icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

senselinka
26. nov 2016

@miroslava21 v tehu je 400 mg urcite vela, aj tych 200 by som ja vysadila... ale zas si musis zvazit, co je vacsie riziko 😥

zabinkalenka
26. nov 2016

Ahoj, mne dosla mrcha az ked som malu odstavila uplne, ale kazda sme ina, mozno tebe pride mrcha uz teraz 🙂
Mne zostali nejake OVU testy ak chces (napis IP), tiez som kupovala tie lacne.

zabinkalenka
26. nov 2016
crazy_girl1
26. nov 2016

@misdan ahoooj, drzim pästiky, nech sa zadari. Ja som testiky kupila od @lauritkatest a su super, vcera mi konecne vysli 2//, tak snazime dnes. 😉

petkaapalo
26. nov 2016

ahojte zienky, nemate nahodou skusenosti s clostilom, brala som ho prvy mesiac 5-9 den po jednej, cyklus som mavala 28-30, no dnes bolesti a krvacam - 21. den. dakujem

misdan
26. nov 2016

@zabinkalenka a kolko mala dcerka, ked si ju odstavila uplne? A hned potom ti prisla MS? Ach, no toto ja velmi nechcem, ale pockam este mesiac dva a uvidim..ono treba to nechat asi aj dozriet..
Ok, dik pisem ti IP

misdan
26. nov 2016

@crazy_girl1 dakujem, napodobne 🙂
Aano ano, to je ona, idem ju kontaktovat ;) vdaka

lenka_vi1
26. nov 2016

adria88 Ahoj, skusil si dnes test??

misdan
26. nov 2016

@crazy_girl1 nema ta lauritka iny nick? Pise mi, ze neexistuje..

kotatko1232
26. nov 2016
crazy_girl1
26. nov 2016

@misdan @lauritka, sorry, pomýlila som sa.🙂

adria88
26. nov 2016

@lenka_vi1 ahooj, nie, ja si ešte počkám do zajtra, aj keď ma to strašne láka, ale nejako sa premôžem ešte dnes 😝

crazy_girl1
26. nov 2016

Dievčatá, na predĺženie luteálky je dobrý ten pyridoxín? Mala by som mať podľa všetkého luteálku 9-10 dní, je to krátko - včera bol pozitívny ovu test na 17DC, čiže ovu 18DC dnes alebo až zajtra. Poradíte, ako ho brať? Doteraz som si dávala 2 tie tablety denne. Tento mám doma... Ďakujem za radu.

adria88
26. nov 2016

@lienocka1988 ahoj, no ako? Dorazila mrcha jedna?

lenka_vi1
26. nov 2016

adria88
@lienocka1988 baby skuste uz test ked vam meska, som nedockava, chcem aby ste sa uz ku mne pridali 🙂

lienocka1988
26. nov 2016

@lenka_vi1 @adria88 ....baby tak ja dnes 1DC ☹ .....ideme dalej 😉 vy si pekne uzivajte tehulkovanie ja sa verim coskoro k vam pridam :-*

lenka_vi1
26. nov 2016

lienocka1988 :( verila som ze to bude tehu....o mesiac to uz urcite bude...silno drzim palce

senselinka
26. nov 2016

@crazy_girl1 skus davat tri tbl denne a uvidis. Mozes zvysit az na 100 mg denne, teda 5 tbl, ale to by som az v dalsom cykle, ak sa ti teraz nepredlzi vobec

adria88
26. nov 2016

@lienocka1988 juuuj no myslela som a verila, že to ešte dáš 😒 no nevadí, tak držím palce do ďalšieho cyklu 😘 a ja ešte neviem, testujem až zajtra, teplota sa drží, tak uvidíme 🙂

crazy_girl1
26. nov 2016

@senselinka... ďakujem za radu, teraz po ovulácii začnem teda papkať 3 denne, snáď to pomôže a bábo sa uchytí....🙂

nita216
26. nov 2016

Babi ja po spontannom potrate teraz cakam (necakam snazilkovali sme)na ms.malo by prist ked tak pocitam po starom (30dni)teraz 28.11.ked dobre som citila ovu bola 13.11 takze teoreticky mohla by som dostat?,alebo sa mohlo zadarit?testovat budem len 30.11.prsia sem tsm zabolia,sem tam krize a sem tam podbrusko,a mam aj vytok .

nita216
26. nov 2016

oplati sa testovat 30.alebo mam pockat?

eliss19
26. nov 2016

nita216 ahoj môžem sa ťa spýtať? Ja som po potrate v pondelok bol kyret v 7 tt ty si bola v ktorom tt keď si potratila a už sa snažíš hneď od potratu? Či si aj čakala dáku dobu a čo ti lekár odporúča čo sa jedná o druhé snaženie vďaka za odpoveď 🙂

nita216
26. nov 2016

elissa19ahoj!ja som bola 4+5tt spontanny potrat,doktor mi povedal ze nevidi dovod na cakanie(skore stadiu tehotenstva)a ze mozme snazilkovat!po krvacani sme nevydrzali a sme mali lasku,(vtedy s ochranou,len prasklo)ale potom uz bez toho a nechame tomu volny priebech.ci ostanem tehu alebo pride 1menzes!

nita216
26. nov 2016

a som zabudla ze ja som nemala kyret!sama som sa vycistila,je mi luto ze aj ty si stratila mimco!

lenka_vi1
26. nov 2016

super ked mas hore teplotu....myslim ze je to iste a od zajtra sa ku mne pridas 🙂

adria88
26. nov 2016

@lenka_vi1 aj ja som nedočkavá, ale skúsim aj tak až ráno a hovorím si, že dnes som toho pojedla, popila, tak nemusí ukázať dobre 😖 to ma hlavne odrádza teraz, ale ráno určite testnem, sľubujem 😝 a pridám rovno aj foto... mám 2 rôzne pepino a rapi clear... ktorý použiť? 🙄

lenka_vi1
26. nov 2016

adria88 ja som mala klasiku pepino z tesca 🙂 kolky den ti dnes meska?

lenka_vi1
26. nov 2016

adria88 ja som mala klasiku pepino z tesca 🙂 kolky den ti dnes meska? ja som merala na 4.den a pred meranim som prave doobedovala a vypila 2 pohare vody 🙂)) verim ze zajtra mi dobru spravu...inac, dnes ma uz riadne bolia prsia cely celucky den...a pridal sa vytok

adria88
26. nov 2016

@lenka_vi1 3-4 dni mi mešká a no bolo by fajn, ak by boli // 🙂 prsia ma bolia od pondelka, no v pondelok bol test pepino negatívny, ale prišiel mi taký divný, jak keby celý rozmočený, neviem, no potom som sa na to vykašľala a povedala som si, že skúsim až v nedeľu, ak dovtedy nepríde mrcha... a výtok biely hustý začal včera, podbruško stále občas pobolieva