Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
baby dnes poobede som testla no neviem ale asi bude neg.len kanalik vysiel ale zajtra rano skusim ze ci z ranneho mocu neuk.lepsie.bude ako bude!
@lalyla urcite tam je duch, takze tehu sa rysuje. Bohuzial, atb dobre nie su, ale VZDY je horsi zapal a teplota nez lieky, takze ak aj babatko zatazis liekmi, ublizia menej ako choroba.
Okrem toho, keby si sa nesnazila o babo, s prehladom si lieky das a mozno o tyzden, dva zistis, ze si tehu... vies, kolkym zenam sa to uz stalo? A maju zdrave babo 😉
Ak je babatko silne, vsetko bude OK 💖
@lalyla a ake lieky beries,?
@kakatulik som k.o.hrozný porod.som rada ze zijem.maly je nadherny 4100g a 52cm
@kotatko1232 dal mi algifen od bolesti,ten si uz ale nedavam,tam je napisane ze sa nesmie a nejak tu bolest zvladnem. A antibiotika su nolicin,na mocove cesty.
@veronika1603 ten je krasny,vela zdravicka vam obom a rychle zotavenie mamicke prajem 🙂
@lalyla algifen je moc silny..skus ist hned v pondelok k dokimu
@kotatko1232 ten som si dala len dvakrat,v stredu vecer a vcera rano naposledy. Ale urcite ak vyjdu aj dalsie tesy budem tam v pondelok volat. Dakujem 🙂
@veronika1603 naaaadherny 😍
Srdecne gratulujem 💖
@veronika1603 jej moja zlata. Gratulujem. Je prenadherny chlapisko velky. Davaj na vas pozor!❤👍
@veronika1603 Gratulujem. Prajeme vela zdravicka.
@veronika1603 gratulujem ku krasnemu darceku pod stromcek vela zdravickaobom a nech robi len radost
@lalyla a poprosim foto 😉😉 na tie dalsie testy
@veronika1603 jeeeej,nadherny! ❤ blahozelaaam 😍
@veronika1603 gratulujem je krasnučky. Vela zdravíčka prajem.
👶😍 nádherný
@veronika1603 ako sa vola bobacik?
Dnes rano som si robila dalsi test a je tam len /.takze tehotna asi este nie som asi som nedobre citila ovulku mozno som mala neskorsie alebo este som ani nemala,takze cakam dalej a uvidime kedy dorazi ms .teraz je 5tyzden od potratu tak uvidime co bude dalej!
@veronika1603 gratulujem .krasny,vela zdravicka a tebe rychle zotavenie a krasne vianoce 😁😁👍
@kotatko1232 čo ten emotikon? nepáči sa ti ten duch? 🙂
Uz sa vam to niekomu stalo,ze v den ked ste si robili test tak ani duch a o par dni zrazu na teste duch.Presnevtakto sa mi to stalo aj pri prvom tehu.
@kakatulik davidko.porod bol masaker.som rada ze žijem ale uz je to vsetko ok
Damy potrebovala by som od vas radu. Vcera som bola u gyn. na folikulometrii, povedal, ze anovulacny cyklus, vraj tam ziadny dominantny folikul nevidi.
Je mozne, ze bola ovu o den skor a preto tam nic nevidel?
Pripajam foto ovu testu z dneska. Vo stvrtok som robila tiez a sa mi vidi, ze bola testovacia ciarka este o cosi tmavsia.
@nita216 ano,mala som ho este odlozeny,pri minulom tehu sa mi to stalo tiez ze som si spomenula na ten test ze este ho mam a tak som ho isla vyhodit a pozrem a tam ciarka-duch.Dnes rano som robila test ale tuez zase nic.A tak mozno po nejakom case sa tam moze objavit druha ciarka aj ked tehu nie som.Dnes som 30DC,tak skusim este v pondelok.

@crazy_girl1 Dakujem za odpoved, budem skúšať aj ďalšie dni a hodím sem aby ste mi zas pomohli 🙂