Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@vanda12345 No ja som na nu dlho necakala a velmi som sa zlakla, ked sa zo mna zacala valit krv 4 dni po tom, co som prestala krvacat po kyrete. Hned som letela k dr, ved co ta napadne.. urcite tam nieco zabudli. Ako na potvoru, moj doktor v Chorvatsku.. slak ma tam triafal.. tak uplne cudziemu zastupujucemu som letela.. medzi nohami tri vlozky, na druhy koniec mesta.. A ten pozrel do papierov a povedal, ze ma ani nebude prehliadat. Ze vzhladom na to, akym sposobom mi bol robeny kyret, mam 1000000 percent istotu, ze je spraveny dobre. No a to mi potom po menzese moj dr potvrdil.. ked urobil sono. Ze je vsetko ok.
@myskahryzka no ano pocula som ze prva je fakt brutal no to zvladnem nech len pride mne robili v piatok a pondelok som bola v nemocnici kuk ze vsetko ok tak verim ze je to ok trocha zavidim babam ze sa vycistili same ale aj my sa staneme do normalu a budeme spokojne tehulkovat🙂
@modrykoniar Tak to je ina vec.. No tak nech sa potom pridaju do nasej skupinky.. V nej sa bude zarucene otehotnievat. 👶 Ak sa nebude darit, poslem mojho manzela.. ten ma spermie darcovskeho typu. 😀 😀 😀
@vanda12345 Ked to inak nejde... No ine ako to pozitivne myslenie. Ja si idem zamestnat dnes mysel vystrihovanim snehovych vlociek :D
@myskahryzka wow uz zacnete zdobit??no pekne
ano ja myslim inak to nejde
Baby prosim vas,hodte jastrabie oko na tieto testy,snazili sme sa o babo a po ovulke ma chytli mocove cesty,predvcerom ladviny a bola som na zomretie. Gyndos mi bral krv,aby sa potvrdilo alebo vyvratili hcg,nic sa neukazalo,tak mi dal antibiotika. Test mi robil na siedmy den po ovu. Ja som si dnes robila test,lebo ma hrozne bolia prsia a mam citlive bradavky,tak reku skusim,nech tymi liekmi nic nepokazim,keby nahodou, dnes som devat dni po ovu. No lenze ja uz ani neviem,co vidim,ci nevidim,potrebujem iny nazor. Ked tam nevidite nic,nevadi,napiste mi aj tak,len chcem mat klud v dusi,ze mizem dalej papat lieky bez toho,aby som nieco pokazila. Dakujem vam 🙂
@lalyla ja nevidim nic, prepac
No lenze ordinuje az v pondelok...a mrchu cakam az v utorok,tak neviem,keby som aj na pohotovost isla...nevysmeju ma? To zdravotnictvo tu vsetci dobre pozname
@vanda12345 Ano. Uz neviem co od dobroty. No miesto vlociek idem robit parene buchty. Len neviem ako ich prilepim na okno. 😁😁❄❄❄
@myskahryzka hahhaha ty si maska teraz???no ja zas som mala chut na palacinky s nutelou bananom a miesto slahacky ja pouzivam kyslu smotanu s vanilkovym cuktom to dam na palacinku a aby nem bolo malo cok topink 😉obcas sa viem odtrhnut tak ja napapkana kedze jem pravidelne tak idem detom ked pridu aby mali
@zuzanita123 No to by vobec nevadilo,vecer mam uzivat tab,tak b som to robila s cistym svedomim.
@lalyla ja tam tiež vidím.ducha tak držím palčeky.
@vanda12345 Mnaam.. dala by som si take palacinky, ktore si nemusim sama urobit. 🙂 To s tou smotanou je dobry napad. Nabuduce vyskusame. Ja tu mam synovca na vikend, takze budem trom chlapom varit. Uz sa vidim ako vikend prestojim pri sporaku.. 🙈
@myskahryzka ano ano je to mnamka a ja slahacku ee tak toto je taka moja mnamka😉 jj ja mam tiez obcas take stavi ze varim upeciem aj 2kolace akoze teraz monentalne nejem sladke ako toto co som vecerala nem sladke to vecera🙂 tak pcham to do nich a muz na mna ze kuk ako vyzeram len varis pecies co uz ked mam aj take obcas
@butterfly333 Ďakujem moc, no uvidíme, ešte je skoro, skusim aj zajtra ráno aj potom a asi dnes atb užijem, snáď nič nepokazím.
