Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@zuzanka_h aku si mavala teplotu??? Velmi zvlastne, ze ovu testy boli pozitivne...
@ejuska2586 moja, dnes takto... trošku som klesla, dúfam, že to nebude mrcha. Zatial ani stopy, vytok biely až priesvitný. Uvidíme na Mikuláša. 🙏🙏🙏😘
Dnes som 7dpo.
@crazy_girl1 To je v pohode. 0.1 stupna este nic neznamena. Moze to byt aj kvoli horsej noci, alebo inej teplote v spalni.
@ejuska2586 uvidime, ako to bude pokracovat zajtra a v utorok. Zatial to na mrchu nevyzera, drz mi pästiky 🙏😘
Dnes ideme na trhy, punc a lokse mi trosku rozptylia mysel 😉😜 Myslis, ze si mozem dat medovinu? 😂
@crazy_girl1 Nech ti ani nenapadne! Musi ti postacit punc 😘 Ale nie, kludne si daj. Kolko je takych, co nevedeli, ze su tehotne a co to popili... V takom skorom stadiu to podla mna este nevadi. V mojom pripade by som si uz nedala, kedze krpcek uz prijma vyzivu aj odo mna ciastocne.
@lalyla Zmenila si znacku testu?? Stale mas par dni do MS a testovat by sa malo az po meskani, nezufaj preto, mozno o par dni budu svietit kolajnicky!
A ak nahodou nie, doberies ATB a buduci mesiac to das! 😘
@zabinkalenka @crazy_girl1 @vanda12345 Dakujem baby,ste zlate,neda sa mi to ani vyfotit,cista beloba,test je rovnake. Ale utesujem sa,ze vcera som spala o vyse dve hodky dlhsie,tak bol moc viac koncentrovany a prsia stale bolia,bradavky na odpadnutie,dokonca celu dobu sa mi z vyparov z varenia zaludok obracal. Tak drzte palce,zajtra skusam zas a ak tam nieco bude,dam vediet a hned volam na gynu,nech mi zmeni antibiotika. A vam vsetkym tiez moc drzim palecky❤
@lalyla foto posliiii teraz
Babulky..ja dnes 10DPO a samozrejme, ze som nevydrzala. A akurat co mam pokazenu nedelu😓 Od rana skuman test z kazdej strany, pod kazdym svetlom a samozrejme, ze si tam ciarocku domyslam ako kazdy mesiac. Povedzte mi prosim, ze je este skoro a ze tam je este sanca..tento mesiac som dala do toho vsetko:(
@kotatko1232 Lezim s malym v posteli 😀 Ked sa vyspi,tak to cvaknem,aby si mi verila 😀 😉
@matik7 Isto ze je sanca,aky mas test? Mne nikdy test neukazal skor ako v den mrchy,iba teraz prvykrat rapicleat a aj to jeden den ano a druhy nie 😉 Sanca je este velka,daj nam sem foto,nech kukneme,ja sem tiez o chvilu cvaknem tu moju dnesnu belobu 😀 Mame rovnaku nedelnu napln prace,tiez od rana vyvolavam duchov 😀
@ejuska2586 vsak prave, este ani neviem ci to babo vlastne bude alebo nebude. Tak aspon poharik puncu ci medoviny si dam. 😉😘 Inak moja, mas tvrdsie brusko ako obvykle? Nejake dalsie priznaky?
@matik7 10 DPO je podla mňa naozaj skoro.Však aj testy sa odporucaju robiť keď ms mešká.... Ja už si radšej ani dopredu nerobím.pretože ,,vždy,, som mala príznaky a test jednociarkovy.nechaj to tak,a povedz si,že uvidíme či ms bude meškať alebo nie.netráp sa,myslí na seba;) hádam nedovolíme aby nám jeden papier kazil život a deň.a ešte sa môže aj mýliť 😉 dúfam ze o pár dni budú 2čiarky 😉
Joj ja dnes už nedočkavo 3ti deň čakám mrsku.cítim ze ma prísť,lebo trhu pri z aký žiadne.ani bolesť pŕs,ani nevoľnosť,nič len divne tlaky v brusku ako pred ms.tak som zvedavá čo a ako.bojím sa namyslat ze by po roku mohol prísť takýto darček;)na jednej strane som si ísť ze ms príde ale všetky dobré vieme.ze tajné dufanie. Tam vždy je🙂
@crazy_girl1 súhlasím 😉
Dakujem vam, ste super😘❤️ Ja som bola rozbodnut testovat az v den ocakavanej/neocakvanej ms..ale ked tu vidim zienky, ktorym uz na 10DPO ukaze krasneho ducha, tak neodolam..test som mala najospevovanejsi dr.max, takze uz mi ostava len cakat..
Pripajam aj foto testiku, ale netusim ci ho ukaze dobre kedze ten nahlad je akysi zvlastny🤔
Ked mi to sem dalo tu foto..nevidim nic. Akesi je to nekvalitne. Ked to mam v telefone, nieco sa mi tam mari😒 Nechaapem
@matik7 ja som robila test vcera a tiey beloba.Dnes mam uz 31DC a ms este nikde.Mne osobne test tak skoro neukazal ani pri prvom tehu,tiez ked som testovala na 30den, a napriek tomu som bola tehu.A dokonca teraz som mala test, v ktorom sa pise ze sa moze spravit už na 4DPO, ale u mna to je zbytocne robit tak skoro.pockam este den, dva, ak neprid, spravim znova testik 🙂
@smejko18 3 dni meska? Dobre znamenie, kedy testujes? 😘
@crazy_girl1 ja neviem.bojím sa ze príde:( úplne mám pocit akoby mala prísť.dnes som 31deň,ale ja mám aj cystu na vaječníku tak to môže byť aj tým.testy som minulý mesiac som všetky testy vyhodila a len tak ich skúšala,takže som doma ,,čistá,, 😀 ale ak by dnes náhodou neprišla,zajtra po práci pobežim do lekarne😉
@kotatko1232 Tak idem na to,pokracovanie serialu,cast 3 😀 S velkou davkou predstavivosti,fantazie a domyslania sa tam mozno nieco najde 😂
Hej hej,ale malo som spala,len nejakych sedem bodin nieco,vcera som mala lepsiu ciarku,teda skor trocha tmavsieho ducha ale to som spala skoro desat hodin,tak sa yo snazim pripisat tomu 😀 uz si namyslam comolvek,vim sa upokojim 😀

@alexwarring ja som vdaka meraniu zistila ze neovulujem :D a to som mala vzdy ukazkovy ovu test.