit zajtra?

kakatulik
22. nov 2016

@crazy_girl1 kolkaty DC si?
Meraj BT. Budes si istejsia ci bola ovu.

kakatulik
22. nov 2016

@domjulka stale sa smaz😀Aj ja robim na zmeny a meriam. Ja sa uzdy zobudim asi narovnakn A potom spim dalej ked zmeriam. Po nocnej nemeriam.

domjulka
22. nov 2016

@crazy_girl1 no ja tiež nechápem. A hlavne neviem či už bola ovu alebo ešte len bude alebo čo.

crazy_girl1
22. nov 2016

@domjulka neviem ti poradiť, bola si u gynekológa - nemáš polycystické vaječníky? Že či to náhodou to nespôsobujem... ja čakám ledva na jednu jedinú výraznu a ty ich máš toľko, sranda 🙂
@kakatulik robím ovu testy, aj meriam BT 😉 Včera som mala 36.4 a dnes mi klesla na 36.2, takže snáď sa už ovulka blíži. 😀

kakatulik
22. nov 2016

@crazy_girl1 nooo,tak potom sa to cele blizi😀

crazy_girl1
22. nov 2016

@kakatulik čo ti poviem, ládujem sa dnes grepmi 🙂 keby náhodou. Sexík sme mali pred dvoma dňami, takže ak by bol dnes pozitívny testík, ide sa na to... nespolieham sa však, uvidíme. Dúfam, že max. do zajtra to bude, lebo vo štvrtok a v piatok som na služobke, aach jaaaaaaj 😀 Práve cez plodné dni.

matka295
22. nov 2016

@kakatulik na úpravu cyklu som brala Lutenyl tuším pol roka a keď už nezaoberal tak Norethisteron to som brala necelý rok. Áno už si vyžiadam HP pri ďalšej návšteve určite. Nech už niečo so mnou robí a v decembri chcem skúsiť BT a ovu testy. Chcem vedieť na čom som. Asi to je najlepšie čím skôr riešiť.

matka295
22. nov 2016

@kakatulik a čo presne znamená malo estrogénu? Teda aké sú ďalšie príznaky pri nedostatku estrogénu? Čo to pre mňa znamená? Ak by si mi vedela vysvetliť ďakujem

kakatulik
22. nov 2016

@matka295 estrogenovych hormonov je vela a maju vela uloh. Okrem ineho su zodpovedne za vystelku maternice. Kedze poriadne nekrvacas,tak si myslim,ze to bude nedostatatkom estrogenu.
Skus merat tu teplotu. Budes vediet ci skutocne ovulujes. Skus VMK. Ta by ti mohla trosku pomoct.

kakatulik
22. nov 2016

@crazy_girl1 nestresuj sa tym ze pl.dni a co ja viem co. Tie dva dni stermie v pohode vydrzia keby nahodou.😊

lenka_vi1
22. nov 2016

baby dnes som mala dostat ms a zatial neprisla, nepocitujem ani ziadne priznaky ze by mala prist...jedine co mam su citlive prsia a strasna chut na sladke. Predvcerom bol zlty vytok, vcera menej a dnes uz nic... nezvykne mi meskat... od decembra som mavala pravidelné 26D cykly, minuly mesiac 28 DC a dnes 28 DC a nic. Drzte palce.

crazy_girl1
22. nov 2016

@kakatulik no len aby 😀 keď doteraz nevydržali, alebo moje vajíčko vzalo nohy na plecia, no neviem 😎 😀 😉

vanda12345
22. nov 2016

@lenka_vi1 oja drzim drzim a netestnes???

crazy_girl1
22. nov 2016

@vanda12345 ako sa máme? 🙂

vanda12345
22. nov 2016

@crazy_girl1 ako ide to len uz by som cela mat mrchu no tak cakam cakam moja dufam ze ked sa dnes posnazite ze to bude dat ako ces drzim prsty 🙂

kakatulik
22. nov 2016

@crazy_girl1 asi si s vajkom nepadli do oka.😉

crazy_girl1
22. nov 2016

@vanda12345 aaaale nečakaj mrchu, už nech radšej nechodí!!! 🙂 Ja striehnem na ovulku, dnes mi klesla teplota na 36.2, ovu test som ešte nerobila, nestíham akosi, asi až večer.

crazy_girl1
22. nov 2016

@kakatulik veru nie, usúdili, že sa k sebe nehodia. 🙂 😉 Ale raz príde to správne vajko, a ten správny rytier na bielom koni 😀 hihihi, aj dvaja môžu, ja sa nebránim 😉

vanda12345
22. nov 2016

@crazy_girl1 o budem po ten druhej teraz cakam ako na zazrak som po kyrete vies takze preto ale ked bude spravny cas tak nem budem cakat ano ano citam ta preto pisem ze ked sa dnes posnazite snad to bude to prave orechove 🙂

kakatulik
22. nov 2016

@crazy_girl1 ty im iba pripravis izbicku😀

lululka22
22. nov 2016

Skusali ste jarabinu vtaciu???

lenka_vi1
22. nov 2016

@vanda12345 joj rada by som ale pockam do nedele, bojim sa testovat tak skoro

vanda12345
22. nov 2016

@lenka_vi1 den po neocakavanej a bola slaba postupne tmavla ak to tam je tak ukaze ale ako chces neboj vsetko je tak ako ma byt 😉

crazy_girl1
22. nov 2016

@vanda12345 ano zlatko, viem, ze vam sa uz zadarilo, ale neskoncilo to stastne... určite sa čoskoro znova podarí. 🙂 neviem ci mam dnes ovulku, ani sa nemôžem testnúť, lebo máme v byte robotníkov a práve majstrujú na toaelete, ach 😎 😀

crazy_girl1
22. nov 2016

@kakatulik izbičku a mäkkú perinku po 9 mesiacov 😉 už nech to je... Modlím sa za to, aj za nás všetky, budeme super maminy 😉

vanda12345
22. nov 2016

@crazy_girl1 vidis ja netestovala ani nic a vyslo to a ani neplanujem ani merat ani testovat verim ze to bude ako ma a az do uspesneho konca nestresuj uzi si to dnes potom ked sa vratis zo sluzobky a uz len necakaj 🙂

smejko18
22. nov 2016

@kakatulik joj prepáč.... áno ju 😉

majuska77
22. nov 2016

ahojte baby, radi by sme mali už druhe babätko a kupila som si tento mesiac ovu testy,lebo som akosi nevedela odhadnut kedy mam ovulku, kedze mam taky nepravidelny cyklus. Ťuťu muťu sme mali na moje narodky a na druhy den rano som robila ten ovu test a bol pozitivny, tak dufam, že sme to vychytali a pridam sa k vam 🙂

matka295
22. nov 2016

@kakatulik čo je to VMK?