icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

kotatko1232
5. dec 2016
kotatko1232
5. dec 2016

@lalyla moj takto

eliss19
5. dec 2016

@zabinkalenka ahoj opíšem ti moju skúsenosť ale nemusí to znamenať to isté aj u teba. Ja som začala po sexe spiniť cca v 6 tt hneď som šla za doktorkou ale všetko bolo v poriadku potom sa to už neopakovalo sex nám zakázala do ďalšej návštevy ale bohužiaľ o týždeň nato som ráno začala špiniť a do večera krvácať nie moc a tak som sa rozhodla ísť na pohotovosť rovno som zostala v nemocnici ale bohužiaľ bolo už neskoro na druhý deň som potratila cca v 7 tt :(

lalyla
5. dec 2016

@kotatko1232 Mari sa mi to alebo sa tam nieco trosku crta? Ty tam vidis nieco?

zabinkalenka
5. dec 2016

@eliss19 uff, to ma mrzi :(
A velmi dufam, ze sa nam nestane to iste, to by boli velmi smutne Vianoce :(

lalyla
5. dec 2016

@crazy_girl1 Dakujem 🙂 Dufam,ze uz bude len ruzovejsia 🙂

kotatko1232
5. dec 2016

@lalyla ano.slabulinku ciarocku ale tak cakala som ci mam vidiny alebo tam isto nieco je.
dnes by som mala byt 11-12dpo

lalyla
5. dec 2016

@vanda12345 Dakujem,snad,no uvidime,dnes mi brali krv,zajtra mam volat,tak zas cakat,to je nekonecnee 🙂

kchan
5. dec 2016

@kotatko1232 prepáč, ale ja tam nevidím nič ☹ pozerala som aj v duchovej skupine kam si pridala testik a tiež som nič nevidela :-/ písala si že ms ti má prísť za 9 dní a dnes si 11-12 dpo. To by bolo 20-21 dní dlhá lutealka.To sa mi nezdá, lutealna fáza nebýva taká dlhá.

lalyla
5. dec 2016

@ejuska2586 Dakujem,no viem,ze by mali byt rovnake,ale toto boli podledne dva,co som mala doma 🙂 Mne este ani mrcha nemeska,testujem len preto,ze beriem antibiotika,ktore by sa v tehu nemali,tak som to potrebovala cim skor potvrdit 🙂

kotatko1232
5. dec 2016

@kchan ms chodievala poal

vanda12345
5. dec 2016

@kotatko1232 tak snad nedojte a budes tehulkovat no nie?

kotatko1232
5. dec 2016

@kchan posledne 2 mesiace az na 34dc.

eliss19
5. dec 2016

@zabinkalenka tak u mňa to bol asi osud lebo v ten deň ako som potratila našli mojemu bratovi nádor bohužiaľ rakovina asi to tak malo byť. Ale tebe držím palce do úspešneho konca 🙂

vanda12345
5. dec 2016

@lalyla moc moc ti drzim prsty a urcite je to tam 😉

kchan
5. dec 2016

@kotatko1232 to je jedno aké dlhé máš cykly, tu ide o to že od ovulky ak prebehne a ty neotehotnieš dostaneš ms za 14-15 dní max. Taká dlhá býva lutealna fáza. V tvojom prípade ak teda máš dostať ms až za 9 dní, si ovulovala neskôr, čiže si možno len 5-6 dpo alebo aj menej. Asi by bolo dobré keby si si sledovala ovulku kedy ju máš, lebo ak máš cykly dlhé 34DC tak si ovulku určite nemala podľa tabuliek na 14DC napr

kotatko1232
5. dec 2016

@kchan hlien som mala 20.11

kchan
5. dec 2016

@kotatko1232 jediný ukazovateľ ktorý ti potvrdí ovulku a podľa ktorého je najlepšie sa riadiť je bazalna teplota. Hlien môžeš mať aj niekoľko dní pred ovulkou, nieje to spoľahlivý ukazovateľ...A v tvojom prípade (dávnejšie si písala že muž nechce druhé bábo) by bolo fakt dobré si odsledovať ovulku ovulačnymi testami a bazalkou, aby si presne vedela kedy skočiť na muža a spáchať to 😉

senselinka
5. dec 2016

@zabinkalenka ja som kvoli potratom nesexovala az,do skoncenia sestonedelia, mm mal smolu. Myslim, ze my dost trpime v inych veciach a smeroch, aby sme to dieta vobec mali. Neriskovala by som ani omylom

vanda12345
5. dec 2016

@senselinka aj ja moja takto tiez drzime post ved naco riskovat a zvladam to takze tak ale uz by ta mrchana mohla prist ty si kedy dostala??ja dnes 32den a nic joj uz na nervy

senselinka
5. dec 2016

@lalyla drzim moc place, vyzera to velmi dobre 😉
U toho Dr.si bola? Fraxik uz mas?

senselinka
5. dec 2016

@vanda12345 ja som zvykla dostat presne na 28 den, raz na 32 den. Urcite uz coskoro pride 😉

vanda12345
5. dec 2016

@senselinka jaj tak to si mala fajn aj ja dufam a rada by som aby sa mi vratili moje kratke cykli potom ti to ako nabehlo ja uz nedockava po 2ms by som uz snazilkovala😉

senselinka
5. dec 2016

@vanda12345 mne sa to vselijako teraz pomenilo, ale zacala som sa aj inak stravovat, cvicit jogu a ovplyvnilo mi to aj dlzku cyklu

vanda12345
5. dec 2016

@senselinka ha takto ale tesne po ti ako niektore co som citala hned nabehli normal a ine zas ze dlhsie a o par dni sa to znormalizuje som zvedava veru

majuska77
5. dec 2016

Dnes mam32DC a tak som si isla kupit testy.Pridem domov,ocikam test,cakam cakam,test biely,idem utret a ake prekvapenie.Prisla ta mrcha ☹

lalyla
5. dec 2016

@senselinka Dakujem,budem to moc potrebovat😉 U dr. Som bola,brali mi krv na hcg zajtra mam volat a snad potom mi uz ten fraxik da (asi mi neveria 😀) ale antibiotika mam vysadit,pre istotu 🙂

smejko18
5. dec 2016

@lalyla krásne testiky 😉 a manžel už niečo tuší,či?;)😝

lalyla
5. dec 2016

@smejko18 Nooo to ano,od piatka tu vyvolavame spolu duchov 😂

crazy_girl1
5. dec 2016

@majuska77 to mi je luto, mrcha jedna hnusna!!! Heš! Dúfam, že ďalší mesiac už nedorazí... ja NEocakavam tu moju zajtra...