icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

mmio
5. dec 2016

Baby môžte ma trocha poučiť? Kedy viem podľa bazálnej teploty že mám ovu? A meriate každý deň? Ten teplomer kúpim v lekárni? A kedy treba sexovať? Pred či stačí v deň ovu?
Ja by som chcela ešte dieťatko, ale budem mať už 36 rokov. Tehotná som bola 3x, 2x som rodila, ale doma máme len jedného 2 a pol ročného zbojníka 😢
Menzes som dostala len nedávno, nakoľko ešte dojčím. A ktovie či sa zadarí keď mávam depresie...

crazy_girl1
5. dec 2016

@mmio ohladom bazalnej ti bude vediet najlepsie poradit @lauritka, rovnako aj co sa ovu testov tyka. Ale z mojho nie prilis skuseneho pohladu, kedze sa testujem 3 mesiace, by si si mala merat teplotu kazdy den v rovnakom case hned po prebudeni, bud klasickym teplomerom, alebo digi, ja pouzivam ten.
Predzvestou ovu su testy, ak je pozitivny, cize obe ciarky rovnake, prebehne ovu od 12-48 hod., najlepsie je snazit sa v ten den alebo den po...
Nasledne by ti stupajuca krivka teplot mala ukazat, ze ovu prebehla. Napr., ja mam najnizsiu ovu teplotu cca 36.2-36.3, ak sa vysvihne nahor a zotrva tak niekolko dni po sebe, ovu teda prebehla.
Spermie by mali byt zivotaschopne aj 2-3 dni, cize urcite lepsie robit tutu mutu skor.
Snad som ta nedomylila, drzim paste a je mi luto, ze si prisla o babo. Tazko sa da mysli a psychike rozkazat, viem to sama, ale skus sa trosku pozitivnejsie naladit. Mas predsa dietatko doma a dalsi anjelik urcite pride!!! 🙏😘😊

kakatulik
5. dec 2016

@mmio na zaciatok meraj kazdy den,aby si sa do toho dostala. Vyska BT je u kazdem individualna. V principe je to tak,ze pred ovul.BT klesne a po nej stupne,cize istotu ze bola mas az po nej. Pred nou sa neda presne urcit kedy bude.
V lekarni kup normalny digitalny teplomer.
Merat by si mala rano priblizne v tu istu hodinu este pred tym ako vstanes z postele. Spat by si mala aspom 4hodiny.

kakatulik
5. dec 2016

@mmio a este jedna vec. Najlepsie je merat vaginalne,alebo rektalne🙂

alexwarring
5. dec 2016

@kakatulik no vyzera to tak, ze ovu prebehla teda vcera v noci ako som predpokladala, bolesti su konecne prec a testik zacal blednut

kakatulik
5. dec 2016

@alexwarring tusim to mame my dve tak narovnako. Ja ocakavam dnes v noci.

xixiximyxi
5. dec 2016

Zienky poradte krize bolia podbrusko striedavo bazalna tt 36.4 .... prsia az palia bolia uz druhy tyzden a mrcha ma prist az okolo 16.12.... mozem byt tehotna ? Skor sa testovat nechcem .... len to cakanie ....

smejko18
5. dec 2016

@majuska77 ahoj.presne ako ja dnes.32.deň.nikdy predtým.celá šťastná som ráno nastala,nikde nič.už som rozmýšľala ze po práci si kúpim test,ako to manzelo i zavolám a kým som sa obliekla do práce išla na wc.... prišla mrcha mrchava.😢

kakatulik
5. dec 2016

@xixiximyxi ta bazalka sa mi zda na tehu dost nizka.😉
A inak ak mas dostat ms az 16.12.,cize si teoreticky iba 4DPO ?

alexwarring
5. dec 2016

@kakatulik tak drzim silno moc palce, nech sa zadari a su krajsie Vianoce 🙂

xixiximyxi
5. dec 2016

Ja mam ms nepravidelnu 36/40 dni sem tam to dojde na 48dni.... u mna je to take skusat a som ovulaciu testy ale vsetko som zatial mala negativne .... nechrany style bol na zaciatku cyklu .... 13 a potom 20.11. .... potom som zacala mat take stipanie ci zacinajucu mykozu tak uz sme spolu neboli ....

xixiximyxi
5. dec 2016

@kakatulik A Dnes Som 27 DEN CYKLU.... ak to bude 36 dni tento mesiac.

nita216
5. dec 2016

ahojte tak ja na mikulasa som dostala cervenu takze tehu nie som a dnes je 1DC,zbytocne sme snazilkovali 😀ale aspon viem od coho ratat teraz!tak hadam dame to na januar cize uz do vianoc nestihneme otehotniet tak v januari dozviem ci sa podarilp cez december alebo nie!

