Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@zuzanka_h Podľa mňa ešte nie.
@ejuska2586 no super gratulujem a držím palčeky aby bolo všetko v poriadku.
@modrykoniar aj ked som prihlasena ma to hodi len na hl stranku. Ako to mám nájst?
@butterfly333 Ďakujem
baby ak mozte kuk si wau idu extremne tehotenstva
@ejuska2586 jej ty si opat tehu? Tak drzim palceky, nech to teraz dopadne ok. Ja uz somtimpisala ze som zazila podobne a aj moj doki je nazoru, ze ak nie je kyret a je to vo velmi rannom stadiu nemusi sa cakat.
Teraz to date 💪✌️
@dejna20 Ďakujem moja. Hej, pamätám si. Skúsili sme (až 1x tento mesiac) a hneď sa zadarilo. Tak snáď sa nám to teraz podarí do úspešného konca.
Neviem, ktorej, ale Ďakujem krásne za srdiečko 😘❤
Babule dnes by somala mať ovulku aj podla bt a aj bolesti ale tento mesiac su ovu bolesti take silne ze som sla k dr a pichla mi aulin,nemoze to nejak uskodit snazeniu?...Teda ani neviem ci budem snazilkovat lebo bolesti strasneee(...a este sa chcem spytat ked uz folik praskol a videla tam tu tekutinu ci vlasne uz nieje aj po ovulke...a neskoro,čo myslite?Ďakujem
Citam tu stale vase komentare ako a kedy sa snazite o babatka.A ja som si zo zaciatku vravela ze vsak ked sa nam podari tak sa podari,nie je to take ze musim otehotniet hned.No,ale poviem vam,ze asi mi bude luto ak pride tento mesiac ms 😕.A hlavne uz som nedockava,lebo dnes mam 26DC a mam pocit ze to nevyslo
@suesue1983 no,ak folik este len praskol sanca tam je,ale uz velml mala.
no dnes ms neprisla,podbrusok sem tam boli ,prsia velke sem tam pichne do toho ale nic extra priznaky!celi den som behala na wc ze uz uz😖 sa spustila a ona nic! :-C
@nita216 dnes si mala dostať??? Fuha, teeeeda, zajtra skús testík ráno. 😉
neviem komu ale velmi pekne Dakujem za srdiecko!❤
@crazy_girl1 nie uz 26-27.to malo prist. ale len dnes som mala taky divny pocit ze uz sa spusta a nic!
@nita216 aký dlhý mávaš bežne cyklus? A kedy si mala ovu? Isto, ak si už mala mršku dostať, testni, aspoň malý dúšik sa ukáže 😉
@ejuska2586 držím silno palce a tíško gratulujem teším sa veľmi s tebou tak teda tfuj tfuj nech to všetko dopadne dobre až do úspešného 😘
@matka295 Ďakujem moja. Snáď hej, A ty ako? Dostala si nakoniec mrchu, či si tehuľka?
@ejuska2586 ale moja všetko bude dobre neboj ❤. No moja bola veľmi zvláštna ta mrcha dva dni špinenie a dva dni taká primes krvi. Tehu test bol negatívny na druhý deň špinenia. A už je aj po mrche včera skončila tak hádam sa k tebe čoskoro pridám pošli mi bacili 🤰 😍 😘
@matka295 Tak možno to mohlo byť biochemicke u teba. Pred mrchou si mala aspon dusika? Prepac, uz si akosi nepamatam.
@ejuska2586 áno moja mala som dušika veru si dobre pamätáš bol veľmi slaslabučky nakoniec sa pred mrchou stratil a mrcha došla. Ale nevadí dalo mi to ponaučenie netestovať tak skoro už som sa zaprisahala 😂 len neviem koľko mi to vydrží 😉 a už nikdy mamatesty 😠
@matka295 To som hovorila aj ja po minulom mesiaci - a nevydržalo mi to. Keďže som mala príznaky, tak som nevydržala a testla som. Tak dúfam, že teraz to bude s krajším koncom. Mršku by som mala dostať zajtra a teplota sa stále drží na 37. Aj krčok bol včera dole a tvrdý. Tak snáď...
@ejuska2586 verím tomu že nedôjde a že si budeš krásne užívať tehotenstvo 😍
@crazy_girl1 ahoj ja mavam cyklus 30dnovy, tak uvidime ze co a ako!ovulka bola 13.14.15 vtedt som to pocitovala!
@matka295 Dúfam. Ale stále to beriem tak opatrne, asi až kým mi to lekár nepotvrdí. Predsa, po minulom mesiaci je tu troška aj strach.
@mishamisura Znamená to, žiaľ, že sa nepodarilo. Príp. mohla byť neskôr ovulka a dieťatko sa ešte nezahniezdilo. Ale skôr to prvé. Ja mám dostať zajtra a už od nedele mám úplne pozitívny ovu test, včera už aj tehotenský (predtým som tehotenský test nerobila, tak neviem, či mohol byť aj predtým). Alebo ti nereaguje OVU test ako tehotenský. Ak ti v piatok nepríde, skús tehu test. Bodaj by som sa mýlila a bola by si tehulka.

@adria88 ok tak uvidime teda 🙂