Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
Ahoj, mne dosla mrcha az ked som malu odstavila uplne, ale kazda sme ina, mozno tebe pride mrcha uz teraz 🙂
Mne zostali nejake OVU testy ak chces (napis IP), tiez som kupovala tie lacne.
@misdan ahoooj, drzim pästiky, nech sa zadari. Ja som testiky kupila od @lauritkatest a su super, vcera mi konecne vysli 2//, tak snazime dnes. 😉
ahojte zienky, nemate nahodou skusenosti s clostilom, brala som ho prvy mesiac 5-9 den po jednej, cyklus som mavala 28-30, no dnes bolesti a krvacam - 21. den. dakujem
@zabinkalenka a kolko mala dcerka, ked si ju odstavila uplne? A hned potom ti prisla MS? Ach, no toto ja velmi nechcem, ale pockam este mesiac dva a uvidim..ono treba to nechat asi aj dozriet..
Ok, dik pisem ti IP
@crazy_girl1 dakujem, napodobne 🙂
Aano ano, to je ona, idem ju kontaktovat ;) vdaka
adria88 Ahoj, skusil si dnes test??
@crazy_girl1 nema ta lauritka iny nick? Pise mi, ze neexistuje..
@lienocka1988 ahoj, no ako? Dorazila mrcha jedna?
adria88
@lienocka1988 baby skuste uz test ked vam meska, som nedockava, chcem aby ste sa uz ku mne pridali 🙂
lienocka1988 :( verila som ze to bude tehu....o mesiac to uz urcite bude...silno drzim palce
@crazy_girl1 skus davat tri tbl denne a uvidis. Mozes zvysit az na 100 mg denne, teda 5 tbl, ale to by som az v dalsom cykle, ak sa ti teraz nepredlzi vobec
@lienocka1988 juuuj no myslela som a verila, že to ešte dáš 😒 no nevadí, tak držím palce do ďalšieho cyklu 😘 a ja ešte neviem, testujem až zajtra, teplota sa drží, tak uvidíme 🙂
@senselinka... ďakujem za radu, teraz po ovulácii začnem teda papkať 3 denne, snáď to pomôže a bábo sa uchytí....🙂
Babi ja po spontannom potrate teraz cakam (necakam snazilkovali sme)na ms.malo by prist ked tak pocitam po starom (30dni)teraz 28.11.ked dobre som citila ovu bola 13.11 takze teoreticky mohla by som dostat?,alebo sa mohlo zadarit?testovat budem len 30.11.prsia sem tsm zabolia,sem tam krize a sem tam podbrusko,a mam aj vytok .
oplati sa testovat 30.alebo mam pockat?
nita216 ahoj môžem sa ťa spýtať? Ja som po potrate v pondelok bol kyret v 7 tt ty si bola v ktorom tt keď si potratila a už sa snažíš hneď od potratu? Či si aj čakala dáku dobu a čo ti lekár odporúča čo sa jedná o druhé snaženie vďaka za odpoveď 🙂
elissa19ahoj!ja som bola 4+5tt spontanny potrat,doktor mi povedal ze nevidi dovod na cakanie(skore stadiu tehotenstva)a ze mozme snazilkovat!po krvacani sme nevydrzali a sme mali lasku,(vtedy s ochranou,len prasklo)ale potom uz bez toho a nechame tomu volny priebech.ci ostanem tehu alebo pride 1menzes!
a som zabudla ze ja som nemala kyret!sama som sa vycistila,je mi luto ze aj ty si stratila mimco!
super ked mas hore teplotu....myslim ze je to iste a od zajtra sa ku mne pridas 🙂
adria88 ja som mala klasiku pepino z tesca 🙂 kolky den ti dnes meska?
adria88 ja som mala klasiku pepino z tesca 🙂 kolky den ti dnes meska? ja som merala na 4.den a pred meranim som prave doobedovala a vypila 2 pohare vody 🙂)) verim ze zajtra mi dobru spravu...inac, dnes ma uz riadne bolia prsia cely celucky den...a pridal sa vytok
@lenka_vi1 3-4 dni mi mešká a no bolo by fajn, ak by boli // 🙂 prsia ma bolia od pondelka, no v pondelok bol test pepino negatívny, ale prišiel mi taký divný, jak keby celý rozmočený, neviem, no potom som sa na to vykašľala a povedala som si, že skúsim až v nedeľu, ak dovtedy nepríde mrcha... a výtok biely hustý začal včera, podbruško stále občas pobolieva

@miroslava21 v tehu je 400 mg urcite vela, aj tych 200 by som ja vysadila... ale zas si musis zvazit, co je vacsie riziko 😥