icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

miroslava21
25. nov 2016

@lenka_vi1 gratulujem 🙂 a prajem krásne tehulkovanie

lienocka1988
25. nov 2016

@lenka_vi1.... Leni supeeeer srdecna gratulka :-* velmi sa tesim s tebou .... nech mas prijemne tehulkovanie celych 9mesiacov :-*

matka295
25. nov 2016

Žienky skúsila som ďalší a je negatívny už som začala aj špinit už nech príde čím skôr mrcha a ideme ďalej 😉

filipsimon
25. nov 2016

Dievčatá co si o tom myslíte

adria88
25. nov 2016

@filipsimon no je to pekná čiaročka podľa mňa 😉

kata011
25. nov 2016

@filipsimon gratulujem vyzera to ze si tehu 😉👍👏...kolko si DPO?

filipsimon
25. nov 2016

Len 6 dni

lenka_vi1
25. nov 2016

dakujem ti velmi pekne, dnes trosku pobolieva podbrusko ale len tak mierne. ... drzim palce nech si aj ty v tieto dni najdes krasne //

ignorantka
25. nov 2016

lenka_vi1 ja som to tusilaaaaa 🙂🙂🙂 super paráda!!! Gratulujem z celého srdca a tesim sa na foto! 🙂 A tebe možem poďakovať za ❤️? 🙂

kata011
25. nov 2016

@filipsimon tak to uz ma riadnu ciarku...ani by som neverila ze uz na 6 den po ovulaci ukaze test taku krasnu ciarku...ja som mala prvu 8 DPO a to len taku ze na svetle a dlho som ju hlada....😲..tak to je super wauuuuu!!!!!!!!!!!!😍

crazy_girl1
25. nov 2016

@lenka_vi1 veľká gratulkaaaa!!!! Teším sa. Ako dlho neprišla mrcha???

crazy_girl1
25. nov 2016

@filipsimon gratulka, je to tam! Nech len silnie...😉

crazy_girl1
25. nov 2016

Kočky, konečne je to tam!!! Myslím OVU 😉 Kedy je najlepšie sa snažiť, dnes/zajtra??? Bojím sa, aby sme to neprešvihli.

crazy_girl1
25. nov 2016

Kočky, konečne je to tam!!! Myslím OVU 😉 Kedy je najlepšie sa snažiť, dnes/zajtra??? Bojím sa, aby sme to neprešvihli.

kata011
25. nov 2016

@crazy_girl1 ja by som určite dnes a zajtra 😉

lenka_vi1
25. nov 2016

ignorantka dakujem ti velmi pekne, nie, ja som neposlala ale tymto ti posielam jedno aj ja 🙂
crazy_girl1 mešká 4.deň

crazy_girl1
25. nov 2016

@kata011 naposledy sme včera ráno... Myslím, že určite dnes večer alebo zajtra ráno najneskôr. Snáď tam bojovníci vydržia, ak by si vajko dávalo načas 😉

lenka_vi1
25. nov 2016

baby, ďakujem vám ešte raz všetkým za gratulky, myslíte na mňa, aby všetko dobre dopadlo.... budem vás sledovať aj naďalej a dúfam, že čoskoro sa budete vytešovať aj vy 🙂 a ešte vám pridám tú sľubenú foto

kata011
25. nov 2016

Dnes to bude super...pre istotu skoôr ako neskôr ved spermie počkaju aj tri dni v tebe 😉
Ja som mala pozitivny ovu test v piatok naobed....sex sme mali vecer...a este v sobotu vecer ...a potom uz nie takze vidis da sa to a som tehu ❤

crazy_girl1
25. nov 2016

@kata011 ja som dnes nestíhala, tak som si robila testík až o 17.00 hod., čiže mohol byť už pozitívny napr. aj doobeda... máš pravdu, radšej dnes, nech zajtra ráno nesmútim po meraní bazálky, že teplota vyskočí, ovu už bola a my nič. 🙂
Musím drahého prebrať k životu a k činu, už mi tu zaspal na gauči... 😝

nita216
25. nov 2016

hlavne dnes vecer a zajtra rano aj vtedy ked mate na to chut!!!!!drzim palceky!

zabinkalenka
25. nov 2016

Gratulujem dalsim tehulkam v skupinke, nech vsetko pekne az k zdravemu babatku v naruci dotiahneme 😍
Nam sa zadarilo po 6m, zmenila som to, ze som podla vasich rad vyskusala alchemilkovy caj a grepy 🙂

lenka_vi1
25. nov 2016

baby pre vas...v skutocnosti je silnejsia, velmi nasvietilo foto...držte nám silno palce 🙂

adria88
25. nov 2016

@lenka_vi1 krááása 😍 užívaj tehu a nech pekne rastiete 😉

lenka_vi1
25. nov 2016

dakujeme 🙂

vanda12345
25. nov 2016

lenka-vi1 fakt krasna tak len prijemne tehulkovanie do uspesnehoho konca v plonom zdravicku pre oboch🙂

senselinka
25. nov 2016

@miroslava21 na sliznicu treba brat vit. E a popijat cervene vinko 😊 Este aj čili je fajn a aj ta alchemilka. Ak nic nepomoze, treba na to lieky...

butterfly333
25. nov 2016

lenka_vi1 gratulujem a prajem krasne tehulkovanie

miroslava21
25. nov 2016

@senselinka dakujem, a 400 mg ked uz som tehu je vela myslis? Ci 200 mg si mam davat?

misdan
25. nov 2016

Ahojte kocky, obcas k vam nahliadnem...chceli by sme uz velmi druhe dietatko, no este stale nedorazila MS od porodu...tak som malemu zrusila denne kojenia, drzime sa tak cca 3tyzdne, takze cakam co bude 🙂 je to sranda, cakam ci bude ovulacia, ci MS..prve sa nam zadarilo na 1x, no teraz ked nie je cyklus, sanca dost mala...ale zacala som si merat BT..ake mavate poovulacne teploty?
A neviete, odkial zozeniem vyhodne ovulacne testy?
Dakujeem a cerstvym tehulkam gratulujem!