Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@domci1203 nie je to pravda. Mne ho normálne predpísal gynekológ a aj mi ho v lekárni dali, takže pohodka.
@crazy_girl1 dakujem za info🙂 Lebo neviem odkial to nabral moj gynekolog,ze mile rad by mi predpisal pregnyl ale ze zbytocne lebo mi ho v lekarni nevydaju,ze to mozu iba CAR predpisovat a vtedy to aj v lekarni vydaju. Sa mi nechcelo verit tomu som si myslela hned, ze to je blbost. Preco by mohli iba v CAR to predpisovat to by potom mohli iba v CAR predpisovat aj Clostyl a podobne.
@kakatulik moja nepozerala si dnes na jojke uhadny moj vek? Bol tam moj syn aj možeš pozri zajtra doobeda o 11h to opakuju.
@butterfly333 jeeej,no vies co,zajtra to asi nedam,lebo nebudem doma. To je akoze o com? 🙂
@kakatulik tak kuj v archive. Tam hadaju vek.
@kakatulik moj synko
@butterfly333 fesny,ale ja kebyze neviem kolko ma rokov,tak by som mu minimalne 5 pridala. 🙂
@slniecko26 držim palce aby nedorazila
@kakatulik no tipovali mu 28r tu je foto z prenosu
@butterfly333 hehe...no to robi asi ta brada a ta postava 🙂
@butterfly333 dakujem Ti 🙂 ale už sa veľmi mi bojím aby to znovu nedopadlo zle ☹
@butterfly333 to nemyslis vazne ze ma 16 a este aj tvoj synko 😉
@vanda12345 dobré ránko 🙂 dnes 3. deň mešká, začali má bolieť kríže, drž palce aby to dobre dopadlo, cez víkend chcem otestovať keď nedojde...ty ako? čo máš nové?
@simisk ano je to tak má 16r moj synko 😘
@lenka_vi1 prečo až cez víkend? Sprav teraz testík držím palce
@butterfly333 bude to istejsie cez vikend 🙂 bojim sa otestovat uz teraz.....
@butterfly333 pod 20 r. by som urcite nesla, ale tipla by som tak 25.
Žienky dnes má dôjsť mrchaňa zatiaľ nič. Silou vôle ju odhaňam 😂. A vy sa ako máte? Všetkým ktoré si našli // srdečne gratulujem a ktoré nie tak prajem aby si čoskoro našli vytúžené // 😘
Ahojte ja mam dostat mrchu v sobotu a hoc ju nechcem dostat tak citim ze,dojde :'(,bolest prs mi to naznacuje
@lenka_vi1 ahoj no dobra si ze tolko cakas na testovanie ja zas cakam tu hnusnu mrchu zajtra budu 3tt tak snad sa čoskoro jej uraci a jasne ze drzim prsty rano ked som tu nakukla ze ci nahodou aj testik ale ty mas vydrz ja den po meskani a bilo to tam sj ked..
@vanda12345 vies, bojim sa testovat, lebo 2-3 dni meskania nemusi nic znamenat, tyzden po termine mi uz doda vacsiu nadej 🙂
@butterfly333 Ahoj zlatko, videla som ho a teda 16 ani náhodou 😀 chlap ako hora.
@lenka_vi1 a teplota dnes ako?
@lenka_vi1 no podla toho ako ti zvykne mne nezvykli meskat testla som a bolo slabulinke ale bolo no nechcem ta nabadat ale ja by som uz testla pred meskanim je to otazne ale po uz je cas

Ahojte. Chcem sa spytat recept na pregnyl mi predpisu iba v CAR?Moj gynekolog ak mi to aj predpise tak v lekarni mi to nevydaju co je na tom pravdy.