icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

alexwarring
11. dec 2016

@lalyla Mna uz asi treti den bolia bradavky, ale tak dost aj ked sa obtriem... nikdy ma nebolievaju, ani prsia ma nebolia... mam 6 dni do MS a to uz zvykli zacinat... A vyraznejsie modre zily mam i ja, ale to moznym tehotenstvom asi nebude lebo vsimam si to uz par mesiacov, ale prsia su zvacsene trochu, tak uvidime, ci z toho nieco... Este raz dakujem za tvoj cas

lalyla
11. dec 2016

@alexwarring No uvidis,snad mas dobre tusenie,kazda sme ina a kazda mame ine priznaky 🙂 Drzim ti palce,aby sa to tusenie o sest dni aj potvrdilo. Ked si spomenies,daj vediet,budem rada 🙂

lenka_vi1
12. dec 2016

@vanda12345 @ejuska2586 Ahojte baby, tak dnes vecer idem na 1. kontrolu, presunuli mi termin, velmi sa bojim a tesim zaroven. Myslite na mna, dam vediet ako to dopadlo. Chcem velmi verit ze budeme pocut srdiecko maleho drobceka.

rula
12. dec 2016

🙏

kakatulik
12. dec 2016

🙂???

ejuska2586
12. dec 2016

@lenka_vi1 Držím silno palce. V ktorom si presne dni a týždni?

vanda12345
12. dec 2016

@lenka_vi1 urciete to dobre dopadlo a bolo pocut aj srdiecko zasluzis si to po tolkom cakani😉

lenka_vi1
13. dec 2016

@vanda12345 @ejuska2586 baby moje, dopadli sme takto ze nie sme v 6tt+6 ale podla utz len 5tt+6, embryo malo 4 mm a gestacny vak 18mm. Uvidime ci bude stupat hcg a v nedelu mam kontrolu utz. Co si o tom myslite?

vanda12345
13. dec 2016

@lenka_vi1 urcite to bude dobre moja klidek nestresuj toto babu neprospieva uzivaj si tehulkovanie a ver ze je vsetko ok drzim prsty

majuska77
13. dec 2016

@lenka_vi1 drzim palceky

lenka_vi1
13. dec 2016

@vanda12345 Ach nech mas pravdu....treba uz len verit ze podrastie do nedele...inac je mozne ze ovulacia prebehne aj pocas zvysenej bazalnej teploty?

majuska77
13. dec 2016

Nedavno som mala 1DC a bola smutna ze prisla ms,a dnes uz je 9DC,uz sa to blizi opat k ovu 🙂,tak snad tento mesiac bude plodny.

vanda12345
13. dec 2016

@lenka_vi1 mna sa na bazalnu nepytaj nikdy som toto neriesila ale ozaj stres ti nepomoze viem ze lahsie sa to hovori ci pise ale skus to moja a mysli pozitivne budem na Vas mysliet

modrykoniar
13. dec 2016

@lenka_vi1 ahoj, neboj sa bude to dobré a do nedele určite pekne podrastie 🙂 mysli na svoje babatenko bud v klude, nohy na stôl, mysli na buduce vianoce, to už budete s maličkým na rukách 🙂

ejuska2586
13. dec 2016

@lenka_vi1 Ahoj. Urcite to bude v poriadku. Drobciatko krasne podrastie, uvidis 😘

lenka_vi1
13. dec 2016

@vanda12345 @modrykoniar preto sa pytam lebo je mozne ze sa nam zadarilo na 18 DC a nie na 13DC kedze viem presne kedy sme sa snazili...podla toho by to sedelo,ten rozdiel.

vanda12345
13. dec 2016

@lenka_vi1 vsetko je mozne uvidis bude vsetko tak ako ma byt a v nedelu budes pocut ten najkrajsi zvuk 🙂

modrykoniar
13. dec 2016

@lenka_vi1 neboj, mohlo sa zadariť aj 3 dni po, ved mršky ostanu v tele ženy a čakaju 🙂 takže ako vravím, zamestnaj mysel, napr. už si piekla ?

kakatulik
13. dec 2016

@lenka_vi1 ono sa mohlo vajko oplodnit aj den po ovulke. Ktovie ako dlho sa embryjko deliloj a ako dlho trvalo kym sa uhniezdilo. Toto su veci medzi nebom a zemou. Uplne presne sa to urcit neda. Preto sa aj pocas tehu meni TP asi este dva krat,podla velkosti baba.🙂

lenka_vi1
13. dec 2016

@kakatulik dakujem, som pokojnejsia.... 🙂

amelie2017
13. dec 2016

Dievcata 7.12. som dostala menzes, normalny, silny, aj som tu pisala ze do Vianoc z toho nic nebude. Celu dovu ma neprestavali boliet prsia, chce sa mi spat a napr. ryby co zboznujem ani vidietm Unavu son pripisovala novej praci. Ale prsia neprestavali boliet, plus zvlastna pichlava bolest v bradavkach. Vcera som nala slabe spinenie, 2 dni po skonceni menzesu. Nedalo mi to, prave som si spravila test a zda sa, ze som konecne v tom...klepe ma a bije mi srdce ako o zivot.

lauritkatesty
13. dec 2016

@amelie2017 niektore zeny mavaju ms aj v tehu.gratulujem

kakatulik
13. dec 2016

@amelie2017 a kolkodnovy bol ten MS?
Gratulujeeem😀

butterfly333
13. dec 2016

@amelie2017 gratulujem a držím palčeky.

vanda12345
13. dec 2016

@amelie2017 aj ja sa pridavam gratulujem a az do uspesneho konca 🙂

lululka22
13. dec 2016

Prosim vas holky .ak vcera na sone uz bolo zlte teliesko je to sto percentne ze uz je po ovu??? Lebo podla teploty sa mi to nezda este.aj ked je pravda ze tento cyklus je BT trochu šialena ale to asi ze som bola viac krat na sono a stavala v inu hodinu (v tedy som ani nemerala) . a horm.profil sme robili a na poslednu krav mam ist az 23.12 co ak dostanem ms skor ako doktor vyratal? To uz zas budu ine hodnoty ako co maju byt po ovu a cez ms??? A co si myslite o clostibegyt pomoze aspon k ovu ??? Ked to mam podla vsetkeho cele rozhazane?? A mozno pomoze aj k tehu 😉

amelie2017
13. dec 2016

Bezala som kupovat este jeden..nemozem tomu uverit..manzel sa zblazni, ked mu to poviem. Bohuzial tych 10 dni do Vianoc nevydrzim..🙂 Dakujem za gratulacie.

llaurita
13. dec 2016

Ahojte, tak mne sa to nakoniec do Vianoc podarilo 🙂 zacali sme sa intenzivne snazit v juli a na 5-ty krat je to tam 🙂 som sice na zaciatku, ale verim ze to dotiahnem do konca rovnako ako pri prvom, hoci bolo rizikove... Vsetkym novym tehulkam gratulujem a snazilkam prajem, nech bude novy rok 2017 ich uspesnym rokom!!!

amelie2017
13. dec 2016

@kakatulik 4 dni, s rozbiehanim 5. Uplne ako obvykle. Nechcem sa este ani mic tesit. Ale neda sa to.

lauritkatesty
13. dec 2016

@lululka22 ukaz graf. Clostyl by mat nastimulovat ovulku. Ved ked dostanes skor.zavolas mu.pokial viem chodi sa na 3 dc