@vanda12345 a co sa mu nepozdava,ze sladke si davas? Moj vecer nejedava a sladke minimalne a mozno dufa, ze pochytim jeho dobre mravy.. akoby nevedel,ze stareho psa novym kuskom nepriuci 😆😆😁😁
@enusamt Ďakujem za odpoveď. Momentálne mam úplne zmiešané pocitiy, od júna som po dvoch SP, veľmi sme sa snažili a tešili no a teraz to vyjde za takýchto okolností keď mám lieky ... budem testovať ďalej, aj užívať asi, na nete som teraz tak narýchlo našla, že vraj v prých týždňoch by nemali lieky uškodiť a keď aj, tak to odíde s mrchou, ach.. no budem čakať, čo iné mi zostáva 🙂
@myskahryzka nie on ze preco do nich tolko pcham ze ja nic nejem a ich stale nieco nukam takze tak ja som v poho ked si sladke zakazemtak nejem uz su to 3tt som hrda na seba jaj ano ano my baby a sladke to nas problem ale ved obcas si treba zivot osladit tak len si daj vit moju veceru dnes ale som spokojna ze to nie su4 margotky ci 300g milka co nem problem pre mna zjest ale teraz som slusna
@vanda12345 Vies co.. aj ja sa viem asi zatat, no naj uspech pre mna je, ze uz pol roka nefajcim. Prestala som pravdepodobne v den, ked som otehotnela, alebo den predtym. A sladke ja moc nejem, teda ja so to myslim 😁 , ale ked ma to chyti tak pecem aj 4 krat v tyzdni. Jasne ze si musime dopriat. Ved v tom nasom zenskom tuku sa tvoria hormony, co pomahaju otehotniet.
@lalyla je to tam 🙂 slabe ale je 🙂
@kotatko1232 Ach jaj, ďakujem moc, tak sa chcem z toho tešit. Neviem čo mam robiť. Čo by si robila ty? Užívala by si tie lieky aj ďalej?
@myskahryzka co v tuku sa tvoria hormony??to som este nepocula jaj tak mas fajn ja som si poslednu dala ked som zbadala // ale ked som vysla z nemocnice hned som si dalaa kaficko a cigu ale 1,1 cem prestat a aj muzicka donutim ja nem mam problem ale povedala som si preco nie ale kedze v januar cem snazit tak nech sa telo cisti joj ja rada peciem varim
@vanda12345 Ano. Najhlavnejsi hormon Leptin vytvara tuk v tele. Zena by mala mat 15-20 percent tuku, aby produkoval tolko Leptinu, kolko potrebuje. A preto napr anorekticky stracaju menstruaciu a stavaju sa neplodnymi. No to moj pripad nieje. Aj ked je pravda, ze som otehotnela po tom, co som par kg pribrala.
Inak aj mna to stalo velmi vela usilia, aby som si po.. ved vies ... nezapalila. Ale moj nefajci, ja to mam jednoduchsie ako ty.
@lalyla tiez vidim dusika, na tej strednej fotke 😉 Drzim päste
@myskahryzka jaj tak vidis to som nevedela dik som o poznanie mudrejsia tak snad staci tuk co mam na spodnej casti tela kedze som hruska ale ako ani brucho nemam ploche nikdy som nemala 😉 tak to ano mas to lahsie mna ten cas kym som bola to ked bol zadymenz dost vadilo

@ejuska2586 dobre premýšľaš, ja som z toho istého dôvodu nezverejnila tu o sebe takmer nič, lebo nikdy nevieš... 😉 chceme si predsa to sladké tajomstvo uchovať, maximálne v rámci našej skvelej komunity snažiliek 😘