icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

ignorantka
25. nov 2016

@lenka_vi1 no čakáme tu na Tvoju dnešnú teplotu 🙂

lenka_vi1
25. nov 2016

@lienocka1988 no ani u mna nie je nic este iste... teplota sa mi sice aj dnes rano drzi na 37 ale asi ma bolia menej prsia, no neviem, zajtra rano preistotu otestujem aa uvidime co z toho bude..... ak nahodou pride tak aj u nas to bude 10.mesiac snazenia.

lenka_vi1
25. nov 2016

@ignorantka dnes rano 37!

lienocka1988
25. nov 2016

@lenka_vi1 ...Leni ale veď 37 je super 🙂 zajtra tam určite budú // .... sa ti z tej teploty vytešujem ako keby bola moja 😀

lenka_vi1
25. nov 2016

@lienocka1988 zlata si, dakujem, zeby som vyskusala este dnes? ach jaj....

nita216
25. nov 2016

@lenka_vi1 ahoj skus uz dnes testnut!podla mna je lepsie vediet ci su tam //alebo nie!ja isteze by som nevydrzala cakat 😀

ejuska2586
25. nov 2016

@lenka_vi1 Ahoj, podla mna pockaj do rana. Rano bude silnejsi. Lebo keby si sa testla teraz a ciarocky by boli slabsie, mohla by si si mysliet, ze z toho nic nebude. Ranny moc je podla mna najistejsi. A ked si uz doteraz vydrzala - co ta obdivujem - tak do rana uz vydrzis podla mna. Silno drzim palce 🙂

filipsimon
25. nov 2016

Ahojte tak ja som uz zúfalá pred dvoma dňami som si urobila test a boli tam // ale jedna slaba ale viditelna a dnes som si urobila znovu a uz len jedna/ tak ja uz neviem

nita216
25. nov 2016

@filipsimon ahoj a kedy mas dostat MS?kolko DPO si?Test bol robeny z ranneho mocu?ta ista znacka testu?

ejuska2586
25. nov 2016

@filipsimon Zavisi aj od znacky testu. Ci to bol ten isty. Boli oba z ranneho mocu?Ktory den po ovulacii si?

lenka_vi1
25. nov 2016

baby, dnes som 17 DPO, niečo by tam už mohlo byť 🙂

filipsimon
25. nov 2016

ejuska2586 ten co bol pozitívny som si urobila dva a dnes bola iná značka MS mam dostat 6december.po OV som 6 dni

filipsimon
25. nov 2016

Aj BT mam 37,4

vanda12345
25. nov 2016

Lenka_vi1 jasne moja 2h nepi a sprav aj ja som tak skusala ranno prvy a poobede ci ozaj takze isto uz ukaze

miroslava21
25. nov 2016

@filipsimon ale veď si len 6 dní po ovulácií, žiadny tehu test ti neukáže // čiarky, ešte neprodukuješ hcg, počkaj aspon 10-12 dpo na test

filipsimon
25. nov 2016

Tak potom museli byť chybné testy

nita216
25. nov 2016

skor tam si videla kanaliky!pockaj do ms a vtedy testni!Viem ze je tazko cakat ale aspon neminas zbytocne peniazky na testiky!😉

rogiii
Odpoveď bola odstránená
senselinka
25. nov 2016

duphaston nie je na rast folikulov

rogiii
Odpoveď bola odstránená
senselinka
25. nov 2016

na folikuly mas inositol, vitex jahnaci, fytosoju, vceliu matersku kasicku. Hlavne nie vsetko naraz 😁

miroslava21
25. nov 2016

@senselinka ahoj, môžeš mi prosím ťa poradiť, čo je dobré na nízku sliznicu? okrem alchemilky. včera som mala slabú čiarku na tehu teste, vyzerá to nádejne, avšak mám veľmi nízku sliznicu, dr. to zatiaľ nerieši (mám nového dr.) som bola len prvý cyklus na folikolemtrii a tesne pred ovu som mala len 6 mm, tak ma to znepokojuje

lenka_vi1
25. nov 2016

baby mojeeeeeeee..... presvedcili ste ma, spravila som test a tam krasne // kolajnicky, silne ako hrom..... modlite sa aby vsetko dobre dopadlo a dotiahli sme to do uspesneho konca.

vanda12345
25. nov 2016

lenka-vi1 aaa moja ja som to vedela tak gratulujem a co kde mame to foto uz si nas dost natahovala tak sup s tym super a teraz daj tzpi co mame robit😉

majuska77
25. nov 2016

baby, chcem sa spytat..ked ma bolia krize ako pri ms,môže to byť aj pri uhniezdovani?Som 5dni po ovulacii

lenka_vi1
25. nov 2016

🙂 dakujem krasne..... jedine čo som tento mesiac zmenila bolo že som pila bezkofeinovu kavu a caj bez teinu, inac ziadny rozdiel oproti predoslym mesiacom. Foto vam pridam neskor, ale nebojte sa lupu vam nebude treba ani ziadnych duchov nebudete hladat....a to som predtym vypila 2 pohare vody. Priznaky ziadne, tak na etapy striedavo raz krize, raz mierne podbrusko, raz prsia ale celkovo sa citim uplne super fit, len aby to tak vydrzalo.

vanda12345
25. nov 2016

lenka-vi1 aj ja som tak mala ako pises a moc moc moc sa s tebou tesim a to co aky caj??a inak mozno od veci ty ale celkovo vsetky baby dvihate aj nohy ci len nevstavate cca 30min joj vytesujem sa s tebou

lenka_vi1
25. nov 2016

dakujem, fakt sa velmi tesime....vlastne ano aj toto som este zmenila...ostala som lezat v pokoji s vankusom pod zadkom cca 10-15 min... je to klasicky caj ale nema tein, urcite ho najdes v kazdom supermarkete. Teín je ako kofeín v káve a ja mam strasne rada kavu aj caj.

vanda12345
25. nov 2016

lenka-vi1 tak to aj ja a myslis ze ked menej kofeinu v tele je vacsia pravdepodobnost??ja kavu tiez moc moc rada a mozes mi dat nazov toho caju a ako chuti??joj asi som otravna cooooo

adria88
25. nov 2016

@lenka_vi1 jeeeej super GRATULUJEM a teším sa s Tebooou 🙂 a prajem veľa zdravíčka a úspešné tehuľkovanie až do konca a nech babatko pekne rastie 😉