icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

nita216
3. dec 2016

@majuska77 skus testnut tak za 2-3 dni

popilka
3. dec 2016

@lalyla na teste aj ja vidim dusika... Tak nech len pekne silnie. Co sa liekov tyka, tak Algifen brat nemusis, je od bolesti a krcov, ktore doprevadzaju zapal moc. ciest. Ak nemas bolesti, je to uplne zbytocne. Tie atb ale ber urcite. Ak aj si tehotna, tak plod je teraz este celkom samostatny, placenta sa vyvija neskor, takze sa k nemu tie lieky ani nedostanu.

kotatko1232
3. dec 2016

@enusamt no lebo som tusila ze baby budu pisat ze to je kanalik 😯

zuzanka_h
3. dec 2016

@alexwarring vsetko je mozne pocula som uz aj o takych pripadoch ked podla lekara ovulacia nebola ale zena ostala tehotna vtedy ked "nemala" ovulaciu. Lekar tusim vidi po ovulacii "cestu" po vajicku. Test moze byt pozitivny ale mozno ti nedorastol folikul a nepraskol

popilka
3. dec 2016

@veronika1603 gratulujem, krasny bobacik 😉

alexwarring
3. dec 2016

@kotatko1232 ja tam tiez vidim dusika, ale nechcem vzbudzovat plane nadeje 🙂 drzim palceky, aby bol realny

popilka
3. dec 2016

@alexwarring tiez by som toho doktora nebrala moc vazne. Uz som tu citala vela takych pripadov, ze anovulak a nakoniec z toho bolo tehotenstvo. Ako sa inak mate?

alexwarring
3. dec 2016

@zuzanka_h Ahoj, dakujem pekne za odpoved, ale nerozumiem tomu celkom. Ako moze byt pozitivny, ak nebola ovu. Myslela som, ze pozitivny je vdaka hormonom, ktore ovu vyvolavajú nie?

alexwarring
3. dec 2016

@popilka no nebola som u svojho lekara lebo mal dovcu, tak na zaklade rady sestricky som sla k tomu, co ho mal zastupovat, a on mal aj take divne ako keby trochu stare sono, zle bolo na nom vidno, tak bodaj by ste mali pravdu a nebol tento mesiac uplne nanic. Inak zufalstvo sa stupnuje, ale snazim sa to este nevzdavat... ak nic do konca roka, tak v januari ideme do Heliosu, uz sme zacali aj komunikaciu s nimi

renimac
3. dec 2016

@veronika1603 Gratulujem k synčekovi 🙂

lalyla
3. dec 2016

@popilka @senselinka Dakujem baby,trocha ste ma upokojila,tiez som si tak hovorila,ale potesi to pocut aj od niekoho ineho 🙂

lalyla
3. dec 2016

@kotatko1232 ahoj,tak posielam dnesny test,najskor som ho vyhodila,lebo som tam nic nevidela 😀 Potom som sa kukla este raz,je to podobne ako vcera. Ja by som tu tych dychov ani nevyvolavala,ale prsia mi idu prasknut a bradavky mi asi vystrelia,tak preto nieco tusim,lebo aj pri malom som to tak mala... neviem,ci sa mi to podarilo dobre vyfotit,no skus kuknut. Zajtra skusim zas,uz by to mohlo byt snad lepsie vidiet.

lalyla
3. dec 2016

@kotatko1232 tu je to lepsie 🙂

nita216
3. dec 2016

baby sorry ze vas tu stym otravujem ale neviem co je,mohlo sa stat ze ovulka neprebehla od 13-15.11ako som pocitovala ale neskorsie?ms stale meska ,bo bolesti v podbrusku som pocitovala aj 20-22.11 a potom som mala pocit ako na ms od toho 27. ale stale nic!

senselinka
3. dec 2016

@lalyla je to tam urcite 😉

blanch12
3. dec 2016

@veronika1603 GRATULUJEM moja 😘 krasny, poriadny chlapisko...nech si rychlo fit a robite si navzajom radost 🙂 a nech ste zdravucki 🙂

zuzanka_h
3. dec 2016

@zuzanka_h no pozitivny ovulacny test neznamena vzdy ovulaciu, znamena len zvysenie hormonu. ale tento hormon je v tele vzdy v nejakom mnozstve pcas celeho cyklu.

lalyla
3. dec 2016

@senselinka dakujem,tak teraz len dufat aa verit,ze sa tentokrat udrzi a lieky neuskodia 🙂

vanda12345
3. dec 2016

@lalyla tak tak treba verit a preco tentokrat aj ty si prisla o babo ak ano v ktorom tt a po akom case ste zacali snazilkovat ??a gratulujem a verim ze to dopadne dobre

crazy_girl1
3. dec 2016

@lalyla jeeeej, ďalšie babato na ceste. Je to tam!!!! Gratulka, už nech len silniete a rastiete. 😉🙏

lalyla
3. dec 2016

@vanda12345 Dakujem moc. Podarilo sa nam v juni na prvykrat. No a teraz som za posledneho roka tehu uz tretikrat :-\ Mam za sebou SP v juli v 7tt,v septembri na zaciatku piateho tyzdna. Potom mi zistili vysoku zrazanlivost krvi,teraz mam este zapal moc. ciest a beriem antibiotika,takze ziadna slava... no budem dufat 🙂

lalyla
3. dec 2016

@crazy_girl1 Dakujem moc,dufam,verim,snad to bude stacit 🙂

vanda12345
3. dec 2016

@lalyla tak treba verit ze teraz bude vsetko ok drzim prsty ja mesiac po kyrete preto sa pytam tak snad ked uz mas lieky na tu krv bude to teda vsetko ok

senselinka
3. dec 2016

@lalyla a na tu krv nieco mas? Fraxiparin, Clexan, anopyrin? Lebo darmo babo prezije utok liekov, ak neriedis krv 😗

enusamt
3. dec 2016

@kotatko1232 ale druhá je ružovej farby, že?

lalyla
3. dec 2016

@vanda12345 @senselinka No prave,ze zatial nemam,v pondelok bu

senselinka
3. dec 2016

@lalyla no, drzim palce. A co budes mat? Fraxik?

lalyla
3. dec 2016

@vanda12345 @senselinka No prave,ze zatial nemam,v pondelok budem volat,ze co s tym,nech mi zmeni antibiotika a da nieco na krv,musim prist s testom,lenze na tychto je to vidiet malo,len s davkou velkej predstavivosti,snad bude zajtra silnejsi...

vanda12345
3. dec 2016

@lalyla urcite ked spravis v pondelok rano bude pekne vidno zmenia lieky a pekne budes tehulkovat

lalyla
3. dec 2016

@vanda12345 Bodaj by si mala pravdu,dam vediet,ako to dopadlo. Cy kedy sa budete zase snazit? Drzim aj tebe palecky,nech ti to tentokrat vyjde🤰