crazy_girl1
5. dec 2016

@nita216 Ej, ten beťár Mikuláš... nevadí, čo nedoprial Miky, dopraje Ježiško... 😘 Drž sa, všetko bude oki!

smejko18
5. dec 2016

@nita216 pridávam sa do skupiny 😉

nita216
5. dec 2016

@smejko18 Asi si uz coskoro mozme otvorit novu skupinu :od decembra do februara 2017budeme tehulky!! 😀
@crazy_girl1 Tak tak Mikulas vzal a jezisko da 😀 asi telo nebolo pripravene na dalsie tehu!Nevzdavame to a budeme dalej uzivat a sexikovat ako doteraz(kazdy den)hoci netlacime na to aby som ostala tehotna za kazdu cenu mi len uzivame to ze nemusime davat pozor a mozme sa trosku odviazat a dieta len by bolo😀 potesenim!hoci 1xto bolo na prvy sup

kakatulik
5. dec 2016

@nita216 skupina rok 1017 nqs uapwesny rok uz existuje😉

kakatulik
5. dec 2016

@kakatulik a to aku volovinu som napisala🙄
Rok 2017-nas uspesny rok. Take nieco😉

majuska77
5. dec 2016

@smejko18 cely den som z toho bola smutna,ale je to take divne lebo skoro vobec nekrvacam a ani nemam take bolesti ako vzdy v prvy den menstruacie.

smejko18
5. dec 2016

@majuska77 jaaaaaj... tak možno je to uhniezdovanie😉 uvidíš zajtra.potom daj vedieť...

majuska77
5. dec 2016

@smejko18 kiezby,ale nedavam tomu velku nadej,kedze test vysiet negativny.Ale tak uvidime ako to bude vyzerat zajtra 🙂

smejko18
5. dec 2016

@majuska77 držím palce

sticker
majuska77
5. dec 2016

@smejko18 dakujem 🙂

myskahryzka
5. dec 2016

@vanda12345 Ahoj. Ako sa mas? A ako si vikendovala? Ja som sa rozhodla, ze na vyplatu kupim ovutesty na dva mesiace a idem otehotniet. 😀 Tak ma seru v robote, ze uz nevaham a idem na matersku 😀 😀

smejko18
5. dec 2016

😅

vanda12345
6. dec 2016

@myskahryzka ahoj no mna nieco chytilo tak celu nedelu som len tak gaucovala aj vcera a aj dnes esteostanem doma tak to ake slovo do bitky moja😉ja obdivujem baby ci meravu bt a ovu testy a tak ja som nikdy nic take ale trochu sa priklanam k ovu mozno kedze ani srnka v lesenetusi aky sa vrati cyklus ze si tym pomozem no uvidim aj ja po 2ms idem na to🙂dnes 33 den uz by sa jej mohlo uracit mrchani a co ty a vikend?

sipka99
6. dec 2016

Dobre ranko dievcata, ja dnes pravdepodobne 1DC ale nevadi.. ideme dalej ale rozmyslam, ze prestriedam do teraz uzivany femibion za nieco ine...co poviete? ake mate skusenost? co papate? Dakujem 🙂

crazy_girl1
6. dec 2016

@sipka99 ja som brala Femibion, aj Inofolic, a nič nezabralo... teraz mám čistú kyselinu listovú a zatiaľ to vyzerá nádejne 😉 popritom som do ovulácie pila alchemilkový čaj, a užívam aj E-vitamín a pyridoxín, čo je vlastne zmes vitamínu B na predĺženie luteálky...

majuska77
6. dec 2016

@smejko18 takze tie moje kazdomesacne bolesti sa uz dovalili,takze mozme pekne spolu pocitat do dalsej ovulky 🙂,ved uz sme 2DC,to sa rychlo supne 🙂

myskahryzka
6. dec 2016

@vanda12345 Ani ja si neviem merat bt. Teda nie, ze by som nevedela, no chyba mi taka ta osobna disciplina. Rano posuvam budik aj 10 krat, takze na meranie nezostava cas a cez vikend by som kvoli tomu asi nevstavala o siestej. No samozrejme, ze ak by som bola donutena, tak jasne, ze by som sa donutila. Ale na zaciatok skusim tie testy. Uz som si jeden mesiac tak robila a pekne som si odsledovala ovulaciu. Sice som neotehotnela, ale to v tomto pripade nieje podstatne. Teraz, kedze sa mi po kyrete skratil cyklus, idem zistit, kedy ovulujem. Tak dufam, ze to bude mat zelany efekt. A vikend? Nic take svetoborne.. doma som cucala cely vikend. Akurat v sobotu som trochu pobehala obchody, kedze este nemam ziadne darceky kupene. Prehlad uz teda mam, len nech pride vyplata a najma vianocne premie. Tie mame na darceky 😀 33.. to je take pekne cislo. 3 Je moje oblubene a vsetky jej kombinacie..