icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

zabinkalenka
26. nov 2016

@misdan
Ja som dcerku odstavila, ked mala 14m, prave preto,ze sme chceli druhe babo. MS dosla o 28 dni, gyndos vravel, ze dojde o 2-3tyzdne.
Prva dcerka nam trvala 1,5roka (cely cas som chodila na gyndu a potom do CAR), preto sme chceli zacat na druhom cim skor.

lenka_vi1
26. nov 2016

adria88 super, zacinam sa tesit ze zajtra budes mat mile prekvapenie.... mna tie prsia dnes teda riadne bolia

adria88
26. nov 2016

@lenka_vi1 jeeej, vďaka, že tomu tak veríš 😘 no ja radšej počítam s oboma možnosťami, no v kútiku duše mám pocit, že by som aj mohla byť tehu 🙂 a mňa bolia hlavne po bokoch, no začalo to tak, že som mala citlivé bradavky

lenka_vi1
26. nov 2016

adria88 mna zase bradavky nebolia vobec, citlive ich mam cele.... no vies co, podla mna aj teraz mozes spravit, bude to tam urcite 🙂

adria88
26. nov 2016

@lenka_vi1 tuším si nedočkavejšia než ja 😀 nemôžem, aj mužíkovi som sľúbila, že až v nedeľu ráno 😅 nechcem, aby bol sklamaný, na jar sa nám to stalo, že boli čiarky a nakoniec prišla mrcha a aj teraz, keď som si robila test pred tým, ako mi mala prísť ešte len, tak už že načo som to robila tak skorooo 😅

lenka_vi1
26. nov 2016

adria88 tak potom ok, pockame do rana.....ja chcem v pondelok urobit opat kontrolny test...a ked bude vsetko ok tak uz sa snad aj objednam na kontrolu

adria88
27. nov 2016

@lenka_vi1 dobré ránko, tak skúšala som pepino a nič.. poobede by som chcela skúsiť rapi clear, no neviem, či to má zmysel... 😒 teplota neklesla zatiaľ
Neskôr pridám foto, cez telefón mi to nejako nejde 😖 a ty sa neboj, všetko bude v poriadku a pekne budete rásť 😉

lenka_vi1
27. nov 2016

adria88 to vážne? Mne sa to nejako nezdá keď máš všetky tieto príznaky a dokonca teplota stále hore.... vôbec ani náznak neukázalo? Mne práve tá neklesajúca teplota dala dosť veľkú nádej, že to vyšlo....a my ďakujeme. Čítala som, že niekomu tie pepino testy neukázujú dobre, Rapi clear vravia, že sú istejšie.

adria88
27. nov 2016

@lenka_vi1 no kuk foto, ale ja tam nič nevidím a tiež sa mi po chvíľke rozpadol ten test ako aj ten pondelkový... 😔

lenka_vi1
27. nov 2016

no moze byt ze nebol dobrý, zajtra alebo v utorok skus ten druhy.... kolko dpo si?

adria88
27. nov 2016

no už to bude okolo 20 DPO... nechápem tomu... ale minulý piatok mi zase rapi clear ukázal slabého ducha, na to som testovala v pondelok tým pepinom a nebolo tam nič, tak isto, ako dnes... takže sú 2 možnosti, zlý pepino test a ráno spravím rapi clear, asi to bude istejšie a ak ani tam nič nebude, tak nie som tehu a buď sa posunula ovulka alebo nejaká horm. porucha a pôjdem ku gyn... inak to nevidím... ale snívalo sa mi, že som si na teste nsšla 2 krásne silné čiarky 😝

lenka_vi1
27. nov 2016

adria88 ak si uz mala ducha tak kasli na pepino testy, 20 DPO ti uz musi ukazat, ja som bola 17 dpo a to som tesne predtym aj pila aj jedla. Baby vraveli ze staci 2 hodinky nepit tak skus ten druhy este dnes.... hlavne ak ti nezvykne meskat a mas pekne pravidelny cyklus.

adria88
27. nov 2016

@lenka_vi1 kašlem už na ne teda 😀 cyklus mávam 35 dní +- hore dolel jeden deň, dnes som už 40DC, minule, čo som spomínala na jar, čo mi meškali a mala som silnejúce čiaročky, tak ms prišla na 41 DC nakoniec... bolestivá dosť, čo ja s takýmto niečim problémy nemávam, málokedy sa mi stalo, že som si musela dať tbl od bolesti... takže som to pripisovala biochem tehotenstvu... no uvidíme, večer teda možno testnem, lebo sa idem trošku flákať 😝

lenka_vi1
27. nov 2016

adria88 drzim palce nech to teda dobre dopadne.... mne sa dnes pridala taka dychavicnost akoby som bola prave po maratone....

