Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@ejuska2586 a ten vit E berie cely mesiac?
@ejuska2586 dikes tak ja teraz sa este nabehnut a pomaly zacat snazilkovat
@bubo27 Sex sme mali dwn po pozitivnom teste. Pyridoxin na prekrvenie maternice. A samozrejme, rada poradim, ak budem vediet.
@bubo27 Ano, pred ovu 400mg, po 200mg
@vanda12345 Drzim palce. Sned to aj tebe vijde nanovo cim skor...
@vanda12345 ahoj kedy očakávaš milostivú ? aj vy ste nasucho ? mm je už jak tiger v klietke 🙂
@ejuska2586 tak ok. dnes kupim este vit. E a ten pyridoxin mi predaju?
@bubo27 Jasne. Oboje su volnopredajne.
@ejuska2586 dikes aj ja dufam a verim🙂
@ejuska2586 jupíííí, to je krásne ráno 😍😍 zlatík, ja beriem pyridoxín 2 tabletky, teraz počas pozitívnych ovu som si dávala 3 tbl, a zase chcem prejsť na 2 tbl. Neviem, či to nejako pomôže, uvidíme. Dnes si idem ešte E-čko kúpiť.
@modrykoniar ano moja aj u nas na sucho ale muzicek to este ako tak zvlada aj ked hned by si dal povedat no snad do konca tyzdna by ta mrchana mohla prist
@crazy_girl1 Ja beriem 3x denne - cize 60mg. Len si musim teraz preverit, ci by som nemala vysadit, ked som tehu...
@ejuska2586 urcite v tehu pyridoxin vysadit nemusis, je velmi dobry aj na krvotvorbu, ktora sa v tehu meni. Mne ho ako tehotnej vyslovene kazala brat hematologicka
@ejuska2586 ahaaa, takže ty si si to rozdelila. Ja beriem 3 tb. naraz... Neviem, či robím dobre, či zle...
@crazy_girl1 ach Boze, az mi zle prislo... to je strasne, neviem, ako by som toto zvladla 😢
@modrykoniar kiahne leukemiu ako taku urcite nespustili, zrejme to mala v sebe, ale virus a vysoke horucky spustili jej aktivnu formu a priznaky.
Ono rakovinu vraj mame v sebe vsetci a nikdy nevieme, co nam ju spusti, aky virus, teplota, choroba... je to strasne 😖
@senselinka Super, dakujem za info. Akurat som to chcela hladat. A kolko ho beries? Ja som doteraz brala 60mg denne a vit. E 200mg. Myslis, ze to moze ostat tak? A este vit. C beriem 120mg denne.
@crazy_girl1 Pyridoxin, ked mas prebytok, tak sa vraj z tela vyplavuje mocom. Cize radsej by som si davku asi podelila.
@ejuska2586 oki, dnes som už dávku vzala ráno, tak od zajtra si to skúsim podeliť.
@ejuska2586 ja mam tabletku 100 mg, takze ani nemam ako delit 😜
Ked budem tehu, uvidim, ako budem brat... ked, tak zniz na 40 mg a Ecko uz vysad. C nevadi, ja beriem velmi vysoke davky uz styri roky kvoli histaminovej intolerancii a v tehu to bolo v pohode
@ejuska2586 jeeej, vidím, že si predsa nevydržala 😉 moc tti držím palce, nech ti to tehuľkovanie už teraz vyjde 👍😘
@senselinka Okie, vdaka. Stiahnem ho radsej na 20mg - pyridoxin, vit. E vysadzam. C-cko si myslim, ze neuskodi - ved prebytok by sa mal vyplavit. A necham si aj Femibion 800. Snad to tak bude ok
@ejuska2586 gratulujem a v
@adria88 Ahoj, hej nevydržala, lebo včera ma v MHDčke naplo. A to sa mi stávalo len minulý mesiac, keď som bola tehu. Ale teraz je testík silnejší ako pred mesiacom o takomto čase. Tak verím, že je to dobré znamenie.
@ejuska2586 verim ze t
@kotatko1232 Ďakujem. Nejak ti to seka 🙂
@ejuska2586 v prvom rade gratulujem pekne ciarocky!
@ejuska2586 za malo 😉
Takato kombinacia bude super!
A drzim velmi palce, nech sa babatko riadne zavrta a pekne v maminkinom brusku pobudne az do augusta 😍
ja som este nerobila test ,neviem ci ma zmysel robit si!hoci kazdy den mamw lasku necitim sa byt tehotnou,len podbrusko sem tam zaboli ale ani prsia ma uz nebolia vsetko tak preslo!pockam este a uvidime ci ms pride ci nie!

a ten pyridoxin sa da kupit bez predpisu? @ejuska2586