Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@ejuska2586 tak držím palce pre tento cyklus, nech ti to vyjde, nech Vám Anjelik pošle zdravé bábätko 😇👶
@nita216 Tak to už dáva zmysel...
@adria88 Potichučky v to dúfam. Ale nechcem sa na to moc upínať, aby som sa netrápila. Dosť sa trápim ešte aj kvôli nášmu anjelikovi, nerada by som si pridala ďalšie trápenie.
@ejuska2586 jasne, chápem... ale neboj, čoskoro sa dočkáte, aj keď to možno budete najemenej čakať 🙂
@adria88 Jasne, verim tomu. A hlavne vieme, ze sme obaja v poriadku, kedze sa nam uz raz zadarilo. Teraz nam uz len ostava cakat, kedy sa zadari do uspesneho konca...
@adria88 Daj mi potom vediet, ci prisla mrcha, alebo pozitivny test. Normalne som zvedava aj za Teba 🙂
@ejuska2586 si zlatá 🙂 jasné, dám vedieť
@adria88 tak ved uvidis pokial sa teplota drzi a ms nechodi stale je sanca. Cize musis cakat a verit ze mas babo v brusku mozno prislo neskor ako si cakala a o to to bude krajsie. 👍😁😁drzim palec. Ja som poslednu cyklus bola s teplotou hore ,zrazu dole ,ze ms ide a potom sup zas hore co som nechapala ale dalsi den uz zas dole a ms prisla tak mi zas odznovu 😁😁
asi moj syn velmi tuzil prist n🙂a ten svet!
@ejuska2586 ahoj mohla by som sa spytat kedy si mala potrat?bola si aj na kyrete?
@ejuska2586 zlatko, môžeš mi poradiť? Ty si znalá, čo sa BT týka... 2 dni (tým tretím si nie som istá) som mala pozitívny ovulačný test. Čakala som, že dnes už teplota stúpne (bol negatívny), ale zatiaľ stále nič, čiže vyzerá, že ovulka ešte neprebehla... Ak ani zajtra nestúpne teplota, znamená to, že ide o anovulačný cyklus???
@nita216 4.11. som potratila. Ale prirodzenou cestou, nebolo nutne cistenie.
@crazy_girl1 Teplota nie vzdy hned reaguje. Mozno je ovulka len dnes. Pockaj den dva-potom urcite stupne. Nemyslim si, ze by to bol anovulak.
@ejuska2586 pevne verím moja, že nie. Snáď tá teplotka vyskočí. Len je to 20 DC, čo je celkom neskoro. Beriem pyridoxín, aby mi to predĺžilo luteálku aspoň do budúcej stredy/štvrtka, no snažím sa na to nemyslieť... nejako bolo, nejako bude...
@ejuska2586 a od kedy pocitas 1Dc?u mna 26.10 zacalo sa spinenim 27 uz som zacala krvacat a 29.10som potratila,takze neviem odkedy mam pocitat 1Dcakoze!a kedy si mala ovulku na kolky den?
@ejuska2586 takto to u mna zatial vyzera. Som 20 DC, trosku to mam blbo vyznacene, do mrchy mi rata aj spinenie, zato tie 3 dni navyse... pri 28.dnovom cykle to tak ci tak nie je bohvieco... pyridoxin zabera? Mozem lutealku predlzit aspon ma 10-12 dni?
@crazy_girl1 Uvidis zajtra-pozajtra... Daj potom vediet...
@nita216 Ratala som od krvacania. Spinenie pred krvacanim sa vraj pocita do stareho cyklu.
@crazy_girl1 Keby to bol anovulak, tak ti podla mna viacej skace teplota. Ci pyridoxin zabera neviem, tiez ho beriem prvy cyklus, ale kvoli prekrveniu sliznice...
@ejuska2586 takze kludne mozem pocitat od 27.10?a kedy si mala ovulku?ja ked som dobre citila tak toho 13.11
@ejuska2586 este pripajam ovu testy. Kolko pozitivnych vidis, 2-3??? S tym tretim si nie som ista.

@adria88 No, ja som tiež poovulačne teraz (až som šokovaná, že po tom potrate nejaká bola). Aj sme skúšali deň pred ovulkou (výnimočne sme boli spolu, keďže bol celý mesiac na služobke). Asi od 4 DPO ma bolí podbruško aj kríže, vo štvrtok sa pridali aj prsia a dnes začal aj výtok. Mršku mám dostať vo štvrtok, tak som zvedavá. Testovať nechcem - hlavne po minulom mesiaci, keďže som testy mala pozitívne, ale fazuľka sa aj tak neudržala nakoniec. Takže to nechám na prírodu. Uvidíme. Čo má byť, bude....