nita216
27. nov 2016

adria88 ahoj aj ja som robila test pepino bol negat.(bolo este skoro robit)ale ide o to ze tak isto rozpadaval a /naznacujuc kontrolnu ciarku bola taka bleda!posledne kusy co sompouzila pred mesiacom a aj teraz boli take cudne ako keby nedobra sarza!

adria88
27. nov 2016

@lenka_vi1 ďakujem pekne 🙂 veď dám vedieť...
@nita216 ano, presne toto ma napadlo tiež, že tieto pepino testy sú nejaká zlá výroba... veď skúsim potom ten rapi clear 👍

crazy_girl1
27. nov 2016

Dievčatá, už tretí deň pozitívny OVU test... trošku sa mi zdá, že je slabší ako včera, ale aj tak... Vraj to nie je nič vážne, čítala som, že ide o postupné zvyšovanie LH hormónu na ceste k vrcholu - ovulácii. Máte skúsenosť?

mishamisura
27. nov 2016

Dievčatá ahojte, potrebujem váš názor...som 9 - 10 DPO, mám 5 dni do MS...o bejby sa snažíme 14ty mesiac. Tento cyklus ale vôbec necítim že by ma boleli prsia (boluevaju na vždy cca 10 dni pred), už týždeň cítim (ale iba občas) takú lightovu bolesť v podbrušku, ktorá sa podoba predmenstruacnej. No a dnes večer ma začalo naťahovať. Žalúdok mám na vode. Myslite, že by som sa mohla nadejat? Alebo moja túžba je už tak silná, že z nej aj vracať začnem? Som zmätená...mala niektorá z vás podobné prvé príznaky? Vďaka za každú odpoveď

domjulka
27. nov 2016

@crazy_girl1 ahoj. Aj ja som mala tri dni. Som davala foto. Snad je to dobre znamenie 😉

crazy_girl1
27. nov 2016

@domjulka vraj je to normálne, ale čítala som, že ak je viac ako 3 dni pozitívny, tak ide o hormonálny problém. Dúfam, že sa nás to netýka. 😉 U teba to bolo ako? Ste tehu či snažilkujete?

domjulka
27. nov 2016

@crazy_girl1 Ja som mala posledný pozitívny ovu test 22.11. a to som bola 18 DC. Dnes som 23DC, takže čakáme či to vyšlo.

crazy_girl1
27. nov 2016

@domjulka ja to mám tiež celé nejaké posunuté... uvidíme, držme si pästíky. Takže tiež si mala 3 dni pozitívny???

domjulka
27. nov 2016

@crazy_girl1 ano. 3dni a na štvrtý bol už slabší. A snazilkovali sme sa obden. Tak dúfajme, že to dáme a budeme mať krásne darčeky na Vianoce 😘

crazy_girl1
27. nov 2016

@domjulka my včera a dnes, víkendové snaženie. Uvidíme, či sa podarí. Snáď budeme mať šťastnejšie a veselšie Vianoce 😘

domjulka
27. nov 2016

@crazy_girl1 musíme tomu veriť. Ja nečakám mrchu 5.-6.12. A 15.12. Mám narodky 🙂 fakt dúfam, že už nepríde

crazy_girl1
27. nov 2016

@domjulka tiež v takom podobnom termíne, tak uvidíme, snáď sa nedostaví. Dáme si vedieť, držme si päste 🙂

domjulka
27. nov 2016

@crazy_girl1 držím už teraz 😎

lenka_vi1
27. nov 2016

mishamisura no mozes skusit test, 10 DPO ti uz vraj moze ukazat ducha, ja som 4tt+5 a zle mi nie je vôbec, bolia len prsia a sem tam krize.

mishamisura
27. nov 2016

@lenka_vi1 ...vďaka za info, s testom ale asi počkám do termínu MS...bojim sa tak skoro

nita216
27. nov 2016

ahojte,zajtra by som mala dostat ms,ked pride po starom.bolest bruska ako na ms mam sem tam prsia,ale nie su take citlive ako ked som bola tehotna,len su plnsie!vytok stale mam,t nemeriam tak neviem ci pride ci nie ! ked epride tak v utorok aurcite testnem!